9.7
9

Goede service en vooral een goede gepaste samenwerking met de nabestaande.

Het is altijd erg wanneer een dierbare komt te overlijden. Dan is het belangrijk de juiste hulp en ondersteuning te krijgen, dat hebben wij zeker gehad en ook zeker het gevoel dat men zeer met ons betrokken was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

Persoonlijk, warm, luisterend oor

Perfect geregeld. Luisteren naar je wensen, helpen je daar waar nodig. Erg vriendelijk, warm.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Betrokken en behulpzaam

Voorafgaand, tijdens en na de dienst was uitvaartbegeleidster Jozina de Wit erg betrokken, geduldig en behulpzaam. We hebben dit als bijzonder prettig ervaren. De aula heeft een fijne grootte voor groepen tot ca. 90 mensen, en een huiselijke sfeer. Bij het gebruik van de koffiekamer was het erg fijn dat er geen tijdsdruk was, waardoor we op het gemak met onze familie en vrienden konden napraten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen -
10

Zeer goede service

Dankzij de goede zorgen van Coppens Uitvaartzorg kijken wij terug op een mooi en waardig afscheid van mijn moeder. Geen stress, alles was super goed geregeld / voorbereid. Medewerkers verstaan hun vak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur -
10

Voorkomend, betrokken, empathisch en met de juiste afstand.

Vanaf het moment van het eerste contact was er een goed gevoel. Dat is zo alle dagen gebleven. De telefoontjes tussendoor om te vragen hoe het ging, heb ik zeer gewaardeerd. De houding en betrokkenheid bij het laatste moment in het crematorium heeft ons zeer ontroerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam -
10

Lief

Wij zijn met liefde, respect, eerbied en empathie begeleid Dat was gewekdig , alsmede ook de service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zundert -
8

Goede ervaring, het kan bijna niet beter.

Vanaf de eerste contacten tot en met de afsluiting was er een prettige samenwerking die tot een mooi en waardig afscheid hebben geleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel -
10

Uiterst correcte behandeling

Vanaf het allereerste contact tot aan het laatste moment van het afscheid hebben jullie ons fantastisch bijgestaan en volledig ontzorgd. Alle afspraken zijn correct uitgevoerd. Personeel verdient een dikke pluim voor correctheid en representatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw -
10

Goede Service en vriendelijk Personeel

Onze ervaring met Coppens Uitvaartverzorging is zeer goed, met een geweldige begeleiding en goede informatie en tips van uw begrafenis begeleidster Irma Kerstens Ze heeft gezorgd dat onze familie een mooi afscheid van Moeder / Oma Mevr. E. Wierikx van Loenhout heeft gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert -
10

Zeer tevreden

Alles werd uitstekend geregeld en begeleid door Prisca. Het gebruik van de familiekamer hebben wij als zeer prettig ervaren. Uitvaart Coppens is zeker aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur -
10

Nette en respect volle uitvaart gehad

Op het moment dat het nodig was waren jullie er. Op alle vragen direct antwoord alles is geregeld zo Pa en wij het wilde. Wij zijn tevreden zo het gegaan is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch -
8

betrokken en persoonlijk

Het was een prettige samenwerking met Irma. In eerste instantie wat formeel maar al snel werd het meer ontspannen. Iedereen kreeg de ruimte om mee te denken. Er werd niets opgedrongen. We voelden ons vrij om aanpassingen te doen. Indien nodig werden zaken van ons overgenomen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig afscheid waar we met een goed gevoel op terug kijken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch -
9

Respectvol

Wij zijn ontzettend fijn geholpen na het overlijden van onze vader. Alles kon zoals wij dat wensten. Dat geeft rust en een fijn gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Hele fijne samenwerking met veel respect, geduld en doortastendheid.

Jozina heeft ons bijgestaan en begeleidt na het overlijden van mijn moeder. Zij heeft dit met veel respect, geduld en doortastendheid volbracht. Ze was een grote steun voor ons op de momenten dat we haar nodig hadden, maar wist ook precies op de juiste momenten ons knopen te laten doorhakken, voor de soms zo moeilijke beslissingen. Ook Jeffrey en de collega's nog hartelijk bedankt voor de prettige sfeer waarin jullie je werk met veel respect vervullen. Nogmaals bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bosschenhoofd -
10

Ontzettend goede service, en vriendelijk representatief personeel!!

Fijn dat men zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen in zo`n verdrietige periode. Wij hebben dit bij het verlies van onze vader heel fijn gevonden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

uitstekende begeleiding, respectvol, correct en goede communicatie

Coppens uitvaartverzorger mag zich terecht "verzorger" noemen. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, waarbij zij respect, correcte en persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan met daarbij een zeer goede communicatie. Dankzij hen kijken wij terug op een heel mooi en waardevol afscheid van onze vader, schoonvader, opa en overgrootvader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel -
10

Perfecte service

Een afscheid regelen kun je maar één keer. Het moet meteen goed zijn. Jullie hebben ons in alles ondersteund en alles perfect geregeld. Jullie benadering naar ons was heel persoonlijk en warm. Het afscheid is precies geworden, zoals wij het graag wilden. Daar kunnen we met een heel goed gevoel op terug kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
10

Goed,professioneel en aandachtig.

Mevrouw Jozina was onze begeleidster en samenwerking was heel goed vanaf begin tot afsluiting van ceremonie en nazorg. Ze denkt hele tijd mee en geeft goede tips en advies. Geen verkeerde beslissingen en mooi afscheid van onze moeder. Voor andere personeel van Coppens ook complimenten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom -
10

Geweldig, ik wil al het personeel die bij Coppens werken, heel erg bedanken.

Ik voelde mij heel erg gesteund voor alle hulp die ik kreeg bij het overlijden van mijn man Johan, want er kwam iedere dag iemand langs, en ik hoefde maar iets te vragen, of zij hielpen mij, maar ook mijn familie. Nu wordt ik nog gebeld, met de vraag of ik ergens hulp nodig bij heb, en dit is heel fijn. Het zijn niet alleen de mensen die bij mij aan huis komen, maar ik merk ook dat iedereen die op de achtergrond werken, heel erg hun best doen, om het afscheid van Johan goed te laten verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijf -
9

Perfecte begeleiding en nazorg !!

Samen hebben we er een waardig afscheid van kunnen maken. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Essen -
10

Goede service, zorgzaam personeel!!

Dankbaar zijn we dat Jeffrey alles perfect geregeld heeft Het afscheid was zoals we dat graag wilden, rustig en ingetogen Wij allemaal hebben dit als heel prettig ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten Leur -
8

De uitvaart van mijn vader is uitstekend begeleid.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

Goede rouw- en regel-begeleiding, mooie afscheidsruimte

Niet alleen de begeleiding en het advies op de dagen vóór de crematie was top geregeld bij Coppens, ook de crematie zelf verliep vlekkeloos. De eigen prachtige afscheidsruimte hebben we gebruikt, omdat de gekozen dag en tijdstip niet op de 'normale' plaatsen in Roosendaal en Bergen op Zoom vrij waren. Dit was zeker geen "mindere keuze"! De afscheidsruimte was voor ongeveer 100 personen perfect geschikt en stemmig ingericht. Ook op deze dag was de begeleiding in zeer goede handen bij Coppens, inclusief een geluidsinstallatie die deed wat hij moet doen (dat hoor je weleens anders). Coppens bood ook een goed aanbod (lees: alternatief) voor de bekende "koffie-met-gebak" condoleance periode achteraf. Een advies voor wie dit leest: verwacht U méér dan 100 gasten, dan is de afscheidsruimte niet geschikt. Zo niet, dan is het heel prettig alles in handen te geven van Coppens, op één plek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk -
10

zeer goed service

Wij zijn in deze moeilijke periode uitstekend geholpen. Vooral Jozina heeft ons met veel zorg geholpen met al haar deskundigheid. Zij is erg betrokken bij alle gezinsleden en heeft ons door deze moeilijke periode heen geholpen, niks is haar te veel. Er was geen vraag te gek of te veel voor haar. Ook de nazorg was heel erg fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
10

Perfecte service

Wij zijn perfect begeleid door Prisca na het overlijden van mijn vader. Vanaf het eerste contact, de voorbereidingen van de afscheidsdienst en tijdens de nazorg stond ze altijd voor ons klaar om er voor te zorgen dat alles geheel naar onze zin geregeld werd en om snel en vakkundig al onze vragen te beantwoorden, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Wij zijn hier erg tevreden over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen -
146 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
Menu