Uw mening is belangrijk voor ons

Coppens Uitvaartzorg is een betrokken uitvaartonderneming met ruim 30 jaar ervaring en een persoonlijk team van 6 uitvaartbegeleiders. Één begeleider voor betrokkenen en vertrouwde ondersteuning. Het laatste afscheid is een bijzondere herinnering aan de overledene en veelal een intieme, persoonlijke gebeurtenis. Daarom is het zo belangrijk dat alles volgens úw wensen (en die van de overledene) verloopt. Lees hoe anderen onze service hebben ervaren.

Roosendaal uitvaart Coppens

Wat andere over ons zeggen

Ad Roskam
Ad Roskam
21:31 17 Feb 22
Ik wil de firma Coppens heel graag bedanken voor de goede zorg en het in goede banen leiden van de crematie van mijn vrouw ook de na zorg verdiend een pluim nogmaals dank aan alle mensen die hier bij betrokken waren
Stefanie Konings
Stefanie Konings
15:33 28 Oct 21
Ruim/meedenkend, persoonlijk, flexibel en goede communicatie. Daardoor hebben we een afscheid gehad precies zoals we hadden gewenst.
C Van Der Donk
C Van Der Donk
19:20 12 Jul 21
Ondergetekende wil iedereen van Begrafenis- en Crematieverzorging Coppens bedanken.Met name Irma, die ons fantastisch heeft begeleid bij het overlijden van onze moeder. De warmte, het meedenken heeft ons heel erg goed gedaan. Ook de service bij de afhandeling van de gehele crematie was heel erg goed! Een aanrader voor iedereen, die goede steun en begeleiding nodig heeft bij een groot verdriet. Nogmaals, dank je wel!
Aswin Van Den Broek
Aswin Van Den Broek
10:28 06 Dec 20
Wij zijn in deze moeilijke tijd heel goed begeleid door Will en zijn collega's van Uitvaartzorg Coppens.Will heeft ons met veel rust en warmte bijgestaan.De uitvaart van onze vader en opa was tot in de puntjes geregeld.Dank je wel Uitvaartzorg Coppens.
Helma Van den Berg
Helma Van den Berg
03:02 01 Dec 20
Donderdag uitvaart van mijn onze vader en.opa gehad hele mooie en eervolle crematie dank je voor alles Willem
Bekijk alle beoordelingen
js_loader