Will Buckens | Uitvaartleider

Na 25 jaar in de zorgsector gewerkt te hebben, ben ik vanaf 2012 werkzaam als uitvaartbegeleider bij Coppens Uitvaartzorg.

Na het overlijden van een dierbare breekt er voor nabestaanden een emotionele en hectische periode aan. Mensen voelen zich ontredderd. Op zo’n moment is het voor mij bijzonder om mensen de helpende hand te mogen reiken, een houvast te zijn en de rust te bewaren tijdens het voorbereiden, regelen en uitvoeren van de uitvaart.

Als gedreven uitvaartbegeleider wil ik nabestaanden informeren, adviseren en samen zoeken naar mogelijkheden om persoonlijke wensen te realiseren. Soms vernieuwend, soms traditioneel, maar altijd respectvol en passend bij de overledene en de nabestaanden. Daarnaast probeer ik nabestaanden zoveel mogelijk praktische zaken uit handen te nemen.

Ik treed het liefst zo min mogelijk op de voorgrond, ben vaak “onzichtbaar”, maar ben wel aanwezig.

Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel: ik doe wat ik zeg, en ik zeg wat ik doe. En bovenal blijf ik daarbij mezelf.

Nabestaanden moeten met een goed en tevreden gevoel  kunnen terugkijken op een  mooi, warm afscheid, precies zoals zij hadden bedoeld. Dat  is voor hen vaak het begin van het rouwproces en voor mij de waardering voor mijn werk.

team-coppens-Will-buckens-met-kwaliteitskeurmerk

Families vertellen

“Onze ervaring aan Coppens en brens heel fijn. We zijn super opgevangen door Wendy en Will. Ze hebben ons alle vrijheid gegeven en respecteerde al onze wensen en keuzes. Ook gaven ze tips of eventueel advies. Ook kwamen ze zelf met evt voorstel naar ons toe en dat deed ons ook goed. Jullie wisten je inteleven in de mens en situatie. Had dit nog nooit eerder mee gemaakt maar wat komt er veel op je af!! Door jullie hulp betrokkenheid en respect hebben we het verlies en afscheid ervaren al waardevol en mooi. Dank voor alles.”

“Met een goed, dankbaar gevoel kunnen wij terugkijken op een mooi, warm afscheid. Corrie had dit graag zo gewild. Dit werd allemaal mogelijk gemaakt door de altijd aanwezige, raadgevende hulp van Dhr.Will Buckens. Hij gaf ons in alle rust steun Informatie en advies. De afscheidsdienst werd op een mooie, warme manier begeleid”

“Alles top geregeld, ook goed ingesprongen op iets wat anders verloopt dan verwacht. Complimenten voor Will en Prisca, was fijn jullie als begeleiding naast ons te hebben.”

Voorgestelde pagina’s