Coppens Uitvaart Sprundel

Coppens Uitvaartzorg is al jaren een vertrouwde naam in Sprundel en omgeving, waar ze een afscheid geheel kunnen verzorgen voor de nabestaanden. U kunt zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden. Een afscheidsdienst, voor een begrafenis of crematie, kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de schitterend verbouwde Heilige Joannes de Doperkerk te Sprundel of vanuit een andere locatie van uw keuze.

Onze rouwcentra

Zo beschikken wij in ons Afscheidscentrum aan De Meeten 42 te Roosendaal over een intieme aula, waarin voor groepen tot 90 personen een intieme afscheidsdienst gehouden kan worden.

Na het afscheid is het fijn om met elkaar rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, een toost uit te brengen of herinneringen op te halen aan het leven van uw dierbare. Dat kan in de sfeervolle condoleanceruimte.

In onze cateringbrochureziet u wat u de gasten bij het kopje koffie kunt aanbieden.

Ook tijdens het algemeen afscheidsbezoek kan men hier gebruik van maken.

Zo kunt u ook zelf kiezen waar u uw dierbare wilt opbaren, dit kan thuis of in een afscheidscentrum. Behalve in Roosendaal beschikken wij ook over een rouwcentrum in Etten-Leur, gelegen aan de Baai 156.

Zowel het afscheidscentrum in Roosendaal als Etten-Leur heeft tevens een een familiekamer met een eigen toegang. Nabestaanden kunnen hier 24 uur per dag terecht om in alle rust afscheid te nemen. Begraafplaatsen en crematoria zijn niet ver weg en dat maakt deze rouwcentra een uitstekende uitvalsbasis voor de begrafenis of crematie van uw dierbare.

Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens

Alles in eigen beheer

Coppens Uitvaartzorg Sprundel is een echt familiebedrijf is, daardoor bent u verzekerd van zeer persoonlijke aandacht en een bijzonder grote betrokkenheid. Onze ruime ervaring en ons inlevingsvermogen helpen ons u te ondersteunen in alles dat u nodig heeft. Mede doordat we allesin eigen beheer hebben, van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Daardoor kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen en een persoonlijk afscheid verzorgen. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Coppens Uitvaartzorg hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Uitvaart verzekering

Welke verzekering u ook heeft afgesloten u bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u wilt inschakelen om u te helpen. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Voorgesprek

Steeds meer mensen willen vooraf informatie over alle mogelijkheden en bijbehorende kosten. Indien u uw wensen wilt vastleggen voor uw nabestaanden, bieden wij u een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan. We komen bij u thuis, of als u dat prettiger vindt kunnen we ook bij ons op kantoor of in het Afscheidscentrum afspreken.

Samen nemen we de wensen door en beantwoorden we al uw vragen. En misschien zijn er nog zaken waaraan u niet heeft gedacht. Aan de hand van uw uiteindelijke wensen maken we een begroting voor u. Deze krijgt u compleet met al uw wensen uitgewerkt om bij uw belangrijke papieren te bewaren, zodat later uw nabestaanden op de hoogte zijn.

Heeft u vragen over een afscheid in Sprundel of het Afscheidscentrum in Roosendaal of Etten-Leur?

Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu