Na de uitvaart.

De uitvaart is voorbij, de genodigden vertrokken. U zou weer met het gewone leven moeten beginnen, maar dat is niet zo makkelijk. Bij Coppens Uitvaartzorg stopt de begeleiding niet na de uitvaart. Wij kunnen u verder helpen met de asbestemming, praktische en emotionele nazorg. Daarom nemen wij altijd nog even contact met u op, om te informeren hoe het met u gaat. Om u op weg te helpen krijgt u van ons de ‘Gids voor Nabestaanden’ mee. Aan de hand van veel praktische voorbeelden helpt dit toegankelijk geschreven boekwerkje u met alles wat er na een uitvaart geregeld moet worden. Daarbij kunt u ook de ‘Checklist na een overlijden’ gebruiken. Natuurlijk kunt u met uw vragen altijd bij ons terecht. Wij kunnen u ook helpen met rouwverwerking via onze rouwpraktijk de Einderveer.

Heeft u vragen over onze nazorg? Bel ons dan op 0165 – 564009 of stuur ons een e-mail. Wij staan u graag te woord.

urnen-uitvaartzorg-coppens

Asbestemming en grafmonumenten

Eén van de laatste keuzes die u moet maken is die voor een asbestemming of grafmonument. De uitvaartbegeleider van Uitvaartzorg Coppens kan u hierbij helpen. Bij ons afscheidscentrum in Roosendaal is een stijlvolle ruimte waar wij u de mogelijkheden voor de asbestemming kunnen laten zien. Als u uw uitvaartwensen in een uitvaartcodicil noteert, vergeet dan niet ook deze keuze(s) hierin op te nemen.

Hierbij kunt u denken aan gedenksieraden, urnen of andere gedenkproducten.

In onze as-bestemmingsruimte aan De Meeten 40 in Roosendaal zijn voorbeelden uit ons gehele assortiment van urnen en sieraden te bekijken.

Via de website van onze leveranciers kunt u al naar de verschillende mogelijkheden kijken.

Funeral Productcs

Eeuwige Roos

B&W BVDA – Metalen Urnen

Maak vrijblijvend een afspraak om een keer langs te komen: 0165-564009

Voorgestelde pagina’s