Jeffrey Coppens | Directeur/Uitvaartbegeleider

Van jongs af aan voelde ik een sterke band met het bedrijf van mijn ouders. Op mijn veertiende begon ik al te helpen met het rouwdrukwerk en al snel wist ik dat dit mijn roeping was. Sinds 2010 werk ik dan ook volledig in het familiebedrijf en heb ik alle facetten ervan doorlopen, zoals het verzorgen van overledenen, het dragen van de kist en het rijden met de rouwauto. Van daaruit heb ik me verder ontwikkeld en ben nu alweer enkele jaren werkzaam als uitvaartbegeleider. In 2013 besloot ik mede-eigenaar te worden, en vanaf 1 januari 2021 heb ik het familiebedrijf volledig overgenomen.

Het is een voorrecht om dit werk te mogen doen en nabestaanden te helpen tijdens een uiterst verdrietig en intiem moment in hun leven. Elke dag zet ik me met passie en overtuiging in voor dit werk. De dankbaarheid en waardering die ik ontvang van de families geven me enorm veel voldoening en energie.

Mijn doel is om dit prachtige familiebedrijf voort te zetten, zodat we nabestaanden op een persoonlijke en oprechte manier kunnen blijven begeleiden, net zoals we dat nu doen.

team-coppens-Jeffrey-coppesn-met-kwaliteitskeurmerk

Lees meer over Coppens en onze werkwijze.

Coppens Uitvaartzorg
Coppens Uitvaartzorg