9.7
9

Er is voor ons gezorgd en ontzorgt!

Wij zijn zeer zorgzaam geholpen gedurende de hele week door Irma. Zij heeft ons geholpen en bijgestaan. Alles is zeer transparant geweest en helder in woord en op papier. Wij hebben alle ruimte gekregen zelf invulling te geven en dat was fijn. Irma was er altijd om op terug te vallen.
Derhalve nogmaals dank .
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Dankbaar voor het fijne contact, mooi liefdevol afscheid en onvergetelijke herinnering

Fijn dat er op vele manieren werd meegedacht in deze droevige tijd. De familie kamer gaf op vele momenten troost om altijd even naar de overledene toe te kunnen. Veel werk kon er uit handen worden gegeven en hebben wij als zeer prettig ervaren. Vele malen DANK voor iedereen bij Coppens Uitvaartzorg!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op zoom
10

Alles prima geregeld

Vanaf het eerste contact met coppens uitvaartzorg tot ruim na de crematie hebben wij, nabestaanden en familie, alle lof voor de wijze waarop dit gegaan is.In de persoon van Prisca Rombouts als uitvaartbegeleider hebben wij steeds een prima en warm contact gehad. Ook met Coby Snijders die de crematiedienst geleid heeft was een heel fijn en direct contact. Beiden hebben vanaf dag 1 met ons meegedacht over de invulling van de dag waarop crematie en waardevolle tips en suggesties gedaan. Mede door hen is de crematie van mijn vrouw en dienst er om heen dat waardevolle en respectvolle afscheid geworden dat we voor ogen hadden!! Dank jullie wel!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Fantastisch begeleid

Wij willen Coppens bedanken voor hun geweldige inzet en begeleiding bij het hele traject, in het bijzonder Willem en Irma. Wij hebben de begeleiding als persoonlijk en hartelijk ervaren. Er wordt genoeg tijd voor je vrijgemaakt en met alle vragen kun je bij hen terecht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Geweldige ontzorgende dienstverlening

Wij kijken ondanks alle verdriet, terug op een zeer prettige samenwerking, empatisch, ruimte gevend en meedenkend met onze wensen.

Afspraken werden door Jeffrey snel gerealiseerd en indien nodig bijgesteld. Alles werd in het werk gesteld om er een mooi afscheidsbijeenkomst van te maken. En dat is het ook geworden.
Het heeft ons zeker steun gegeven !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Malden
10

Super alles goed geregeld geen klachten

Vriendelijk personeel. Mag altijd bellen als er nog vragen zijn. Ook mooi dat je dezelfde begeleider krijgt. Dan wordt het echt persoonlijk. Alles naar wens. Is helemaal niks mis gegaan. Dank u wel voor de goede begeleiding ook bij de dag van de uitvaart.Namens mijn lieve man heel veel dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprundel
10

Grandioos, in begrip, opvang, begeleiding, en tips!!!

.Wij hebben de begeleiding als heel fijn ervaren, je krijgt tips voor kleine dingen waar jezelf in die situatie niet aan denkt. Irma is heel begripvol, geduldig en erg lief.

Fam. Heijnen-Kriesels
Zou je ons aanbevelen? Ja
- van der Heiden-Heijnen
10

Meer dan tevreden, warm intiem uitvaartcentrum.

Mijn lieve man moeten verliezen en zelf ziek, dan weet je het even niet meer.

Dan komt er ineens veel op je af, zo ook het regelen van een uitvaart.
Dit werd verzacht door het persoonlijk contact en aandacht van de medewerkers van Coppens, Met name Jeffrey Coppens die ons deze stress en zorg uit handen nam.

Een klein samenzijn was onze wens en door de mooie sfeervolle ambiance en oog voor detail werd het een prachtig afscheid wat hij verdiende.

Enige weken later, toen de rust was wedergekeerd, een fijn nazorggesprek met Jeffrey wat mij goed heeft gedaan.
We konden met een lach en een traan in een ontspannen sfeer herinneringen ophalen wat ons allemaal is overkomen.

Dank jullie wel team Coppens voor jullie medeleven en professionaliteit.
Lieve groet T.Cools
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom
10

Hele fijne, begripvolle, vriendelijke begeleiding.

Alleen maar lof voor alle personeelsleden binnen Coppens. Het was helaas onze tweede ervaring met Coppens maar wij hebben het ook deze keer weer als zeer prettig ervaren, voorzover je daarover kunt spreken ivm overlijden. Wij kunnen terugkijken op een zeer mooi afscheid en het is precies zo gegaan als dat wij voor ogen hadden. Dus iedereen een dikke 10 en zeker in deze rare tijd een dikke afstandsknuffel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

betrokken, ontzorgen en aandacht tot in de details

Het overlijden van mijn man, onze vader en lieve opa kwam niet geheel onverwachts. Toen papa voelde aankomen dat het dichtbij kwam heeft hij zelf het eerste contact met Coppens gezocht. Will heeft dan ook het eerste kennismakingsgesprek gehouden waar papa zelf nog bij was. Samen met Will hadden we toen alles al zoveel mogelijk besproken naar de wensen van papa.

Het moment van overlijden komt uiteindelijk toch nog onverwachts en het was erg fijn dat Will direct wist wat wij wilde en hij schakelde enorm snel om voor ons alles vlot te laten verlopen. Will was veel aanwezig bij ons, aangenaam aanwezig. Hij stelde ons gerust, ontzorgde ons en begreep ons.
Papa was in goede handen en wij ook. Will en zijn collega's van Coppens hebben ervoor gezorgd dat papa het afscheid heeft gekregen wat hij wilde. En wij kijken terug op een vredig en rustig afscheid, de periode na het overlijden voelt voor ons goed, we kijken er met een fijne gedachte op terug.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Woensdrecht
10

Hele fijne begeleiding

Wij zijn ontzettend goed begeleidt door de medewerkers van Coppens Uitvaartzorg. Het ophalen van onze moeder gebeurde erg respectvol en waardig. Ook de afscheidsdienst in de aula aan de Meeten was heel intiem en goed geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
9

Warm, respectvol en persoonlijk!

Vanaf het eerste contact voelde het goed. Zoveel respect en persoonlijke aandacht.

Wij als gezin hebben de week voor de uitvaart van mijn man veel contact gehad met Wendy. We konden onze wensen aangeven en hebben er een heel mooi persoonlijk afscheid van kunnen maken. Alles wat wij wilde was mogelijk. Ook de koppeling met onze spreker Siem viel op zijn plaats.

Het gebruik van de familie kamer in Oud Gastel hebben wij heel fijn gevonden. Zo konden we op ieder moment als wij wilde, bij mijn man, onze papa op bezoek.

Het verdriet en gemis, word er niet minder door. Maar we kijken terug op een mooi afscheid.

Mede door jullie, Wendy en Siem, is dit gelukt. Nogmaals bedankt hiervoor.

Liefs Arianne en alle kids
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Vanaf het eerste contact zijn we uiterst goed begeleid.

Vanaf het eerste contact kennis gemaakt met Wendy van Oosterhout.
Deze heeft ons vanaf die dag begeleid tot en met de crematie.
Zij heeft ons voorzien van goede adviezen, en heeft veel zorgen uit handen genomen.
Wij zijn Coppens Uitvaartzorg maar ook Wendy van Oosterhout hier dankbaar voor.

Groet
Anita Wijnings-Goossens.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Zeer goed begeleid met de uitvaart

Prima begeleid met persoonlijk advies.
Zeer vakkundig en persoonlijk begeleid door Prisca .
En ook de woorddienstbegeleiding die door Lonneke Dagevos verzorgd werd was uitmuntend.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zegge
10

uitstekend

De ervaring die ik heb gehad met uitvaartbegeleidster mevr. Rombouts-Dik en de opzet van het uitvaartcentrum zijn zeer goed te noemen.

Met vragen of dingen om deze nog tussentijds te regelen/ aanpassen werd tijd en aandacht aan besteed. Er werd goed meegedacht en naar de wensen geluisterd.

Alles tot in de puntjes georganiseerd.
Hiervoor ook hartelijk dank!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Gennep
10

Het mooist mogelijk afscheid dankzij oprechte betrokkenheid

Graag willen we Coppens Uitvaartzorg, en in het bijzonder Willem, bedanken voor hun inzet en steun bij het afscheid dat we moesten nemen mijn vader. Jullie hebben met het hele team fantastisch goed werk geleverd en jullie professionaliteit, maar vooral ook de betrokkenheid en menselijkheid, hebben echt veel voor ons betekend en maken nog altijd een groot verschil in hoe wij het rouwproces doormaken. Ook Els, de woorddienstbegeleidster, waaraan jullie ons koppelden, combineerde professionaliteit met menselijkheid en oprechte betrokkenheid. Het gaf ons veel steun en we zijn heel dankbaar dat we mede dankzij jullie op de mooist mogelijk manier afscheid hebben kunnen nemen van iemand die ons heel dierbaar was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Complimenten

Onlangs de uitvaart van onze moeder gehad,wat heel netjes en in goed overleg is geregeld door het team van Coppens en voor Prisca als ons direct aanspreekpunt.

Alle lof zodat we een heel mooi afscheid
hebben gehad met mooie momenten
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Dinteloord
9

zeer goed met keurige nazorg

vanaf het eerste moment merkte ik dat alle medewerkers de passie van het familiebedrijf uitstraalde. Willem was een zeer goed aanspreekpunt en was duidelijk in de communicatie zonder op de voorgrond te treden.Lof voor heel het team.Met vriendelijke groet,mark reijnders.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- hoeven
10

Respectvol en meedenkend.

Onze dank gaat uit naar Willem Lambregts. Hij nam de begeleiding op zich na het overlijden van onze moeder. Met een open blik dacht hij mee wat de mogelijkheden waren en wat het best bij ons zou passen. In één gesprek wist hij dat al samen te brengen in een mooi afscheid waarbij de wensen van moeder centraal stonden.

Het afscheid was prima geregeld en passend bij dit gezin.

Prima bereikbaarheid en offerte wijkt niet af van factuur.

Bedrijf komt op ons zeer betrouwbaar over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sint-Annaland
10

Zeer respectvol en hartverwarmend

Onze uitvaart begeleider heeft ons zeer goed geholpen, en aan al onze wensen voldaan.
Het afscheid van onze moeder was heel mooi en goed geregeld.
Bedankt aan alle medewerkers hiervoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur
10

Uitmuntende begeleiding

Op alle fronten en op elk moment is er aandacht om tot een perfecte uitvoering van de crematieverzorging te komen.
Bereikbaarheid is essentieel als je met vragen zit. Ook buiten de gebruikelijke tijden was er direct contact mogelijk. Zo blijf je niet met vragen rondlopen. Erg prettig. Voor alle overlegmomenten wordt er ruim de tijd genomen. Om het kort te houden : Perfect geregeld.

Van familie en vrienden alleen maar positieve geluiden gehoord over de uitvaartdienst. Ook de livestreaming was goed en duidelijk te volgen. Een pluim voor Coppens !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Wij kijken terug op een warme en intieme uitvaart op een prachtige locatie.

De uitvaart van mijn vader heeft onze verwachtingen overtroffen. Dankzij de uitvaartbegeleider was alles heel goed verzorgd. Onze wensen werden direct opgepakt en van goede adviezen voorzien waardoor het allemaal nog beter werd. Wij kijken terug op een warme en intieme uitvaart op een prachtige locatie. Ook het drukwerk van rouwbrief en gedachteniskaartje was uitstekend verzorgd. Heldere deadlines voor ons. Elke toezegging werd vlot nagekomen. De offerte was ook correct. De eindfactuur bevatte geen verrassingen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- OUDERKERK AAN DE AMSTEL
10

Precies zoals mijn echtgenoot en ik het ons hadden voorgesteld dat het zou gaan.

Na mijn eerste telefoontje aan uitvaartzorg Coppens kreeg ik meteen een zeer vertrouwd en eigen gevoel. Het was Irma Kerstens-Dekker die daar voor zorgde. Vanaf het allereerste moment dat ik het overlijden van Jack meldde bij hen, ben ik tot in de puntjes begeleid door Irma. Ze was erbij toen enkele medewerkers van hun team het lichaam van Jack op kwamen halen voor transport van Oudenbosch naar Wouw. Dat was zo indrukwekkend, mede door de haag van verpleegkundigen, verzorgenden en overig personeel die Jack een laatste eer brachten. Daar werd tijd voor genomen. Het was werkelijk áf.
Vervolgens is Jack in Wouw opgebaard door medewerkers van Coppens Uitvaartzorg en het resultaat was geweldig mooi.

Irma kwam me de dag daarop hier thuis ophalen om naar Jack te gaan kijken, mij de kleine sfeervolle ruimte te laten zien waar ik samen met een groepje van 10 genodigden het zeer persoonlijke afscheid van Jack zou beleven. Ze ging zo integer met me om en aan alle wensen die Jack en ik hadden kon worden voldaan, zelfs zou ik mee mogen in het crematorium om zelf de oven te ontsteken. Jack en ik hadden dat al dertig jaar geleden samen zo bepaald.
Irma zorgde 's middags voor koffie/thee voor de genodigden, alles was heel warm ingericht en we konden ieder persoonlijk nog afscheid nemen van Jack. Dank aan Irma dat het vlekkeloos verliep.

Later die middag ben ik met de rouwauto meegereden naar Bergen op Zoom naar het crematorium. De chauffeur, Jack Lodiers, naast wie ik zat, maakte een heel aangenaam praatje met me ik voelde me helemaal op mijn gemak, terwijl dit toch een zeer indrukwekkende situatie was. Ik was helemaal ontspannen toen hij me liet uitstappen om het crematorium binnen te gaan en tijdens het beluisteren van Für Elise - vlak voordat de kist de oven in ging - gleed zelfs de laatste spanning van me af.

Als laatste mocht ik de oven ontsteken en mijn gedachten daarbij waren helemaal voor mijn lieve echtgenoot: Zó had hij het gewild, zó had ik het hem beloofd!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw
10

Dankbaar voor alles wat Coppens voor ons heeft gedaan!

We hebben heel bewust gekozen voor Coppens uitvaartzorg. De ervaringen die we vanuit andere gezinnen kregen waren erg positief. We hebben vanaf het moment van overlijden van Jac, pa en onze lieve opa hele goede zorg gekregen vanuit Coppens.

We wilde opa heel erg graag thuis houden, rondom de thuisopbaring was alles goed geregeld. Elke dag kwam er iemand langs vanuit Coppens. We konden als er vragen waren altijd bellen.

De voorbereiding op de crematie ging helemaal naar wens. We hebben hele fijne zorg gekregen vanuit Prisca. Zij keek echt naar wat onze wensen waren en wat er het beste bij ons gezin past. De zorg die Coppens levert is echt zorg op maat en gaat verder dan het begeleiden bij de uitvaart van een dierbare!

Lonneke was onze spreekster tijdens de crematie. Zei heeft onze dienst prachtig aan elkaar gesproken. We zijn haar hier heel dankbaar voor, Chapeau!! De genodigde spraken allemaal vol lof over de crematie.

Ondanks het COVID virus hebben we een heel mooi afscheid gehad. Zei hebben ondanks de maatregelen er voor gezorgd dat het toch een hele warme dienst was.

We hebben de gehele uitvaartzorg zeer goed ervaren.

We willen hiervoor alle medewerkers heel erg bedanken! In het bijzonder Prisca. Zij is een heel bijzonder en warm persoon!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Sprundel
10

Heel netjes en begripvol geholpen, iedereen dacht goed mee

Iedereen stond heel snel voor ons klaar, heeft ons met alles heel goed en duidelijk geholpen, geen vraag was te veel en alle vragen zijn goed beantwoord! Will heeft ons heel goed geholpen in de moeilijke tijd, en het was heel vertrouwd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen

Voorgestelde pagina’s

Menu