Administratieve zorg uit handen

Onze zorg houdt niet op na de uitvaart, onze dienstverlening reikt verder dan alleen de uitvaart. Het is onvermijdelijk dat er na de uitvaart nog veel praktische en administratieve zaken geregeld moeten worden. Het opzeggen van abonnementen, contracten en socialmedia-accounts kan erg tijdrovend zijn.
Wij willen hierin de nabestaanden ontzorgen en bieden hen de Nabestaandendesk-service aan. De afwikkeling van een nalatenschap is maatwerk en daar sluit deze service naadloos op aan.
De nabestaanden kunnen kiezen voor een boekje ‘Zorgen Erna, Hulp bij afwikkeling van de nalatenschap’ en/of kiezen voor het online platform. Bij zowel het boekje als het online-platform komende nabestaanden er heel eenvoudig achter wat er afgehandeld moet worden in de nalatenschap.
De nabestaanden hebben zo snel overzicht en wordt alles ook na de uitvaart goed geregeld.

Heeft u vragen over de Nabestaandendesk? Bel ons dan op 0165 205 598 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

Bekijk hieronder de instructievideo

Snel en efficiënt abonnementen opzeggen

Met onze opzegservice zorgt u voor snelle en efficiënte opzegging van uw abonnementen (o.a. telefoon, krant), verzekeringen, winkelpassen en social media accounts (o.a. facebook).  Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Voorgestelde pagina’s

Menu