Bij een uitvaart staan persoonlijke wensen centraal.

In de dagen vanaf het overlijden tot en met de uitvaart wordt u altijd begeleid door één van onze ervaren en betrokken uitvaartbegeleiders. Deze helpt u bij het maken van keuzes door in alle rust informatie, advies en steun te geven.

U kunt zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden. Bij een crematie kan de dienst in het crematorium plaatsvinden, maar er zijn meer mogelijkheden. Coppens Uitvaartzorg werkt samen met een aantal bijzondere locaties waar afscheidsdiensten en condoleances – inclusief catering – georganiseerd kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over vier eigen rouwcentra in de regio.

Voor een dienst voorafgaand aan een begrafenis kunt u de kerk gebruiken maar ook kunt u op één van de bijzondere locaties terecht waarna de begrafenis wordt gehouden op de begraafplaats naar keuze.

Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens

Uitvaartcentra

Wij beschikken over uitvaartcentra in RoosendaalWouwOud Gastel en Etten-Leur. Ons eerste rouwcentrum staat sinds 1991 in Wouw. Dit gebouw is in 2013 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Oud Gastel kwam er in 2014 bij. Vervolgens in 2016 verhuisden wij ons uitvaartcentrum in Roosendaal naar De Meeten 42. In hetzelfde jaar ontstond in Etten-Leur – na jarenlange samenwerking met Brens Uitvaartverzorging – de nieuwe onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens.

Alles in eigen beheer

Uitvaartzorg Coppens beschikt over alle middelen om de uitvaart vorm te geven. Zo hebben wij eigen rouwvervoer en verzorgen wij het rouwdrukwerk in eigen beheer, met een ruime keuze in rouwbrieven, dankkaarten en gedachtenisprentjes. Uw eigen ontwerp kunnen wij ook verwerken op het gekozen papier.

De uitvaartkist

De uitvaartkist speelt natuurlijk een belangrijke rol bij de beleving van de uitvaartdienst. Bij Uitvaartzorg Coppens heeft u een ruime keuze uitvaartkisten in alle mogelijke stijlen, materialen en prijzen.

de-uitvaart-koffie-en-cake-of-brabantse-koffietafel

Koffie met cake of brabantse koffietafel

Wat biedt u uw gasten aan bij de condoleance? U kunt de aanwezigen een kopje koffie met cake aanbieden, maar er is bij Uitvaartzorg Coppens veel meer mogelijk. Waaronder een high tea, Brabantse koffietafel, bonbons, trekdrop of een proostmoment met het favoriete drankje van de overledene: laat de catering passen bij de favorieten van uw naaste. In onze cateringbrochure staat ons uitgebreide assortiment, maar als u persoonlijke wensen heeft, maken wij die graag mogelijk.

Onze Ontvangstruimte in ons afscheidscentrum in Roosendaal is uitermate geschikt voor condoleances na een afscheidsdienst. We bieden de ruimte voor maximaal 90 personen.

U ziet: voor zo’n uitvaart moet u veel keuzes maken. Daarom helpt uw uitvaartbegeleider daarbij met deskundig advies.

Tot slot Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Voorgestelde pagina’s