Online gedenkpagina’s

Deze online gedenkpagina’s hebben wij op verzoek van nabestaanden gemaakt via Memori. Hier kunt u een persoonlijke boodschap of herinnering aan de overledene delen.

Het is een mooie manier om ook op internet iets ‘tastbaars’ achter te laten. Klik op ‘bezoek memori’ bij de foto van de overledene om uw bericht in woorden, beelden of muziek te plaatsen.

Wilt u ervaringen van nabestaanden over ons lezen klik dan op onderstaande link

Coppens uitvaartzorg ook op zondag open.

Coppens uitvaartzorg heeft altijd respect voor bestaande tradities en gewoonten, maar is tegelijkertijd vernieuwend. Als u de bijzondere wens heeft om een crematie en afscheidsdienst op zondag te houden, dan organiseren wij dat graag voor u. Daardoor staan wij zeven dagen per week tot uw beschikking.

Rouw begint pas na de uitvaart.

Afscheid nemen is niet gemakkelijk en rouwverwerking begint pas ná de uitvaart. Daarom informeren wij naderhand graag hoe het met u gaat. Heeft u moeite om het verlies een plek te geven in uw leven? Coppens is de enige uitvaartverzorger in de regio die u en uw gezin kan bijstaan met een vakkundige stervens- en rouwbegeleiding.

Heeft u een uitvaartverzekering?

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. Daarom bent u vrij in het kiezen van een uitvaartonderneming. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Als eerste zijn wij als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Daarom staat Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau. Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Daardoor geeft het u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu