[rev_slider slidertitle=”vervolg pagina’s” alias=”vervolg-paginas”]

Coppens Uitvaart Rucphen

Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij al jaren uitvaarten in Rucphen en omgeving.

U kunt tegenwoordig zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden. Een afscheidsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de Kerk van Rucphen, crematorium, of vanuit een andere locatie van uw keuze. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar kleinere, intieme ruimtes om een afscheidsdienst te houden.

Veel mensen vinden het prettiger om de gehele uitvaart op één plek te laten plaatsvinden. In ons afscheidscentrum in Roosendaal en Oud Gastel, kan de dag van de uitvaart totaal worden verzorgd. U kunt een afscheidsbezoek combineren met een afscheidsdienst en daarna informeel samen zijn in onze sfeervolle condoleance- en catering ruimte. Zo beschikken wij in het afscheidscentrum over een intieme aula, waarin voor groepen tot 80 personen een persoonlijke afscheidsdienst gehouden kan worden. De aula kenmerkt zich door de gemoedelijke en warme uitstraling en heeft een laagdrempelig karakter. Behalve in Roosendaal en Oud Gastel beschikken wij over een rouwcentrum in Etten-Leur, en Wouw.

Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens

Alle vier de afscheidscentra voldoen aan alle verwachtingen van vandaag de dag en zijn voorzien van moderne faciliteiten. De familieleden kunnen in alle rust afscheid nemen in een sfeervol ingerichte opbaarkamer. Ook zijn er familiekamers. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zo kunt u als familie op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht. De familiekamers hebben een huiselijke intimiteit en geven daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een plek waar u zich thuis voelt.

Compleet ontzorgd met een keurmerk

Doordat Coppens Uitvaartzorg Rucphen alles in eigen beheer heeft van zowel het Rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z (indien gewenst) de zorg uit handen nemen.

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

Zoveel mensen, zoveel wensen…

Steeds meer mensen willen bij leven en welzijn wat zaken en wensen al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Voor u betekent dit rust, voor de mensen om u heen geeft dit antwoorden op vragen die ze u later niet meer kunnen stellen. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en daarna kunt u, gedetailleerd, vastleggen hoe u uw afscheid wilt vormgeven. Tevens heeft u dan een goed beeld van de kosten.

Deze website geeft u alvast een globale indruk van Coppens Uitvaartzorg en de zorg die wij u bieden.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening. Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Verzekering

Welke verzekering u ook heeft afgesloten u bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u wilt inschakelen om u te helpen. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Voorgestelde pagina’s

Coppens Uitvaartzorg
Coppens Uitvaartzorg