Onze rouwcentra

Veel mensen vinden het prettiger om de gehele uitvaart op één plek te laten plaatsvinden. In onze rouwcentra, gelegen in Roosendaal, Etten-Leur, Wouw en Oud Gastel, kan de dag van de uitvaart totaal worden verzorgd. U kunt een afscheidsbezoek combineren met een afscheidsdienst en daarna informeel samen zijn in onze sfeervolle condoleance- en catering ruimte.

In onze cateringbrochure ziet u wat u de gasten bij het kopje koffie kunt aanbieden.

Onze rouwcentra in Roosendaal, Etten-Leur en Oud Gastel hebben tevens een familiekamer. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zodat u naar eigen behoefte, op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht kunt. De familiekamer heeft een huiselijke intimiteit en geeft daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een plek waar u zich thuis voelt.

Coppens-Uitvraatzorg-locatie-roosendaal-de-meeten
Coppens-Uitvraatzorg-locatie-roosendaal-de-meeten

Roosendaal

Bij Coppens Uitvaart Roosendaal kunt u een persoonlijk afscheid regelen. Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten in Roosendaal en de gehele regio.

etten-leur uitvaart Coppens

Etten-Leur

Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan. Via Uitvaartzorg Coppens-Brens kunt een persoonlijke uitvaart regelen.

wouw uitvaart Coppens

Wouw

Uitvaartzorg Coppens Wouw is vanaf 1991 gevestigd in het rouwcentrum aan de Kloosterstraat 13 te Wouw.

oud-gastel-coppens

Oud Gastel

In de moeilijke tijd na een overlijden wilt u in alle rust afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Het afscheidscentrum in Oud Gastel, gelegen aan de Veerkensweg 4 geeft u dit moment van rust.

Lees meer over Coppens en onze werkwijze.

Coppens Uitvaartzorg
Coppens Uitvaartzorg