9.7
10

Wij hebben de begeleiding ervaren als een warm bad.

Wij wisten uit eerdere ervaringen dat alles meestal wel klopt bij Coppens Uitvaartzorg, ook deze keer werden we niet teleurgesteld. Alles voldeed aan onze verwachtingen. De begeleiding van Irma was meer dan uitstekend. We waren er blij mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

De crematieverzorging was gewoon helemaal goed.

Hetgeen ik met mijn overleden echtgenote heb besproken is door Coppens 1 op 1 vertaald in een mooie en sfeervolle verzorging.
Wij zullen deze gebeurtenis in een emotionele maar positieve herinnering blijven koesteren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Persoonlijke benadering met alle aandacht en eerbied

De heren die onze vader opgehaald en samen met ons verzorgd hebben waren zeer meelevend, attent en geduldig. Wij hebben deze persoonlijke benadering als heel fijn ervaren. Ook uitvaartbegeleidster Wendy heeft alle tijd voor ons genomen om onze wensen te bespreken en dacht ook goed mee. Hierdoor is het een niet standaard maar persoonlijk en fijn afscheid geworden waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Van diverse genodigden die bij het samenzijn aanwezig waren, kregen wij later te horen dat ze het afscheid op deze wijze heel mooi vonden en bij onze vader vonden passen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen
10

Erg warm en betrokken

Onze ervaring is de warme, betrokken en respectvolle begeleiding. Aan alles wordt gedacht en meegedacht. Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
9

Je krijgt ondersteuning en begeleiding op een waardige manier.

In het voorgesprek wordt er met ondersteuning van het wensenboek. al veel geregeld en door gesproken, wat je zou kunnen regelen.
Je wordt op een waardige manier ondersteund in je emotie.
Geven goed aan onder anderen met de nabestaandendesk, hier kun je veel aan hebben.
Het is een rot tijd voor de nabestaanden, je wordt hierin prima ondersteund.
Ga zo door.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerle
10

Liefdevolle begeleiding en volledig ontzorgd

Vanaf het eerste contact met de uitvaartbegeleider, Prisca Rombouts, voelden wij ons goed ontvangen en gehoord. Zij begreep wat we nodig hadden en zij stelde de juiste vragen om voor ons duidelijk te krijgen waar we behoefte aan hadden.

Haar invoeling en begrip bleek ook uit de juiste koppeling met de woorddienstbegeleider Lonneke van Strieland.
We hebben gebruik kunnen maken van de familiekamer, waardoor we zonder druk steeds naar mama konden wanneer wij daar behoefte aan hadden.
Ons afscheid was bijzonder en vooral heel persoonlijk.
We zijn ontzorgd van begin tot eind, dit maakte het afscheid iets minder zwaar❤️
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Zeer betrokken met goede ideeën

Er is heel goed geluisterd naar onze wensen en er zijn vrijblijvende suggeties gedaan deze hebben het afscheid warmer gemaakt. De spreker paste inderdaad bij ons en heeft alles mooi verteld. Dit gaat ons zeker helpen bij het verwerken van ons verlies.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Warm

Het familie gevoel hebben wij echt ervaren bij Coppens vanaf de eerste minuut. Het voelde gelijk heel fijn en vertrouwd alsof we Irma al jaren kennen.
Ondanks dat het een hele verdrietige week was was het voor ons vooral een hele mooie week waarin we goed afscheid konden nemen van onze man vader en opa.

Bedankt voor deze week.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Hartverwarmend

25 januari is mijn moeder overleden.. De crematie door Coppens geregeld. Wat heeft Marjola ons goed bijgestaan. Ook de mensen die mijn moeder hebben opgehaald en weer thuisgebracht. Echt hartverwarmend. Namens ons hele gezin willen we Coppens bedanken voor een mooi en waardig afscheid op 1 februari.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Boven alle verwachting

Zo ontzettend goed verzorgd en begeleid. Niet 1 stap extra, maar wel tien stappen extra om ervoor te zorgen dat wij een goed en prachtig afscheid konden nemen van mijn moeder.
Irma dacht geweldig met ons mee. Het afscheid was heel persoonlijk en warm. Ondanks het verdriet hebben wij er een heel goed gevoel aan over gehouden. Zoveel respect voor deze mensen! Nogmaals heel erg bedankt voor de zeer goede zorgen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Het afscheid was zoals wij in gedachten hadden...

Het afscheid was prachtig zoals wij in gedachten hadden. Eerder werd het afscheid van onze vader ook door Coppens verzorgd. De voorbereiding naar de afscheidsdag, muziek, de ruimte, de mooie zonnige dag .. het klopte aan alle kanten. Met name gaan onze complimenten uit naar Irma die ons begeleidt heeft. Het voelde meteen vertrouwd. Wat een geweldig zorghart heeft zij. Irma heeft geen steek laten vallen, aan alles dacht ze en/of maakte kenbaar wat mogelijk was. Ook toen de urn ter beschikking werd gesteld heeft zij ons ontzorgd.

Wij kijken terug op een zeer mooi afscheid en onze moeder zou trots geweest zijn! Dank aan het hele Coppens team namens de familie Jansen in Etten-Leur.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

Menslievend, begripvol, meedenkend, warm.

Ik ben dankbaar voor alle ondersteuning die ik heb mogen ervaren. De openheid en ruimdenkendheid en welwillendheid. Alles was bespreekbaar, zowel voor het regelwerk, als voor de emoties die speelden. Ook de zorg voor mijn overleden partner was zeer goed. Ik ben uiterst dankbaar dat ik mijn partner zelf heb mogen verzorgen en aankleden, ondanks dit ook zeer confronterend was. Dit stukje is goed voor mijn uiteindelijke verwerkingsproces, ik wilde ook zijn verwondingen nog zien om alles te kunnen plaatsen na zijn noodlottige ongeval en hem nog kunnen aanraken. Dit was eerder niet mogelijk bij de forensisch schouwarts. De familiekamer was voor mij uiterst waardevol, dit gaf vrijheid tot onbeperkt bezoek en afscheid voor de nog jonge kinderen (zodat ze niet "blanco" de uitvaart ingingen). Nog de laatste keer thuiskomen van hem met de uitvaartauto op het erf was erg belangrijk en waardevol voor ons. Het begrip van de chauffeur ook. Het is een zeer menslievend team. Liever hadden we dit niet meegemaakt in al onze nog te jonge levens, maar we hebben alle ruimte gekregen zonder druk. En ieder dacht mee in de mogelijkheden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

De begeleiding van uitvaartcentrum Coppens heeft ons heel veel voldoening gegeven

We zijn enorm tevreden over de begeleiding van de uitvaart van onze moeder.
Mede door Prisca waar we een hele goede klik mee hadden, heel eerlijk en behulpzaam.
We kijken er met een heel goed gevoel op terug, geeft ons enorm veel rust in deze moeilijke tijd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Alleen maar goede ervaringen met Coppens.

Coppens Uitvaartzorg heeft ons vanaf het moment dat het nodig was zoveel mogelijk ontzorgd. Met veel geduld en aandacht voor persoonlijke wensen en emoties stonden ze ons bij in een moeilijke en hectische periode.

Vanaf het moment dat het eerste contact wordt gelegd, tot de uitvaart zelf en zelfs nog ver daarna geven ze je het gevoel dat alles in het teken staat van de laatste wensen van de overleden persoon en de nabestaanden. Op die manier ontstaat er een - na omstandigheden - fijne, warme periode waarin er op een passende wijze afscheid genomen kan worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Pas achteraf zie je t verschil

De week rond de begrafenis van mijn vader ging als een roes voorbij. Mede dankzij de zorg van Prisca en haar team (dank aan allen!) zijn we die moeilijke periode goed doorgekomen en kijken we heel positief terug op het afscheid - precies zoals t moest zijn.

Hoe groot het verschil is dat Coppens maakt, merkte ik afgelopen jaar bij andere uitvaarten - nog 2 bij Coppens, de rest bij andere bedrijven. Als je net zelf zoiets hebt meegemaakt dan ga je daar toch anders naar kijken. Enorm knap hoe de firma Coppens je zonder dwingen toch helpt de juiste keuze te maken. Wat een topteam!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Zeer positief, betrokken personeel. De uitvaart was goed verzorgd.

Ondanks het verdriet, heb ik een positief gevoel overgehouden aan de uitvaart. Alles was erg goed verzorgd. Personeel heel vriendelijk. Het contact, met name met Prisca was erg warm en empathisch.

Zij was erg betrokken, ook voor wat betreft de nazorg. Heel belangrijk voor ons, want dat geeft heel veel troost.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROOSENDAAL
10

Warm, persoonlijk en vertrouwd.

We hebben Coppens, en dan met name Colinda als uitvaartbegeleider, als zeer warm en betrokken ervaren.
Vanaf het eerste moment was er een klik en heeft ze ons ontzorgd. Niets was te gek! Ze dacht mee en wist onze wensen om te zetten naar woorden en concrete plannen.
Ondanks het verdriet kijken we terug op een mooie, dankbare periode.

Ook een mooie locatie de Vier Jaargetijden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten Leur
10

Fantastische begeleiding

Wendy is een schat. Ze ontzorgt en begeleidt op een zeer prettige manier.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ulvenhout
10

Ik kan werkelijk niets bedenken hoe het beter/mooier had gekund!

Het totaal onverwachte verlies van mijn partner bracht veel teweeg.
Vanaf het allereerste telefoongesprek t/m het nagesprek verliep het contact uiterst prettig, soepel en hartverwarmend.
De begeleiding lag in handen van Marjola, alle lof en waardering voor haar!
Alles was bespreekbaar, maar ze wist ook goed te relativeren, dacht mee en benoemde eventuele andere mogelijkheden/opties.
Tussen de huisbezoeken door nam ze regelmatig contact op en ze was ook altijd bereikbaar.
Het was énorm druk tijdens het afscheid nemen en tijdens de uitvaart, dit wist ze allemaal in goede banen te leiden en ondertussen had ze ook nog oog voor hoe het mij verging.
Het afscheid is definitief, maar de zorg eromheen zoals deze verzorgd is door Marjola/Coppens uitvaartzorg, verdiend een heel groot compliment en dank je wel!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Wij zijn door Coppens Uitvaartzorg heel goed geholpen voor het afscheid van onze vrouw en moeder.

Wij zijn door Coppens Uitvaartzorg heel goed geholpen voor het afscheid van onze vrouw en moeder.
Vanaf de eerste afspraak waren ze betrokken en inlevend, maar ook zeer professionnel met hun begeleiding en adviezen om alles rond de uitvaart te regelen. Er is naar onze wensen en die van onze vrouw en moeder geluisterd. Ze hebben meegedacht en voorgesteld tot we er ons allemaal goed bij voelden en de uitvaart tot in de details een prachtig persoonlijk afscheid werd.
De communicatie was uitstekend, met name met Colinda die willen wij alsnog extra bedanken.
Familie Geffroy
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Goede begeleiding

Onze ervaring met Coppens uitvaartzorg is ons zeer goed bevallen.
Wij zijn goed begeleid en geholpen door Colinda.
Verder deskundig en vriendelijk personeel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zegge
10

Dankjewel Irma voor je betrokkenheid en professionaliteit.

Coppens uitvaartdienst verzorgde een mooie, sfeervolle en ingetogen afscheidsdienst, geheel volgens onze wensen. De begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart hebben wij als invoelend en steunend ervaren.

Wij kijken oprecht uit naar de herdenkingsdienst van 31 januari.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Ontzettend inlevend

Bij het tweede overlijden binnen het jaar van onze beide ouders hebben we beide keren Coppens de crematie laten verzorgen. In mei 2021 en in augustus 2022 hebben we een waardig afscheid gehad .Men staat altijd klaar, niets is teveel, erg meedenkend, kortom een prima organisatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven
10

De begeleiding was erg fijn.

Ondanks dat het een nare situatie is vonden we de begeleiding erg fijn. We hebben het als een erg persoonlijke begeleiding ervaren. Ze namen alle tijd voor je en gaven goede ondersteuning in de keuzes die je moet maken. We hebben niks aan te merken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Enorm prettig en meedenkend zijn ze bij Coppens uitvaartzorg in deze toch al moeilijke tijd

Heb de ervaring met Coppens uitvaartzorg als heel prettig en vooral begripvol en vol warmte ervaren .Wendy en Mariken hebben ons heel goed bijgestaan en vooral veel warmte gegeven na het overlijden van mijn vader en onze opa .
Ze stonden altijd klaar voor ons als we vragen hadden en gaven ons advies waar dat nodig was .
Kort samengevat geven we Coppens uitvaartzorg een dikke 10 en dan vooral doordat deze 2 dames er ons zo goed doorheen hebben weten te slepen .dank je wel daarvoor
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijf

Voorgestelde pagina’s