Bij leven alles geregeld.

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om het afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Het is niet gemakkelijk om van tevoren de uitvaart te bespreken met dierbaren, maar toch kan het heel geruststellend zijn om een aantal zaken voor uzelf, uw partner, ouders of andere gezinsleden op een rijtje te zetten in een uitvaartcodicil. Niets is zo vervelend én lastig om op het laatste moment een uitvaart te moeten regelen, zonder te weten wat de overledene zou hebben gewild.

Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal

Samen aan alles gedacht.

Bij zo’n indringende en vaak onverwachte gebeurtenis als een overlijden komen veel emoties los. U zou zich er graag aan over willen (en moeten!) geven, maar in de dagen na het overlijden moet ineens veel worden geregeld. Dat vraagt om een uitvaartorganisatie met professionaliteit en ervaring, die u in een emotionele tijd bij kan staan bij het maken van belangrijke keuzes. De uitvaartbegeleider van Coppens Uitvaartzorg ondersteunt, adviseert, regisseert, denkt creatief met u mee en voert alles uit. Dat doet hij of zij heel zorgvuldig, stap voor stap en met oog voor detail. Uw wensen (en die van de overledene) staan altijd voorop.

uitvaartwensen-voor-de-uitvaart

Uitvaartcodicil / wensenboekje

Neem uw naasten zorgen uit handen.

U kunt de wensen voor uw uitvaart vast laten leggen in een uitvaartcodicil of wilsbeschikking. Dit is voor uw nabestaanden een nuttig document waarin staat wat er bij uw uitvaart moet gebeuren. U neemt hen hiermee enorm veel zorgen uit handen. Een uitvaartcodicil moet handgeschreven, gedateerd en ondertekend zijn. Een praktische tip: laat uw nabestaanden weten waar u dit document bewaart. U kunt ook een kopie van uw uitvaartcodicil bij ons laten vastleggen, zonder verdere kosten. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons kunt u uw wensen op papier laten zetten.

Aan de hand van de wensen die we bespreken tijdens het persoonlijke gesprek maken wij een wensenboekje. Hierin staan al uw wensen en ook een transparant kostenoverzicht.

Wilt u een vrijblijvend gesprek inplannen? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Voorgestelde pagina’s

Menu