Jeffrey Coppens | Directeur/Uitvaartbegeleider

Al vanaf jongs af aan had ik iets met het bedrijf van mijn ouders, vanaf mijn 14e hielp ik al met het rouwdrukwerk. Al snel wist ik dat dit echt iets voor mij was. Vanaf 2010 ben ik dan ook fulltime werkzaam in het familiebedrijf en heb ik alle facetten van het bedrijf doorlopen, zoals o.a. verzorging van overledenen, dragen en rouwauto rijden. Van daaruit groeide ik verder in het bedrijf en ben inmiddels al weer een aantal jaren als uitvaartbegeleider werkzaam. Doordat ik vele mogelijkheden zag binnen de uitvaartbranche en het familiebedrijf ben ik sinds januari 2013 mede-eigenaar.

Het is een voorrecht om dit werk te mogen doen en de nabestaanden te helpen op een heel verdrietig en intiem moment in hun leven. Ik doe dit werk elke dag met passie en overtuiging. De dankbaarheid en waardering die je krijgt van de families geven mij ontzettend veel voldoening en energie.

Mijn doel is om dit prachtige familiebedrijf voort te zetten, zodat wij nabestaanden op de huidige persoonlijke en oprechte manier kunnen en mogen blijven begeleiden.

Jeffrey Coppens

team-coppens-jeffrey-coppens-met-kwaliteitskeurmerk

Lees meer over Coppens en onze werkwijze.