9.7
10

Warm en kundig

Tijdens ons grote verdriet waren de mensen van Coppens een hele warme, lieve steun voor ons. Ze hebben alles heel goed, duidelijk en snel geregeld. Niets was teveel, alles was mogelijk. Heel persoonlijk.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

Voor een afscheid van een dierbare zal ik altijd voor kiezen voor Coppens

Voor het afscheid van onze moeder hebben wij bewust gekozen voor Coppens. In het verleden hebben wij daar goede ervaringen mee gehad. Ook deze keer was het weer fijn om de zorg rondom de crematie uit handen te mogen geven aan Coppens.
Ze zijn goed bereikbaar, stellen je gerust en op de dag zelf kan je met een gerust hart op hen bouwen en vertrouwen.
Alles wordt met de nodige zorg, respect en oog voor detail gedaan.
Ondanks de beperkingen van de Corona-maatregelen hebben wij op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen van onze moeder.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Uitstekende begeleiding

Willem ontzettend bedankt voor de uitstekende begeleiding in deze moeilijke tijd.

Persoonlijk afgescheid, alles is mogelijk.
Volledige ontzorging.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland
9

Persoonlijk. Betrokken. Duidelijk.

De persoonlijke begeleiding door Wendy was uitstekend. De andere bezoeken en/of contacten waren eveneens helemaal in orde. Vanaf het eerste bezoek meteen na overlijden, telefonisch tussendoor tot en met de afronding.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijsbergen
10

Perfect geregeld

Nadat we eerder inmiddels al 3 keer van dichtbij een afscheidsdienst van Coppens Uitvaartzorg hadden meegemaakt was de keuze snel gemaakt toen onze vader kwam te overlijden. Alle drie de keer heeft Will Buckens van Coppens Uitvaartzorg de organisatie van de afscheidsdiensten op zich genomen.

Voor de woorddienst begeleiding hadden we zelf voorkeur voor Lonneke Dagevos van Memoriaz; ter plekke belde Will Buckens Lonneke en in samenspraak met hen hebben we een afscheid kunnen regelen die waardig en tot in de puntjes verzorgd was. We hebben op advies van Will gekozen voor een livestream omdat onze verstandelijk beperkte zus vanwege een -toen recente- positief Covid-19 test en enkele hoogbejaarde kennissen niet aanwezig konden zijn.
Velen van de aanwezigen hebben ons gecomplimenteerd met het mooie afscheid van onze vader, mede dankzij Will kijken wij terug op een afscheid zoals ons pa dat ook gewild zou hebben.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Uiterst positief.

Met zorg en empathie is de uitvaart begeleid. Geen gehaast of gepusht. Gewoon met respect geluisterd naar de wensen van de opdrachtgevers.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Alles goed geregeld, kan geen kritische kanttekening maken

Alles werd vanaf het eerste telefoontje goed opgepakt. Alles vond plaats met respect en toewijding. Duidelijke communicatie over wat wel en niet mogelijk was. De mogelijkheden werden zorgvuldig doorgesproken waarbij verschillende alternatieven de revue passeerde. De afscheidsdienst bij Coppens zelf verliep helemaal naar wens. Ook de techniek van muziek en beelden verliepen prima. Doordat de dienst bij Coppens plaatsvond in een kleinere ruimte was de dienst ondanks het maximum van 30 personen, intiem en sfeervol. Ook de live stream werkte prima en veel belangstellenden hebben de dienst via de stream kunnen volgen. De opnames waren prima en duidelijk.

Kortom : mede door Coppens heeft onze familie met een goed gevoel afscheid kunnen nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven
10

Respectvol en totaal volgens wens

Vanaf het eerste contact bij het overlijden van mijn vader eind oktober tot en met het afgeven van de urnen is alles heel vakkundig en respectvol verlopen. Nergens hebben we het gevoel gehad dat er zaken opgedrongen zijn.
Respect voor de werkwijze van Jeffrey en collega's.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Een hele warme en persoonlijke begeleiding van een uitvaart

Wij kregen via het "Hospice Team " mooie berichten over de uitvaartzorg Coppens te Roosendaal. Gebeld en wij kregen te maken met mevrouw Prisca Rombouts. Alles fijn met haar besproken.

Het ging om het begraven van mijn man. Wat voor ons wel nieuw was, was "lichte Balseming " van het lichaam. Mijn man was thuis. Wij hebben dit als heel fijn ervaren om zo in rust in huiselijke kring van mijn man - vader en opa afscheid te kunnen nemen. Ook voor de kleinkinderen was het heel mooi om zo afscheid te kunnen nemen van hun zo geliefde opa.

De omstandigheden zijn op dit moment anders door het "Coronavirus".
Gekozen voor een combinatie om de Kerk daar in te betrekken met tussendoor foto's - sprekers en muziek. Het is een prachtige dienst geweest! Zo Persoonlijk; met z'n allen nog in een ruimte [op afstand] gezeten om nog iets te gebruiken en met elkaar te kunnen praten.
Daarna naar de Begraafplaats Rucphen met een kleine groep!Prachtig verlopen. Wij hadden het niet mooier kunnen krijgen.
LOF VOOR : Uitvaart Coppens te Roosendaal. Speciaal aan mevrouw Prisca Rombouts.

Onze hartelijke dank. Wij geven een cijfer een 10 plus 1.

Mary van den Noort - kinderen en kleinkinderen Rucphen, december 2020
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen
10

Goede persoonlijke begeleiding in een moeilijke tijd

De uitvaarbegeleider van Coppens heeft ons zeer goed geholpen een mooi afscheid te verzorgen na het plotseling overlijden van mijn man. Hij was een enorme steun voor ons.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stampersgat
10

Heel goede verzorging

Heel goed verzorgd de uitvaart en de begeleiding er naar toe ik beveel ze zeker aan
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Zoveel betrokkenheid heb ik nog niet eerder meegemaakt

Irma heeft ons door heel het proces bijgestaan op een bijzonder prettige manier, niet alleen vakbekwaam in alles wat ze voor ons geregeld heeft maar vooral menselijk als een soort grote zus op wie je kunt terugvallen als het voor jezelf even te moeilijk wordt. De keuze voor Coppens was vanzelfsprekend vanuit mijn familie, voor mezelf kan ik adviseren aan wie voor Coppens kiest: vraag naar Irma!
Bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Zorgzaam en betrokken

Er word goed geluisterd naar wat de wensen zijn en er word mee gedacht om die wensen te vervullen.
Afspraken worden nagekomen en de nazorg is ook goed.
Coppens is daarom ook zeer aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven
10

Een mooi afscheid. Enorm betrokken.

Al vanaf het allereerste telefoontje 's nachts, waarin ik het overlijden van mijn moeder meldde, werd ik fantastisch geholpen door Jeffrey. Hij was vriendelijk, warm en betrokken. Bij het regelen van de uitvaart hield hij er rekening mee dat ik niet in de buurt woon (Noord-Holland) en nam hij alles uit handen om het me zo makkelijk mogelijk te maken. Er wordt echt met je meegedacht. Veel kon online en telefonisch worden geregeld. Erg fijn. Jeffrey was ook altijd bereikbaar. Het is een schitterende uitvaart geworden, en dat heeft mijn moeder zo verdiend. Ondanks dat er beperkende maatregelen waren ivm Corona is dat nauwelijks merkbaar geweest tijdens de dienst. Coppens beschikt ook over een prachtige ruimte waar de dienst wordt gehouden. Ook na de uitvaart heeft Jeffrey nog meerdere keren contact opgenomen. Kortom: ik kan iedereen aanraden de uitvaart te laten regelen door Coppens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Landsmeer
10

Waardevol en warm afscheid

Cijfer: 10

Vanaf het eerste contact met Jeffrey Coppens dat mijn man/ons pa zelf nog legde, werd er goed en aandachtig naar ons geluisterd.

Jeffrey maakte snel tijd om met hem het gesprek aan te gaan en zijn vragen te beantwoorden. Dat deed hij eerlijk, open en met veel begrip voor de persoonlijke wensen van mijn man/ons pa.

Vanaf het moment na zijn overlijden was ook Jeffrey daar weer; rustig, begripvol en meelevend, voor mij, de kinderen en de kleinkinderen. Jeffrey hoorde onze wensen aan en dacht mee over wat met betrekking tot de corona maatregelen mogelijk was en hoe we de nog jonge kleinkinderen het best konden begeleiden in hun verwerking.

Het contact met zowel Jeffrey als zijn collega's persoonlijk, via de telefoon en de mail verliep prettig en soepel. Dat gaf ons rust.

Ook legde Jeffrey een waardevolle verbinding met woordvoerster Lonneke Dagevos. Zij wist onze gedachten en woorden goed samen te voegen en er een hele mooie waardevolle afscheidsdienst van te maken, waarin de kleinkinderen een mooie en bijzondere rol hadden.

Wij kijken terug op een mooi en warm afscheid van mijn man /ons pa, zowel tijdens zijn opbaring thuis als de afscheidsdienst in het crematorium.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Persoonlijke, betrokken begeleiding na het overlijden van mijn moeder.

Na het overlijden van mijn moeder afgelopen oktober, zijn wij prima, persoonlijk en deskundig begeleid door Prisca. Evenals in december 2018 na het overlijden van mijn vader. Wij kunnen Coppens Begrafenis- & Crematieverzorging dan ook van harte aanbevelen. Een TOP TEAM!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Persoonlijke begeleiding op maat.

Al eerdere ervaring met Coppens gehadt. Toen zeer goed bevallen, dus hun weer gebeld voor hun diensten. Iedereen zeer vriendelijk en correct. Zeer begaan met de overledene en hun dierbaren.
Al je zorgen worden ontnomen en iedere vraag beantwoord. Ze gaan niets uit de weg om het afscheid te vormen naar jouw wensen.
Ook het nagesprek na 4 weken vond ik heel prettig om nog bestaande vragen te stellen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Voelde goed

Werd een waardig afscheid waar we met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Fijne mensen die met je meedenken en meeleven
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Middelharnis
10

Goede rustige begeleiding. Altijd bereikbaar voor vragen.

Wij als familie hadden meteen een goede klik met Prisca. De rust die ze uitstraalt en het duidelijke draaiboek gaven ons meteen het gevoel dat alles goed geregeld werd rondom het overlijden en uitvaart van onze moeder. Ze was altijd bereikbaar voor vragen of gaf zelf aan wanneer we contact hadden. We kijken met een goed gevoel terug naar het afscheid terwijl er veel ruimte was voor verdriet en rouw. De familiekamers is ook van toegevoegde waarde.
Ik heb nog wel 1 tip. Zorg dat jullie op de hoogte zijn van de bedragen die de parochie rekent voor een mis. Dit is per parochie anders maar behoort op hun site te staan. In Etten-leur is dit niet het geval en moet je ondanks dat er 60 jaar parochiebijdrage is betaald nog 360 euro bijbetalen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Professionele, meedenkende, warme maar bovenal een persoonlijke begeleiding.

Uitvaartzorg Coppens heeft ons na het overlijden van onze echtgenoot, (schoon)vader en opa, geweldig bijgestaan.

De professionele en warme begeleiding van Prisca en haar team hebben ons steun gegeven en hebben ervoor gezorgd dat we het afscheid op een waardige manier hebben kunnen doen, maar ook zeker hebben kunnen meemaken.

Ook de nazorg was persoonlijk en goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

fantastische begeleiding

Bij het overlijden van mijn vader hebben we naar Coppens gebeld waarna ik Prisca aan de lijn kreeg. Vanaf het eerste tot het laatste moment was de begeleiding perfect. Het contact was op een erg fijne manier en aan alles werd gedacht zodat wij zelf konden richten op het afscheid.

Er was mogelijkheid om te helpen bij de laatste verzorging en Prisca kwam elke dag even langs om alles te controleren zodat mijn vader tot het laatste moment kon thuisblijven. Dankzij Coby hebben we een mooie dienst in elkaar gezet.

We willen alle mensen, in het bijzonder Prisca, die er voor gezorgd hebben dat we een goede uitvaart hebben kunnen regelen voor mijn vader bedanken voor hun fantastische hulp.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

Uitstekend

Vanaf het eerste contact met Will Buckens, was het fijn samenwerken. Bij het regelen van de uitvaart was bij ons enige haast bij, omdat onze zus ernstig ziek is. Zij kon ook niet aanwezig zijn bij de avondwake.
Will heeft het zo kunnen regelen dat onze zus 's morgens voor de crematie alsnog afscheid heeft kunnen nemen. Daar is zij en wij natuurlijk ook, hem ontzettend dankbaar voor. Gezien de korte voorbereidingstijd van de uitvaart was alles tot in de puntjes, keurig geregeld. Wij kunnen terug kijken op een mooi afscheid. Onze hartelijke dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
9

Begripvolle en betrokken begeleiding.

Na het overlijden van onze moeder, hebben wij contact opgenomen met Coppens Uitvaartzorg.De keuze was snel gemaakt, omdat Ria Brens destijds de uitvaart van onze vader naar volle tevredenheid heeft geregeld.
Ditmaal zijn we begeleid door Willem,het contact was begripvol en betrokken.
Er werd met ons meegedacht om er een persoonlijk en intiem afscheid van te maken.Heel fijn, dat het ondanks de coronamaatregelen, een mooi en gedenkwaardig afscheid is geworden.
Wij denken er als familie met een goed gevoel op terug.
Willem, bedankt voor alles!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Mooie ervaring in een moeilijke tijd

Na het overlijden van mijn vader was er verwarring. Lukraak op google naar een uitvaartondernemer gezocht en na het zien van de site contact opgenomen met Coppens. Het eerste telefoontje staat mij niet eens meer echt bij, maar het onthaal 's avonds wel. Buiten opgewacht en naar een familie kamer geleid alwaar we een warm en meelevend gesprek hadden met Jeffrey. We werden zo aardig en invoelend bijgestaan in de laatste verzorging van mijn vader dat dit de eerste angst bij mij weg nam.

De verdere week naar de uitvaart toe was ongelooflijk. De begeleiding van Prisca was indrukwekkend. Alles werd in kleine stukjes aangeboden waar we aan moesten/ konden denken. Er brak een tijd aan van veel keuzes, maar dat voelde zeker niet zo. Tijdens de uitvaart bleek Prisca een onschatbare waarde te hebben. Ze pikte de kleinste dingen op zodat de dienst soepel verliep Ook na de uitvaart bleef Prisca betrokken, vriendelijk en ik kan nog zoveel meer woorden bedenken maar die zouden haar allemaal geen recht doen. Ondanks het verdriet hebben we mooie keuzes kunnen maken die mijn vader verdiende. Ontzettend bedankt voor alles voor iedereen bij Coppens, in het bijzonder aan Prisca, Jeffrey en de verzorgers bij de laatste verzorging van mijn vader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Betrokken, betrouwbaar, hartverwarmend

We zijn na het overlijden van onze (schoon)moeder en oma bijgestaan door Wendy.
Vanaf het eerste contact heeft ze ons begeleid. Niets was te gek en ze heeft heel goed met ons mee gedacht voor een heel waardig en intiem afscheid. Wendy is een heel lief en warm mens en heeft altijd een luisterend oor. Alle lof voor alle medewerkers en we hadden ons geen beter uitvaartcentrum kunnen wensen. We hebben er geen moment spijt van gehad dat we voor Coppens uitvaartzorg hebben gekozen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal

Voorgestelde pagina’s

Menu