Coppens Uitvaartzorg Oud Gastel

In de moeilijke tijd na een overlijden wilt u in alle rust afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Het afscheidscentrum in Oud Gastel, gelegen aan de Veerkensweg 4 geeft u dit moment van rust. Het afscheidscentrum voldoet aan alle verwachtingen van vandaag de dag en is voorzien van moderne faciliteiten. De familieleden kunnen in alle rust afscheid nemen van hun dierbare in de sfeervol ingerichte opbaarkamer. Het afscheidscentrum beschikt tevens over een familiekamer. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zodat u naar eigen behoefte, op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht kunt. De familiekamer heeft een huiselijke intimiteit en geeft daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een plek waar u zich thuis voelt.

Aula en condoleanceruimte
Er komt steeds meer vraag naar kleinere, intieme ruimtes om een afscheidsdienst te houden.
Daarvoor hebben wij in het afscheidscentrum een sfeervolle ruimte gecreëerd die plaats biedt aan maximaal 60 personen. De aula kenmerkt zich door de gemoedelijke en warme uitstraling en heeft een laagdrempelig karakter. U kunt hier tot 20 personen ook na de dienst een klein intiem samenzijn houden. Kijk in onze cateringbrochure naar de mogelijkheden. Mocht dit qua aantal niet voldoende zijn kunt u naar één van de horeca locaties in Oud Gastel die allemaal op loopafstand van ons afscheidscentrum liggen.

Vanuit het rouwcentrum kunt u de begrafenis of crematie van uw dierbare op een passende manier vormgeven. Het afscheidscentrum is gunstig gelegen voor het verzorgen van o.a. uitvaarten in Oud Gastel, Oudenbosch, Standdaarbuiten, Stampersgat, Hoeven, Bosschenhoofd, Kruisland en Steenbergen.

rouwcentrum-oud-gastel-uitvaartzorg-coppens

Lees meer over Coppens en onze werkwijze.