9.7
10

Alleen maar goede ervaringen met Coppens.

Coppens Uitvaartzorg heeft ons vanaf het moment dat het nodig was zoveel mogelijk ontzorgd. Met veel geduld en aandacht voor persoonlijke wensen en emoties stonden ze ons bij in een moeilijke en hectische periode.

Vanaf het moment dat het eerste contact wordt gelegd, tot de uitvaart zelf en zelfs nog ver daarna geven ze je het gevoel dat alles in het teken staat van de laatste wensen van de overleden persoon en de nabestaanden. Op die manier ontstaat er een - na omstandigheden - fijne, warme periode waarin er op een passende wijze afscheid genomen kan worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Pas achteraf zie je t verschil

De week rond de begrafenis van mijn vader ging als een roes voorbij. Mede dankzij de zorg van Prisca en haar team (dank aan allen!) zijn we die moeilijke periode goed doorgekomen en kijken we heel positief terug op het afscheid - precies zoals t moest zijn.

Hoe groot het verschil is dat Coppens maakt, merkte ik afgelopen jaar bij andere uitvaarten - nog 2 bij Coppens, de rest bij andere bedrijven. Als je net zelf zoiets hebt meegemaakt dan ga je daar toch anders naar kijken. Enorm knap hoe de firma Coppens je zonder dwingen toch helpt de juiste keuze te maken. Wat een topteam!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Zeer positief, betrokken personeel. De uitvaart was goed verzorgd.

Ondanks het verdriet, heb ik een positief gevoel overgehouden aan de uitvaart. Alles was erg goed verzorgd. Personeel heel vriendelijk. Het contact, met name met Prisca was erg warm en empathisch.

Zij was erg betrokken, ook voor wat betreft de nazorg. Heel belangrijk voor ons, want dat geeft heel veel troost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROOSENDAAL
10

Warm, persoonlijk en vertrouwd.

We hebben Coppens, en dan met name Colinda als uitvaartbegeleider, als zeer warm en betrokken ervaren.
Vanaf het eerste moment was er een klik en heeft ze ons ontzorgd. Niets was te gek! Ze dacht mee en wist onze wensen om te zetten naar woorden en concrete plannen.
Ondanks het verdriet kijken we terug op een mooie, dankbare periode.

Ook een mooie locatie de Vier Jaargetijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten Leur
10

Fantastische begeleiding

Wendy is een schat. Ze ontzorgt en begeleidt op een zeer prettige manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulvenhout
10

Ik kan werkelijk niets bedenken hoe het beter/mooier had gekund!

Het totaal onverwachte verlies van mijn partner bracht veel teweeg.
Vanaf het allereerste telefoongesprek t/m het nagesprek verliep het contact uiterst prettig, soepel en hartverwarmend.
De begeleiding lag in handen van Marjola, alle lof en waardering voor haar!
Alles was bespreekbaar, maar ze wist ook goed te relativeren, dacht mee en benoemde eventuele andere mogelijkheden/opties.
Tussen de huisbezoeken door nam ze regelmatig contact op en ze was ook altijd bereikbaar.
Het was énorm druk tijdens het afscheid nemen en tijdens de uitvaart, dit wist ze allemaal in goede banen te leiden en ondertussen had ze ook nog oog voor hoe het mij verging.
Het afscheid is definitief, maar de zorg eromheen zoals deze verzorgd is door Marjola/Coppens uitvaartzorg, verdiend een heel groot compliment en dank je wel!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Wij zijn door Coppens Uitvaartzorg heel goed geholpen voor het afscheid van onze vrouw en moeder.

Wij zijn door Coppens Uitvaartzorg heel goed geholpen voor het afscheid van onze vrouw en moeder.
Vanaf de eerste afspraak waren ze betrokken en inlevend, maar ook zeer professionnel met hun begeleiding en adviezen om alles rond de uitvaart te regelen. Er is naar onze wensen en die van onze vrouw en moeder geluisterd. Ze hebben meegedacht en voorgesteld tot we er ons allemaal goed bij voelden en de uitvaart tot in de details een prachtig persoonlijk afscheid werd.
De communicatie was uitstekend, met name met Colinda die willen wij alsnog extra bedanken.
Familie Geffroy
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Goede begeleiding

Onze ervaring met Coppens uitvaartzorg is ons zeer goed bevallen.
Wij zijn goed begeleid en geholpen door Colinda.
Verder deskundig en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zegge
10

Dankjewel Irma voor je betrokkenheid en professionaliteit.

Coppens uitvaartdienst verzorgde een mooie, sfeervolle en ingetogen afscheidsdienst, geheel volgens onze wensen. De begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart hebben wij als invoelend en steunend ervaren.

Wij kijken oprecht uit naar de herdenkingsdienst van 31 januari.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Ontzettend inlevend

Bij het tweede overlijden binnen het jaar van onze beide ouders hebben we beide keren Coppens de crematie laten verzorgen. In mei 2021 en in augustus 2022 hebben we een waardig afscheid gehad .Men staat altijd klaar, niets is teveel, erg meedenkend, kortom een prima organisatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven
10

De begeleiding was erg fijn.

Ondanks dat het een nare situatie is vonden we de begeleiding erg fijn. We hebben het als een erg persoonlijke begeleiding ervaren. Ze namen alle tijd voor je en gaven goede ondersteuning in de keuzes die je moet maken. We hebben niks aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Enorm prettig en meedenkend zijn ze bij Coppens uitvaartzorg in deze toch al moeilijke tijd

Heb de ervaring met Coppens uitvaartzorg als heel prettig en vooral begripvol en vol warmte ervaren .Wendy en Mariken hebben ons heel goed bijgestaan en vooral veel warmte gegeven na het overlijden van mijn vader en onze opa .
Ze stonden altijd klaar voor ons als we vragen hadden en gaven ons advies waar dat nodig was .
Kort samengevat geven we Coppens uitvaartzorg een dikke 10 en dan vooral doordat deze 2 dames er ons zo goed doorheen hebben weten te slepen .dank je wel daarvoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijf
10

Delicaat en discreet maar efficiënt en behulpzaam

Vanaf het eerste moment van contact tot en met het afhandelen van de uitvaart zijn we, mijn zus en ik, fantastisch geholpen en begeleid door Colinda. Nooit opdringerig, altijd behulpzaam en beschikbaar. Hartelijk dank voor de goede zorgen en de mooie ceremonie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Brunoy
9

Een goede begeleiding geeft steun in een moeilijke tijd

Het was prettig om vooraf de uitvaart een klikgesprek te kunnen maken. Dat gaf ons vertrouwen en de rust om alles goed voor te bereiden. Wil heeft ons prettig begeleid.

De service was snel, kordaat en naar tevredenheid.

Ook hebben we als spreker Willem als prettig ervaren. Al met al hebben we er een persoonlijk afscheid van kunnen maken, wat ons helpt met de rouwverwerking.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

De warme uitvaartzorg bij ons moeder hebben we zeer gewaardeerd.

Ons uitgangspunt bij de uitvaartzorg was zoveel mogelijk voor ons moeder zelf doen. Dat heeft Will met zijn collega's prima aangevoeld. De wederzijdse aansluiting verliep vanaf het eerste contact spontaan en betrokken.
De familiekamer in de Baai was voor ons een rustpunt in het bijzijn van ons moeder. Dat hebben wij als zeer welkom ervaren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Top

Fijne samenwerking, alle wensen zijn uitgevoerd door Coppens , kon niet beter !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoogerheide
10

Een passend afscheid

De uitvaart was perfect geregeld. Will zorgde voor een fijne persoonlijke begeleiding met veel ruimte voor eigen inbreng. Coby heeft na overleg met de familie een mooie passende dienst gemaakt en geleid. De aula en condoleanceruimte van het uitvaartcentrum van Coppens hebben een intieme, warme sfeer.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Zeer tevreden over de warme persoonlijke begeleiding van Prisca na het overlijden van mijn vader

Prisca heeft ons alle zorg uit handen genomen. Ze is rustig, geduldig, begripvol en kundig. Ze was een steun voor ons in de moeilijke week na het overlijden van onze. Ze heeft ons de ruimte gegeven voor eigen ideeën en is bijgesprongen daar waar nodig was. Ze gaf ons direct vertrouwen dat het goed zou komen en drong zich niet op. Mede door haar kijken we terug op een hele mooie en bijzondere week.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zevenbergschen Hoek
10

Uitstekende zorg omtrent overlijden Dierbare

Onze Ervaring met uitvaartzorg Coppens is in 1 woord geweldig.
Met alles wat je te maken krijgt na het overlijden van je dierbare in ons geval ons (schoon)moeder(Oma), wordt je van begin tot het einde en erna goed begeleid.
Ze nemen werkelijk alles uit handen.
De klik was er meteen.
Wij kunnen ze iedereen aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen
10

Formidabel

Het was een zeer fijne en heel goede begeleiding. Alles is gerealiseerd zo als wij het wilden en alles werd rustig en met beleid uitgevoerd .
Begeleider was een heel fijn en fantastisch persoon. Ze wist precies wat er geregeld moest worden met wat wij hadden aangegeven. Ook wist ze de perfecte spreker bij ons te plaatsen. De gehele begeleiding was perfect. Dit gaf ons heel veel rust
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Warm contact, goede begeleiding.

Wij zijn heel tevreden over de begeleiding van Uitvaartzorg Coppens in het bijzonder Prisca.
Volgende ochtend na het overlijden al de uitvaart besproken, neemt je goed mee door het proces en biedt een luisterend oor, regelt alles achter de schermen uitstekend, bij vragen direct contact, op de dag zelf alles uitstekend geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland
10

Wat een liefdevolle en betrokken begeleiding!

Mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een mooi afscheid van mijn vader. De begeleiding was erg fijn, professioneel maar ook heel persoonlijk. Openstaand voor zoveel mogelijkheden, luisterend, meelevend en altijd bereikbaar.
Speciale dank gaat uit naar Irma, wat heb je ons fijn begeleid!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Een uitermate mooie professionele en persoonlijke begeleiding!

Coppens heeft ons volledig ontzien in het gehele rouwtraject. Vanaf moment 1 stonden ze voor ons klaar, ze waren altijd te bereiken en ze hebben ons meer dan goed op weg geholpen met het plannen van de hele dienst.

Het contact was zeer aangenaam en erg professioneel.
Niets dan lof voor het gehele team.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

Goed meedenkend en meelevend

2x in een korte tijd nodig gehad. Toch was elke uitvaart compleet anders. Twee verschillende uitvaartbegelijders mee samengewerkt en alle twee in alle tevredenheid. Maar door de eerste goede ervaring was bepalende dat we gelijk weer voor om voor de andere uitvaart weer voor Uitvaartverzorging Coppens te kiezen.
Wederom zeer tevreden begeleid in het gehele proces. Uitvaart Coppens regelt precies hoe je het wilt maar geeft ook grondig advies en begeleiding let ook op de kosten en zijn transperant in hun offerte en de eindafrekening. Coppens is een kleine uitvaart onderneming maar doen zeer groots werk met een zeer deskundig team, chauffeur catering begeleider kortom alle medewerkers. Voor alle medewerkers echt bedankt!!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-leur
10

Prettige, zorgvuldige en betrokken begeleiding bij de uitvaart van mijn vader

Een hele persoonlijke begeleiding voor- en tijdens de uitvaart van mijn vader. Ze ontzorgen daar waar nodig. Gaan zorgvuldig, respectvol en met oprechte belangstelling om met de nabestaanden.

Er wordt goed geluisterd naar de wensen. Het uitvaartzorg centrum is een mooie rustige omgeving.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal

Voorgestelde pagina’s