9.7
10

Heel persoonlijk en troostrijk

De uitvaart van mijn man en de papa van onze kinderen in april jl had zeker 40 jaar later plaats moeten vinden. Veel te vroeg hebben wij afscheid van hem moeten nemen. Van tevoren maakte ik me heel bang over het feit dat ik met een uitvaartondernemer rond de tafel moest op zo'n jonge leeftijd. Achteraf is die angst echt voor niets geweest. Vanaf het eerste telefoontje naar Coppens tot en met het nagesprek hebben de kinderen en ik ons op ons gemak gevoeld. Er werd in alle rust naar ons geluisterd en op ons eigen tempo gekoesterd.

De medewerkers van Coppens en de mensen waar zij mee samen werken (memoro en stimfotografie) hebben samen met ons alles gedaan om mijn man en onze papa alle eer toe te kennen die hij zo verdiend heeft. Daar blijven wij hen dankbaar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Alles werd tot in de puntjes en volledig naar onze wensen geregeld en wij werden ontzorgd.

Vanaf het moment dat Irma bij ons binnen kwam voelde het goed. De ervaring en expertise die ze heeft zijn eindeloos. Niet alleen zorgde ze ervoor dat alles volgens onze wensen verliep, ze had waardevolle aanvullingen en tips die net voor die laatste puntjes op de i zorgden.
Met veel respect ging ze om met onze lieve man en (o)pa die was overleden maar ook zeker met ons allemaal; vrouw, dochters, schoonzonen en kleinkinderen. En alles klopte gewoon. Voor iedereen was er een lief woordje, een bemoedigende blik, een compliment... ze voelde feilloos aan hoe het moest zijn.

Irma stond deze periode naast ons. Op haar konden we vertrouwen en bij haar konden we terecht. Samen met alle andere medewerkers van Coppens Uitvaartzorg heeft ze ervoor gezorgd dat wij op de állermooiste manier mogelijk, ónze manier, afscheid hebben kunnen nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nispen
10

zeer professioneel en een warme betrokkenheid naar de nabestaanden

Zowel in voorbereiding als in nazorg voelde ik me als dochter gezien en gehoord. Tijdens de dienst deed zich een calamiteit voor met een van de naaste aanwezigen. Direct werd 112 gebeld en werden de andere gasten naar de koffieruimte begeleid. De livestream werd direct gestopt. De livestream werd later, na het verwijderen van de beelden van de calamiteit weer toegankelijk gemaakt voor de betrokkenen thuis. Privacy werd daarbij heel goed gerespecteerd en veilig gesteld. Tijdens de afscheidsdienst was er warme betrokkenheid en zorg voor mij en mijn gezin om toch weer verder te kunnen met het afscheid van mijn moeder. Door alles liepen we 45 minuten uit en toch mochten we de tijd voor koffie en condoleren volledig benutten. Personeel moest daarvoor 45 minuten langer blijven en dat deden ze met grote betrokkenheid en gastvrijheid. Prisca heeft zeer bekwaam de regie genomen en gehouden vanaf het moment dat de calamiteit zich voordeed totdat we naar huis gingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer
10

Dankzij Coppens uitvaartzorg heeft mijn vader het afscheid gekregen wat hij heeft verdiend!

Vanuit onze zijde alleen maar lof voor alle medewerkers van Coppens uitvaartzorg. Vanaf het eerste contact tot ver na de uitvaart staan deze mensen 24 uur per dag voor je klaar. In een hele heftig fase zijn zij de steunpilaar geweest, die je op dat moment zo hard nodig hebt. Voor dit geweldige team is dit niet zomaar hun werk, maar een roeping!
Mede dankzij de geweldige begeleiding hebben wij op een hele mooie en intenste manier afscheid kunnen nemen van onze geliefde vader. Iets wat ons zeker verder gaat helpen met de verdere verwerking. Team Coppens (en in het bijzonder Irma) bedankt voor alles!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Een mooi warm team van mensen.

Als je iemand verliest waar je heel veel van houdt, komt er heel veel op je af. Je moet beslissingen /keuze’s gaan maken. Ik ben heel blij, dat ik voor de begeleiding van het afscheid van mijn man, gekozen heb voor Coppens uitvaartverzorging.
Er is met heel veel respect en warmte gezorgd voor ons. Prisca voelde ons precies aan. Ze is heel goed in haar vak en een lief warm mens. Lonneke, mooie woorden gesproken. Goed geluisterd en daarom zo mooi kunnen vertellen tijdens de dienst. Jullie zijn een geweldig team, die samen met ons een mooi, waardig en liefdevol afscheid hebben verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Een baken

Als je kiest voor Coppens, ben je verzekerd van een vaste persoonlijke begeleider die je bijstaat van begin tot het einde in ieder uur van de dag. Als nabestaanden, waarbij alle zekerheden even zijn weggeslagen, hebben wij dat als grote steun en troost ervaren. Onze keus voor Coppens is een goede geweest, vandaar dat wij in korte tijd elkaar tweemaal hebben getroffen. De verzorging en aandacht aan de overledene en de aandacht voor de nabestaanden, het meedenken in de wensen die er zijn, de warme omgeving van de afscheidslocatie in Roosendaal, het fijne team, de middelen die ze allemaal zelf in eigen beheer hebben waardoor we eenvoudig beslissingen konden nemen en konden vertrouwen dat alles goed geregeld was, wij kijken terug op een zeer mooi afscheid in een goede harmonie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch
8

Wij hebben professionele, respectvolle begeleiding mogen ontvangen

Keurig, respectvol, zowel voor overledene als voor nabestaanden.
Men nam ook alle tijd voor nabestaanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes
10

Super begeleid

Wij vinden dat we heel fijn begeleid en geholpen zijn door Prisca. Er werd meegedacht met de ideeën die wij hadden en hoe we ze tot uitvoer konden brengen. Ook Coby heeft de dienst mooi in elkaar gezet. Het was helemaal hoe wij het wilde .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Lieve, meelevende begeleidster die alle tijd voor ons had. Veel steun aan gehad in deze moeilijke tijd.
Nogmaals heel hartelijk bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Zeer onder de indruk op de manier van begeleiden

Frans van der Linden
vr 30 jul. 15:40 (18 uur geleden)
aan info

LS,
Hierbij willen we Irma Kersten bedanken voor de wijze waarop zij ons heeft begeleid in deze voor ons droevige tijd.
Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan op een wijze die heel persoonlijk was.
Op inzichtelijke manier en voors en tegens afwegend.
Dank daarvoor.
Met vriendelijke groet,
Frans van der Linden
en gez
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROOSENDAAL
9

De enorme steun b=ij het verwerken van verdriet in een moeilijke tijd

Mijn ervaring met Coppens Crematieverzorging is uitermate positief. Ook familieleden beamen dit. Met vakmensen is men in staat de familie maximale steun te geven. De contacten werden als zeer aangenaam ervaren. Dit alles perfect geregeld.

Er was sprake van een uiterst correcte bejegening. Op een beheerste, passende manier werd recht gedaan aan het verdriet van de familie. De familiekamer was een uitkomst. Het is de plaats waar wij in het bijzijn van Loes met elkaar konden praten, elkaar als familie in de privé sfeer nog eens extra konden ondersteunen.

De uitvaartdienst was prachtig en volledig afgestemd op Loes. Er was ook de mogelijkheid om de dienst thuis via het scherm te volgen.
Zowel over de dienst alsook over de voordracht van Jolanda hebben wij veel positieve reacties ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klundert
10

Als een warm bad

Onze ervaring bij het overlijden van onze lieve vader en echtgenoot was geweldig, de steun, begeleiding, hulp bij alles, was warm, begripvol, professioneel en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Er was dagelijks contact ,er werd zo fijn meegedacht en geen vraag was te gek, we hebben ontzettend veel gehad aan hun goede en warme begeleiding.
Voor ons dochters was dit de eerste x dat we iemand verloren waar we zo veel van houden en het is ons mede door de goede zorgen van Prisca 1 van de begeleiders van Coppens gelukt om paps het afscheid te geven wat hij graag wilde. We zijn hun daar erg dankbaar voor.
Deze fijne begeleiding gaf ook extra kracht tijdens het regelen en ook bij het verwerken wanneer alles achter de rug is, want ook dan krijg je nog de nodige begeleiding en steun van hun
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Coppens neemt een hoop zorgen uit handen!

De begeleiding die ze geven en de zorgen die ze uit handen nemen is heel fijn!
Tijdens ons rouwproces denken ze goed mee om het ons zo makkelijk mogelijk te maken.
Er wordt overal aangedacht, met als resultaat een mooi afscheid en complimenten van de mensen om ons heen!

Wij zijn Coppens hier heel dankbaar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klundert
10

Professioneel, zorgvuldigheid en sympathieke begeleiding

Mijn ervaring als executeur/testamentair heb ik zeker dankzij de bijzonder fijne ondersteuning van Uitvaartzorg Coppens ..

heel zorgvuldig kunnen uitvoeren.

Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn en met grote rust naar terugkijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 't Harde
10

Hartverwarmend!

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het al goed aan. Ze hebben ons ontzettend netjes en respectvol geholpen. Aan al onze wensen is voldaan en de uitvaart zelf was perfect georganiseerd.

We krijgen haar er niet mee terug maar door de manier waarop Coppens het aangepakt heeft, heeft het mij in ieder geval toch een beetje rust gegeven. En een mooier afscheid had ze niet kunnen krijgen.

Dank je wel Prisca voor alles wat je voor ons hebt gedaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland
10

Fijne en persoonlijke begeleiding.

Het voelde gelijk goed. Er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen en het afscheid van mijn man is geheel volgens onze wensen verlopen. We hebben heel veel zelf kunnen doen en kregen van Irma op de achtergrond de begeleiding en ondersteuning die we nodig hadden. Het is heel knap dat mensen die je niet kent, zo precies aanvoelen wat de bedoeling is en zich zo persoonlijk, professioneel en respectvol opstellen. Complimenten voor jullie team. Wij kijken terug op een waardig en mooi afscheid, precies zoals mijn man dat gewenst had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Aandacht voor alles.

Het is nu de tweede keer dat wij gebruik gemaakt hebben van jullie diensten.
Alles wordt tot in de puntjes geregeld en eigenlijk nog veel meer.
Zeker nu met deze moeilijke tijden hebben jullie alle aandacht voor de overledene en de nabestaanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch
10

Uitmuntend

Alles met veel respect en warmte voor ons geregeld
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Warm en betekenisvol

Als die maandagochtend dan is aangebroken waarop je afscheid moet nemen van je vader en het fysieke wordt verruild voor de herinnering, dan wil je dat het een mooie en bijzondere dag wordt. Een moment waar je met een goed gevoel op terugkijkt en niet verbaasd zal zijn als je onverwachts een schouderklopje van je vader voelt: ‘Zo wilde ik het, jongens.’ Zo’n mooie herinnering maak je niet alleen, dat doe je met je familie, je naasten, je vrienden, maar zeker ook met mensen die verstand hebben van de praktische uitvoering van een uitvaart. De samenwerking met Coppens Uitvaartzorg, en die met Willem Lambregts in het bijzonder, was vanaf het allereerste begin werkelijk ondersteunend. Een stap vooruit als de situatie daarom vroeg, een stap naar achteren als woorden niets zouden toevoegen. We willen Willem hier buitengewoon hartelijk voor bedanken, de dag is geworden zoals deze moest zijn: mooi en bijzonder.

Familie De Jong
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Berkel-Enschot
10

Afscheid met een warm en persoonlijk contact

Na het overlijden van mijn vrouw, onze moeder en oma Elly werden wij door Coppens Uitvaartzorg vanaf het prille begin tot aan de afscheidsdienst zeer goed bijgestaan. Vooral het warme en persoonlijke contact met Prisca was een hele fijne troost in de toch al droevige en hectische periode. Aan alles werd gedacht door haar, tot de kleinste details aan toe.

Tijdens de opbaring thuis, hetgeen ons allen heel goed is bevallen, kwam ze dagelijks langs om een controle uit te voeren. Dit werd vantevoren altijd netjes aangekondigd. Door de steun en vrijheid die wij vanuit haar ontvingen hebben wij een hele mooie persoonlijke dienst voor Elly kunnen maken. Ook de nazorg is warm en aangenaam.

Wij willen nogmaals alle medewerkers van Coppens, maar met name Prisca, hartelijk danken voor de goede zorgen in een droevige periode.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
9

Zorg rondom het overlijden van onze dierbare was zeer betrokken en deskundig!

Het telefoontje van het plotseling overlijden van een familielid komt hard aan en je wereld staat even stil. Er komt opeens heel veel op je af.
Wat moet je doen , wie, wat, waar en wanneer?
Wat een verademing als je dan Irma Kerstens, van Coppens Uitvaartzorg aan de lijn krijgt!
Heel rustig en betrokken geeft ze aan wat de mogelijkheden zijn tot een waardig afscheid.
Heel duidelijk verwoord ze alle procedures rondom een overlijden .
Terwijl heel Nederland vrij is vanwege Koningsdag verzorgt Irma met collega Wendy onze dierbare , waarna we in alle rust afscheid kunnen nemen.
Samen met ons regelt ze de crematieplechtigheid.
Deze verloopt zo mooi en troostvol in kleine familiekring in het uitvaartcentrum van Coppens.
In een gastvrije ruimte kunnen we na de ceremonie samen in alle rust napraten bij een lekker kopje koffie en een verzorgd arrangement.
Ook de nazorg is heel goed. Super snel en duidelijk email contact.
We voelden ons veilig in de deskundige handen van Irma en haar collega's
Petje af en heel veel DANK!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen
9

Rustig, respectvol, betrouwbaar, en ontzorgend.

Vanaf de eerste kennismaking met Wendy hadden we het gevoel dat het allemaal in orde zou komen. Er was rust, tijd en aandacht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Uden
10

Een eiland van rust in barre tijd

Ook deze 3e ervaring met de professionaliteit en empathische aanpak bij een overlijden in onze familie en vriendenkring was weer een warm bad en liefdevolle steun en hulp in stressvolle tijden.
Ik hoop niet snel weer jullie hulp nodig te hebben maar zou voor geen andere kiezen indien nodig.
Vooral Irma Kerstes heeft grote indruk gemaakt met haar rust, persoonlijkheid en professionaliteit. (Overigens ook Prisca Rombouts heeft ons bij een eerdere uitvaart prima begeleid).Een waar baken tijdens de storm.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Zeer goede begripvolle begeleiding

Plotseling een moeilijke tijd tegemoet gaan en daarbij de juiste oprechte begeleiding krijgen is erg belangrijk. Ik ben zeer goed te spreken over de service Begrafenis- & Crematieverzorging Coppens.

Er is goed geluisterd naar onze wensen en daardoor kunnen wij terugkijken op een mooi afscheid en een fijne herinnering aan de uitvaart van mijn vrouw.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Door de warme begeleiding kregen de dagen rond de uitvaart een gouden

Afscheid moeten nemen van mijn lief, van onze pa, cadeaupa en opa was verschrikkelijk. Maar dankzij Prisca en Koen en hun collega’s werd het afscheid warm en mooi.

Vanaf het eerste contact was de gesprekstoon warm, de begeleiding persoonlijk. Ook de houding van de mensen die Jan ophaalden om verzorgd te worden en weer terug brachten was erg respectvol.

In de week na zijn overlijden was Jan thuis en kwam er elke dag iemand even kijken. Dit gebeurde op een enorm respectvolle en discrete manier. Ze waren bijna onzichtbaar terwijl er zeker gelegenheid was om te praten als iemand daar behoefte aan had.

Bij de dienst was er alle ruimte voor onze inbreng waardoor het een hele persoonlijke bijeenkomst werd. Zelfs bij het verhaal wat de kleinkinderen brachten, mochten ze, zoals opa dat altijd deed, slagroom in ieder kleinkind zijn mond spuiten. De kwaliteit van de live stream was goed en werd positief ontvangen door de mensen die niet aanwezig konden zijn.
We vonden het fijn dat ze steeds de afspraken nakwamen en zelfs hun komst kort tevoren nog even telefonisch aankondigden.

Ook na de uitvaart was het bezoek van Prisca warm, aangenaam en ondersteunend. Er werd ons door de mensen van Coppens zoveel zorgen uit handen genomen dat de dagen rondom de uitvaart van Jan een gouden randje kregen.

Toos

Wouw
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw

Voorgestelde pagina’s

Menu