Wie zijn wij?

Bij een uitvaart staan persoonlijke wensen centraal.

Coppens Uitvaartzorg is een betrokken uitvaartonderneming met ruim 30 jaar ervaring en een persoonlijk team van 6 uitvaartbegeleiders. Één begeleider voor betrokkenen en vertrouwde ondersteuning. Het laatste afscheid is een bijzondere herinnering aan de overledene en veelal een intieme, persoonlijke gebeurtenis. Daarom is het zo belangrijk dat alles volgens úw wensen (en die van de overledene) verloopt. Voor veel nabestaanden is het prettig om bij zo’n persoonlijke gebeurtenis met één persoon contact te hebben. Daarom wordt er bij Coppens Uitvaartzorg van begin tot eind geprobeerd om de begeleiding door dezelfde uitvaartbegeleider te laten verrichten . Die zorgt voor een stijlvolle en vlekkeloze uitvaartdienst waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Wij vertellen u graag op welke manier wij zo’n gedenkwaardige uitvaart kunnen verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

team-foto-coppens-uitvaartzorg-recht-17-04-22
Coppens-Uitvaartzorg-won-tijdens-het-jaarlijkse-Roosendaals-ondernemersgala

Familie bedrijf

Coppens Uitvaartzorg is in 1990 opgericht door Kees en Anja Coppens. Het is een echt familiebedrijf en al jaren een vertrouwde naam in de regio. Kees heeft ruim veertig jaar ervaring in de uitvaartzorg en sinds 2010 is zoon Jeffrey fulltime werkzaam in het familiebedrijf. Jeffrey is met het bedrijf opgegroeid; in zijn jonge jaren begon hij met het rouwdrukwerk en groeide van daaruit verder in het bedrijf. Sinds 2012 is Jeffrey mede-eigenaar; daardoor zal ook in de toekomst Uitvaartzorg Coppens een blijvende steun zijn voor nabestaanden.

Anja Coppens heeft zich toegelegd op hulpverlening bij stervensbegeleiding en rouwverwerking. De verbinding met rouwpraktijk ‘De Einderveer’ maakt Uitvaartzorg Coppens uniek: wij helpen u en uw gezin ook ná de uitvaart, als u moeite heeft het verlies een plek te geven.

Alles in eigen beheer.

Coppens Uitvaartzorg beschikt over alle middelen om de uitvaart vorm te geven. Zo hebben wij eigen rouwauto’s en verzorgen wij het rouwdrukwerk in eigen beheer, met een ruime keuze in rouwbrieven, dankkaarten en gedachtenisprentjes. Uw eigen ontwerp kunnen wij eveneens verwerken tot stijlvol rouwdrukwerk.

De uitvaartkist speelt natuurlijk een belangrijke rol bij de beleving van de uitvaartdienst. Bij Coppens Uitvaartzorg heeft u een ruime keuze uitvaartkisten in alle mogelijke stijlen, materialen en prijzen.

Wat biedt u uw gasten aan bij de condoleance? Wij hebben ook de catering in eigen beheer en daarom kunnen wij u méér bieden dan het traditionele plakje cake bij de koffie. Kijk op de pagina catering voor meer informatie hierover.

U ziet: voor zo’n uitvaart moet u veel keuzes maken. Uw uitvaartbegeleider helpt u daarbij met deskundig advies.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Als eerste zijn wij als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Dit stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat bekeken, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Daarom staat Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons centraal, u beslist alles zelf.

Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Daardoor geeft het u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Tot slot wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

rouwcentrum-roosendaal-uitvaartzorg-coppens

Voorgestelde pagina’s