Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Als eerste zijn wij als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Dit stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat bekeken, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Daarom staat Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons centraal, u beslist alles zelf.

Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Daardoor geeft het u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Tot slot wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

Roosendaal uitvaart Coppens

“Zeer persoonlijke en warme uitvaart onderneming. Alle zorg wordt uit handen genomen wat heel fijn is in zo’n moeilijke periode. Wil Buckens is een man die zijn vak verstaat, warm persoon en voelt alles feiloos aan. Wij zijn enorm tevreden over deze uitvaartbegeleider, en de onderneming zelf.”

I. Gerdes

“Prima persoonlijke begeleiding gehad. Coppens heeft zelf een mooie ruimte om een mooi persoonlijk afscheid te laten plaats vinden. Ook wordt er heel goed meegedacht met de persoonlijke wensen. Nooit enige verplichting of druk ervaren om het niet naar onze eigen wensen te doen.”

Marion Schouw

“De begeleiding en zorg tijdens deze emotionele periode was enorm liefdevol en warm. Overal werd aan gedacht. Alles mocht op ons eigen tempo. Alles ging in overleg. Voor alles was begrip. We kijken met een een fijn en goed gevoel terug op het afscheid van vrouw en moeder.”

Yvonne Kuipers

Coppens uitvaartzorg Roosendaal is persoonlijk en betrokken.

De bekwame en betrokken mensen van Uitvaartzorg Coppens Roosendaal nemen de praktische zorgen rondom het overlijden van uw dierbare op zich. Samen met u verzorgen zij een persoonlijk afscheid dat past bij het leven van de overledene.

Weet u nog niet goed hoe u de uitvaart vorm wilt geven? Daardoor staat u bijvoorbeeld voor de keuze tussen begraven of cremeren. Maar ook moeten er rouwauto’s worden ingezet, welke rouwkaarten wilt u, wat wilt u serveren tijdens de condoleance? Onze uitvaartbegeleider adviseert u deskundig over de mogelijkheden en houdt daarbij rekening met uw persoonlijke voorkeuren.

Doordat wij veel in eigen beheer hebben (zoals rouwauto’s, rouwdrukwerk en catering), kunnen wij binnen ieders budget voor een passend afscheid zorgen. Voor, tijdens en na de uitvaart heeft u steeds contact met één en dezelfde rouwbegeleider; daardoor heeft u altijd contact met een vertrouwd persoon waar u met al uw vragen terecht kunt.

Voorgestelde pagina’s

Menu