9.7
10

Goed gevoel.

Na het overlijden van onze vader heeft Coppens zorg gedragen voor een waardig afscheid.
Vakbekwaam, kundig, empatisch en geduldig zijn van toepassing zijnde woorden.
Het contact wat wij hadden met m.n. Irma voelde vertrouwd zorgde voor rust.
Op vragen werd snel gehandeld en zij was altijd bereikbaar.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
8

Goede begeleiding vanaf het overlijden tot en met de uitvaart.

Er werden voldoende voorstellen gedaan waardoor we als familie gemakkelijk naar voor ons goede keuzes geleid werden. Alles is naar wens verlopen.
Nogmaals dank Will!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch
10

Zeer goede ervaring

Wij hebben van Coppens uitvaartverzorging een zeer goede ervaring gehad. Het was mooi en respectvol verzorgd. Irma was geweldig en altijd bereikbaar.Kortom er was ons heel veel uit handen genomen, dat je in zo,n periode toch eigenlijk allemaal niet aankunt. Een aanbeveling voor iedereen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
9

Samen een mooi en persoonlijk afscheid verzorgen.

Een mooi en persoonlijk afscheid had onze voorkeur. Dat was onze wens. Dit was immers het allerlaatste wat we voor de overledene konden doen. Mede door het deskundig advies en de betrokkenheid hebben we samen gezocht naar een passend afscheid. Ondanks het verdriet is het een afscheid geworden waar we vol trots op terug kunnen kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

Ga zo door !!

Besten medewerker van begrafenis ondernemer Coppens

Het was allemaal prima geregeld ,behalve de rouwkaart door de Corona hebben ze op de rouwkaart ,besloten dienst gezet ,daardoor dachten de sommige mensen dat ze de dienst niet bij mogen wonen . Dus mijn advies is om het er niet meer op te zetten , want door de Corona weten de mensen toch wel dat je alleen naar een dienst mag komen als je een kaart hebt gehad . Nogmaals bedankt voor de goede verzorging !!

Mvg loes
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Warm, professioneel en liefdevol

Irma heeft er voor gezorgd dat we een mooi afscheid hebben kunnen vieren van mijn vader. Wij hebben haar warme, professionele maar vooral liefdevolle begeleiding bijzonder gewaardeerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breda
10

Supper

Ook wij hebben helaas gebruik moeten maken van Coppens. En dat helaas slaat niet op de mensen van Coppens. Al voor het overlijden van mijn man hadden we al contact gehad, en samen met Willem de grote lijnen uitgezet. Vanaf het moment dat mijn man overleed tot aan de crematie hebben ze iedere dag contact gehad, door een appje telefoon of even persoonlijk langst geweest. De rust en warmte die de mensen uitstralen doet je zo goed. Onze dank gaat zeker naar “onze” Willem Lambregts voor de steun die hij voor ons is geweest.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oosterhout
10

Met zorg en respect zijn wij geholpen om er een mooi afscheid van te maken..

Bedankt voor alle goede zorgen en steun die jullie ons geboden hebben in de toch al lastige tijd.
Een dierbare verliezen zet je wereld op zijn kop, maar samen met jullie is het ons gelukt om een mooi en waardevol afscheid te maken.
Alles is met zorg en respect gegaan. Fijne begeleiding die ter aller tijde paraat stond om je vragen te beantwoorden.

Dank voor de fijne samenwerking!

Groetjes Familie Konings - Blom
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Heel persoonlijk en troostrijk

De uitvaart van mijn man en de papa van onze kinderen in april jl had zeker 40 jaar later plaats moeten vinden. Veel te vroeg hebben wij afscheid van hem moeten nemen. Van tevoren maakte ik me heel bang over het feit dat ik met een uitvaartondernemer rond de tafel moest op zo'n jonge leeftijd. Achteraf is die angst echt voor niets geweest. Vanaf het eerste telefoontje naar Coppens tot en met het nagesprek hebben de kinderen en ik ons op ons gemak gevoeld. Er werd in alle rust naar ons geluisterd en op ons eigen tempo gekoesterd.

De medewerkers van Coppens en de mensen waar zij mee samen werken (memoro en stimfotografie) hebben samen met ons alles gedaan om mijn man en onze papa alle eer toe te kennen die hij zo verdiend heeft. Daar blijven wij hen dankbaar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Alles werd tot in de puntjes en volledig naar onze wensen geregeld en wij werden ontzorgd.

Vanaf het moment dat Irma bij ons binnen kwam voelde het goed. De ervaring en expertise die ze heeft zijn eindeloos. Niet alleen zorgde ze ervoor dat alles volgens onze wensen verliep, ze had waardevolle aanvullingen en tips die net voor die laatste puntjes op de i zorgden.
Met veel respect ging ze om met onze lieve man en (o)pa die was overleden maar ook zeker met ons allemaal; vrouw, dochters, schoonzonen en kleinkinderen. En alles klopte gewoon. Voor iedereen was er een lief woordje, een bemoedigende blik, een compliment... ze voelde feilloos aan hoe het moest zijn.

Irma stond deze periode naast ons. Op haar konden we vertrouwen en bij haar konden we terecht. Samen met alle andere medewerkers van Coppens Uitvaartzorg heeft ze ervoor gezorgd dat wij op de állermooiste manier mogelijk, ónze manier, afscheid hebben kunnen nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- nispen
10

zeer professioneel en een warme betrokkenheid naar de nabestaanden

Zowel in voorbereiding als in nazorg voelde ik me als dochter gezien en gehoord. Tijdens de dienst deed zich een calamiteit voor met een van de naaste aanwezigen. Direct werd 112 gebeld en werden de andere gasten naar de koffieruimte begeleid. De livestream werd direct gestopt. De livestream werd later, na het verwijderen van de beelden van de calamiteit weer toegankelijk gemaakt voor de betrokkenen thuis. Privacy werd daarbij heel goed gerespecteerd en veilig gesteld. Tijdens de afscheidsdienst was er warme betrokkenheid en zorg voor mij en mijn gezin om toch weer verder te kunnen met het afscheid van mijn moeder. Door alles liepen we 45 minuten uit en toch mochten we de tijd voor koffie en condoleren volledig benutten. Personeel moest daarvoor 45 minuten langer blijven en dat deden ze met grote betrokkenheid en gastvrijheid. Prisca heeft zeer bekwaam de regie genomen en gehouden vanaf het moment dat de calamiteit zich voordeed totdat we naar huis gingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Raamsdonksveer
10

Dankzij Coppens uitvaartzorg heeft mijn vader het afscheid gekregen wat hij heeft verdiend!

Vanuit onze zijde alleen maar lof voor alle medewerkers van Coppens uitvaartzorg. Vanaf het eerste contact tot ver na de uitvaart staan deze mensen 24 uur per dag voor je klaar. In een hele heftig fase zijn zij de steunpilaar geweest, die je op dat moment zo hard nodig hebt. Voor dit geweldige team is dit niet zomaar hun werk, maar een roeping!
Mede dankzij de geweldige begeleiding hebben wij op een hele mooie en intenste manier afscheid kunnen nemen van onze geliefde vader. Iets wat ons zeker verder gaat helpen met de verdere verwerking. Team Coppens (en in het bijzonder Irma) bedankt voor alles!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Een mooi warm team van mensen.

Als je iemand verliest waar je heel veel van houdt, komt er heel veel op je af. Je moet beslissingen /keuze’s gaan maken. Ik ben heel blij, dat ik voor de begeleiding van het afscheid van mijn man, gekozen heb voor Coppens uitvaartverzorging.
Er is met heel veel respect en warmte gezorgd voor ons. Prisca voelde ons precies aan. Ze is heel goed in haar vak en een lief warm mens. Lonneke, mooie woorden gesproken. Goed geluisterd en daarom zo mooi kunnen vertellen tijdens de dienst. Jullie zijn een geweldig team, die samen met ons een mooi, waardig en liefdevol afscheid hebben verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Een baken

Als je kiest voor Coppens, ben je verzekerd van een vaste persoonlijke begeleider die je bijstaat van begin tot het einde in ieder uur van de dag. Als nabestaanden, waarbij alle zekerheden even zijn weggeslagen, hebben wij dat als grote steun en troost ervaren. Onze keus voor Coppens is een goede geweest, vandaar dat wij in korte tijd elkaar tweemaal hebben getroffen. De verzorging en aandacht aan de overledene en de aandacht voor de nabestaanden, het meedenken in de wensen die er zijn, de warme omgeving van de afscheidslocatie in Roosendaal, het fijne team, de middelen die ze allemaal zelf in eigen beheer hebben waardoor we eenvoudig beslissingen konden nemen en konden vertrouwen dat alles goed geregeld was, wij kijken terug op een zeer mooi afscheid in een goede harmonie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch
8

Wij hebben professionele, respectvolle begeleiding mogen ontvangen

Keurig, respectvol, zowel voor overledene als voor nabestaanden.
Men nam ook alle tijd voor nabestaanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Goes
10

Super begeleid

Wij vinden dat we heel fijn begeleid en geholpen zijn door Prisca. Er werd meegedacht met de ideeën die wij hadden en hoe we ze tot uitvoer konden brengen. Ook Coby heeft de dienst mooi in elkaar gezet. Het was helemaal hoe wij het wilde .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

perfect geregeld

Alles was perfect geregeld. Lieve, meelevende begeleidster die alle tijd voor ons had. Veel steun aan gehad in deze moeilijke tijd.
Nogmaals heel hartelijk bedankt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Zeer onder de indruk op de manier van begeleiden

Frans van der Linden
vr 30 jul. 15:40 (18 uur geleden)
aan info

LS,
Hierbij willen we Irma Kersten bedanken voor de wijze waarop zij ons heeft begeleid in deze voor ons droevige tijd.
Zij heeft ons met raad en daad bijgestaan op een wijze die heel persoonlijk was.
Op inzichtelijke manier en voors en tegens afwegend.
Dank daarvoor.
Met vriendelijke groet,
Frans van der Linden
en gez
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROOSENDAAL
9

De enorme steun b=ij het verwerken van verdriet in een moeilijke tijd

Mijn ervaring met Coppens Crematieverzorging is uitermate positief. Ook familieleden beamen dit. Met vakmensen is men in staat de familie maximale steun te geven. De contacten werden als zeer aangenaam ervaren. Dit alles perfect geregeld.

Er was sprake van een uiterst correcte bejegening. Op een beheerste, passende manier werd recht gedaan aan het verdriet van de familie. De familiekamer was een uitkomst. Het is de plaats waar wij in het bijzijn van Loes met elkaar konden praten, elkaar als familie in de privé sfeer nog eens extra konden ondersteunen.

De uitvaartdienst was prachtig en volledig afgestemd op Loes. Er was ook de mogelijkheid om de dienst thuis via het scherm te volgen.
Zowel over de dienst alsook over de voordracht van Jolanda hebben wij veel positieve reacties ontvangen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klundert
10

Als een warm bad

Onze ervaring bij het overlijden van onze lieve vader en echtgenoot was geweldig, de steun, begeleiding, hulp bij alles, was warm, begripvol, professioneel en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Er was dagelijks contact ,er werd zo fijn meegedacht en geen vraag was te gek, we hebben ontzettend veel gehad aan hun goede en warme begeleiding.
Voor ons dochters was dit de eerste x dat we iemand verloren waar we zo veel van houden en het is ons mede door de goede zorgen van Prisca 1 van de begeleiders van Coppens gelukt om paps het afscheid te geven wat hij graag wilde. We zijn hun daar erg dankbaar voor.
Deze fijne begeleiding gaf ook extra kracht tijdens het regelen en ook bij het verwerken wanneer alles achter de rug is, want ook dan krijg je nog de nodige begeleiding en steun van hun
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Coppens neemt een hoop zorgen uit handen!

De begeleiding die ze geven en de zorgen die ze uit handen nemen is heel fijn!
Tijdens ons rouwproces denken ze goed mee om het ons zo makkelijk mogelijk te maken.
Er wordt overal aangedacht, met als resultaat een mooi afscheid en complimenten van de mensen om ons heen!

Wij zijn Coppens hier heel dankbaar voor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Klundert
10

Professioneel, zorgvuldigheid en sympathieke begeleiding

Mijn ervaring als executeur/testamentair heb ik zeker dankzij de bijzonder fijne ondersteuning van Uitvaartzorg Coppens ..

heel zorgvuldig kunnen uitvoeren.

Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn en met grote rust naar terugkijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- 't Harde
10

Hartverwarmend!

Vanaf het eerste kennismakingsgesprek voelde het al goed aan. Ze hebben ons ontzettend netjes en respectvol geholpen. Aan al onze wensen is voldaan en de uitvaart zelf was perfect georganiseerd.

We krijgen haar er niet mee terug maar door de manier waarop Coppens het aangepakt heeft, heeft het mij in ieder geval toch een beetje rust gegeven. En een mooier afscheid had ze niet kunnen krijgen.

Dank je wel Prisca voor alles wat je voor ons hebt gedaan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland
10

Fijne en persoonlijke begeleiding.

Het voelde gelijk goed. Er werd goed geluisterd naar onze persoonlijke wensen en het afscheid van mijn man is geheel volgens onze wensen verlopen. We hebben heel veel zelf kunnen doen en kregen van Irma op de achtergrond de begeleiding en ondersteuning die we nodig hadden. Het is heel knap dat mensen die je niet kent, zo precies aanvoelen wat de bedoeling is en zich zo persoonlijk, professioneel en respectvol opstellen. Complimenten voor jullie team. Wij kijken terug op een waardig en mooi afscheid, precies zoals mijn man dat gewenst had.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Aandacht voor alles.

Het is nu de tweede keer dat wij gebruik gemaakt hebben van jullie diensten.
Alles wordt tot in de puntjes geregeld en eigenlijk nog veel meer.
Zeker nu met deze moeilijke tijden hebben jullie alle aandacht voor de overledene en de nabestaanden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch

Voorgestelde pagina’s

Menu