Uw uitvaartwensen vastleggen.

GRATIS WENSENBOEKJE ‘MIJN PERSOONLIJKE UITVAART’.

Steeds meer mensen vinden het belangrijk om het afscheid te laten aansluiten bij hun manier van leven. Het is niet gemakkelijk om van tevoren de uitvaart te bespreken met dierbaren, maar toch kan het heel geruststellend zijn om een aantal zaken voor uzelf, uw partner, ouders of andere gezinsleden op een rijtje te zetten in een uitvaartcodicil of wensenboekje. Niets is zo vervelend én lastig om op het laatste moment een uitvaart te moeten regelen, zonder te weten wat de overledene zou hebben gewild.

Neem uw naasten zorgen uit handen.

De wensen voor uw uitvaart kunt u vast laten leggen in een uitvaartcodicil of wensenboekje. Dit is voor uw nabestaanden een nuttig document waarin staat wat er bij uw uitvaart moet gebeuren. U neemt hen hiermee enorm veel zorgen uit handen.

uitvaartwensen-voor-de-uitvaart

Praktische tips:
Laat uw nabestaanden weten waar u dit document bewaart. Ook kunt u een kopie van uw uitvaartcodicil of wensenboekje bij ons laten vastleggen, zonder verdere kosten. Vermeld bij welke instanties en onder welke polisnummers u geregistreerd staat.

Persoonlijk gesprek:
In een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons kunt u uw wensen op papier laten zetten. Aan de hand van de wensen die we bespreken tijdens het gesprek, maken wij uiteindelijk een wensenboekje. Daarin staan al uw wensen, maar ook een transparant kostenoverzicht.

Aanvragen:
Vul uw gegevens hieronder in en vraag een wensenboekje of persoonlijk gesprek aan.

    De velden met een * zijn verplicht

    Toestemming

    Privacyverklaring *


    Voorgestelde pagina’s

    Menu