Regio Etten-Leur

Een uitvaart regelen in Etten-Leur of in de regio Etten-Leur?

Bij Coppens Uitvaart en Coppens-Brens uitvaart in Etten-Leur kunt u een persoonlijk afscheid regelen voorafgaand aan de crematie of begrafenis. Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten in Etten-Leur en omgeving.

Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Zij is daar altijd een vertrouwd gezicht geweest als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Rijsbergen, Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd en Rucphen. Ook daar had ze de naam van een vertrouwde en betrokken uitvaartbegeleider. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan.

Voor veel nabestaanden is het prettig om bij zo’n persoonlijke gebeurtenis met één persoon contact te hebben. Daarom wordt er bij Coppens Uitvaartzorg Roosendaal van begin tot eind geprobeerd om de begeleiding door dezelfde uitvaartbegeleider te laten verrichten . Die zorgt voor een stijlvolle en vlekkeloze uitvaartdienst waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Wij vertellen u graag op welke manier wij zo’n gedenkwaardige uitvaart kunnen verzorgen.

etten-leur-uitvaartzorg-coppens

Lees meer over Coppens en onze werkwijze.