Coppens Uitvaart Bosschenhoofd

Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij al jaren uitvaarten in Bosschenhoofd en omgeving.

U kunt tegenwoordig zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden.Een afscheidsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de H. Hart van Jezus kerk, of vanuit een andere locatie van uw keuze. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar kleinere, intieme ruimtes om een afscheidsdienst tehouden.

Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens

Onze rouwcentra

Veel mensen vinden het prettiger om de gehele uitvaart op één plek te laten plaatsvinden. In ons uitvaartcentrum in Roosendaal, gelegen aan de Meeten 42 kan de dag van de uitvaart totaal worden verzorgd. U kunt een afscheidsbezoek combineren met een afscheidsdienst en daarna informeel samen zijn in onze sfeervolle condoleance- en catering ruimte.Zo beschikken wij in het afscheidscentrum over een intieme aula, waarin voor groepen tot 90 personen een persoonlijke afscheidsdienst gehouden kan worden. De aula kenmerkt zich door de gemoedelijke en warme uitstraling en heeft een laagdrempelig karakter. Na het afscheid is het fijn om met elkaar rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, een toost uit te brengen of herinneringen op te halen aan het leven van uw dierbare. In onze cateringbrochureziet u wat u de gasten bij het kopje koffie kunt aanbieden.

Afscheid nemen

Zo kunt u ook zelf kiezen waar u uw dierbare wilt opbaren, dit kan thuis of in een afscheidscentrum. Behalve in Roosendaal beschikken wij over een rouwcentrum in Etten-Leur, gelegen aan de Baai 156. De beide afscheidscentravoldoen aan alle verwachtingen van vandaag de dag en zijn voorzien van moderne faciliteiten.De familieleden kunnen in alle rust afscheid nemen in een sfeervol ingerichte opbaarkamer. Ook zijn er familiekamers. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zo kunt u als familie op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht.De familiekamers hebben een huiselijke intimiteit en geven daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Rouw begint pas na de uitvaart

Afscheid nemen is niet gemakkelijk en rouwverwerking begint pas ná de uitvaart. Daarom informeren wij naderhand graag hoe het met u gaat. Heeft u moeite om het verlies een plek te geven in uw leven? Uitvaartzorg Coppens is de enige uitvaartverzorger in de regio die u en uw gezin kan bijstaan met een vakkundige stervens- en rouwbegeleiding.

Verzekering

Welke verzekering u ook heeft afgesloten u bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u wilt inschakelen om u te helpen. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Zoveel mensen, zoveel wensen…

Steeds meer mensen willen bij leven en welzijn wat zaken en wensen al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Voor u betekent dit rust, voor de mensen om u heen geeft dit antwoorden op vragen die ze u later niet meer kunnen stellen.Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en daarna kunt u, gedetailleerd, vastleggen hoe u uw afscheid wilt vormgeven. Tevens heeft u dan een goed beeld van de kosten.

Heeft u vragen over afscheidscentrum Coppens Bosschenhoofd? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu