Will Buckens | Uitvaartleider

Na 25 jaar in de zorgsector gewerkt te hebben, ben ik vanaf 2012 werkzaam als uitvaartbegeleider bij Coppens Uitvaartzorg.

Na het overlijden van een dierbare breekt er voor nabestaanden een emotionele en hectische periode aan. Mensen voelen zich ontredderd. Op zo’n moment is het voor mij bijzonder om mensen de helpende hand te mogen reiken, een houvast te zijn en de rust te bewaren tijdens het voorbereiden, regelen en uitvoeren van de uitvaart.

Als gedreven uitvaartbegeleider wil ik nabestaanden informeren, adviseren en samen zoeken naar mogelijkheden om persoonlijke wensen te realiseren. Soms vernieuwend, soms traditioneel, maar altijd respectvol en passend bij de overledene en de nabestaanden. Daarnaast probeer ik nabestaanden zoveel mogelijk praktische zaken uit handen te nemen.

Ik treed het liefst zo min mogelijk op de voorgrond, ben vaak “onzichtbaar”, maar ben wel aanwezig.

Betrouwbaarheid en duidelijkheid staan bij mij hoog in het vaandel: ik doe wat ik zeg, en ik zeg wat ik doe. En bovenal blijf ik daarbij mezelf.

Nabestaanden moeten met een goed en tevreden gevoel kunnen terugkijken op een mooi, warm afscheid, precies zoals zij hadden bedoeld. Dat is voor hen vaak het begin van het rouwproces en voor mij de waardering voor mijn werk.

team-coppens-Will-buckens-met-kwaliteitskeurmerk-1024x1024

Lees meer over Coppens en onze werkwijze.

Coppens Uitvaartzorg
Coppens Uitvaartzorg