Familie bedrijf

Coppens Uitvaartzorg is in 1990 opgericht door Kees en Anja Coppens. Het is een echt familiebedrijf en al jaren een vertrouwde naam in de regio. Kees heeft ruim veertig jaar ervaring in de uitvaartzorg en sinds 2010 is zoon Jeffrey fulltime werkzaam in het familiebedrijf. Jeffrey is met het bedrijf opgegroeid; in zijn jonge jaren begon hij met het rouwdrukwerk en groeide van daaruit verder in het bedrijf. Sinds 2012 is Jeffrey mede-eigenaar; daardoor zal ook in de toekomst Uitvaartzorg Coppens een blijvende steun zijn voor nabestaanden.

Anja Coppens heeft zich toegelegd op hulpverlening bij stervensbegeleiding en rouwverwerking. De verbinding met rouwpraktijk ‘De Einderveer’ maakt Uitvaartzorg Coppens uniek: wij helpen u en uw gezin ook ná de uitvaart, als u moeite heeft het verlies een plek te geven.

Familie-bedrijf uitvaart Coppens

Uitvaartcentra

Wij beschikken over uitvaartcentra in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel en Etten-Leur. Ons eerste rouwcentrum staat sinds 1991 in Wouw. Dit gebouw is in 2013 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Oud Gastel kwam er in 2014 bij. In 2016 verhuisden wij ons uitvaartcentrum in Roosendaal naar De Meeten 42. In hetzelfde jaar ontstond in Etten-Leur – na jarenlange samenwerking met Brens Uitvaartverzorging – de nieuwe onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens.

Modern en warm

Al onze uitvaartcentra hebben we voorzien van een moderne maar warme inrichting. Er is een intieme ontvangstruimte en een afscheidskamer. In Roosendaal en Oud Gastel hebben we tevens een sfeervolle aula, die van alle moderne mogelijkheden voor multimedia is voorzien.

Familiekamer

In onze rouwcentra kunt u gebruik maken van een 24-uurs familiekamer. Daar kunt u op een door u gekozen moment (al is het midden in de nacht) en in een ongedwongen sfeer de tijd nemen om in alle rust afscheid te nemen. Er is een aparte ingang waarvoor u een sleutel krijgt. De familiekamer is voorzien van een eigen keukentje.

Bij een uitvaart staan persoonlijke wensen centraal.

Één begeleider voor betrokkenen en vertrouwde ondersteuning Het laatste afscheid is een bijzondere herinnering aan de overledene en veelal een intieme, persoonlijke gebeurtenis. Daarom is het zo belangrijk dat alles volgens úw wensen (en die van de overledene) verloopt. Voor veel nabestaanden is het prettig om bij zo’n persoonlijke gebeurtenis met één persoon contact te hebben. Daarom wordt er bij Coppens Uitvaartzorg van begin tot eind geprobeerd om de begeleiding door dezelfde uitvaartbegeleider te laten verrichten . Die zorgt voor een stijlvolle en vlekkeloze uitvaartdienst waar u met een goed gevoel op terugkijkt. Wij vertellen u graag op welke manier wij zo’n gedenkwaardige uitvaart kunnen verzorgen. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Koffie met cake of brabantse koffietafel.

De ontvangstruimte is geschikt voor condoleance na de uitvaartdienst. Daar kunt u rustig napraten, samen verdrietig zijn, een toast uitbrengen of herinneringen ophalen. U kunt de aanwezigen een kopje koffie met cake aanbieden, maar er is bij Uitvaartzorg Coppens veel meer mogelijk. Een high tea, Brabantse koffietafel, bonbons, trekdrop of een proostmoment met het favoriete drankje van de overledene: laat de catering passen bij de favorieten van uw naaste. In onze cateringbrochure staat ons uitgebreide assortiment, maar als u persoonlijke wensen heeft, maken wij die graag mogelijk.

Alles in eigen beheer.

Coppens Uitvaartzorg beschikt over alle middelen om de uitvaart vorm te geven. Zo hebben wij eigen rouwauto’s en verzorgen wij rouwdrukwerk in eigen beheer, met een ruime keuze in rouwbrieven, dankkaarten en gedachtenisprentjes. Uw eigen ontwerp kunnen wij eveneens verwerken tot stijlvol rouwdrukwerk.

De uitvaartkist speelt natuurlijk een belangrijke rol bij de beleving van de uitvaartdienst. Bij Coppens Uitvaartzorg heeft u een ruime keuze uitvaartkisten in alle mogelijke stijlen, materialen en prijzen.

Wat biedt u uw gasten aan bij de condoleance? Wij hebben ook de catering in eigen beheer en daarom kunnen wij u méér bieden dan het traditionele plakje cake bij de koffie. Kijk op de pagina catering voor meer informatie hierover.

U ziet: voor zo’n uitvaart moet u veel keuzes maken. Uw uitvaartbegeleider helpt u daarbij met deskundig advies.

Voorgestelde pagina’s