Wendy van Oosterhout | Uitvaartleider

In de 18 jaar dat ik werkzaam ben geweest in de zorgsector, heeft het werken in de uitvaartzorg me altijd enorm geboeid. En begin dit jaar heb ik besloten deze gedachte te gaan realiseren.

Als medewerker in de zorg ben je veel bezig op het sociale vlak, maar deze waardevolle eigenschap denk ik nog beter in het uitvaartwerk te kunnen toepassen.

Het persoonlijke contact te zijn in deze emotionele periode, het luisteren naar de keuzes en de wensen van de nabestaanden en hen dan een passend advies te kunnen geven; dat is waar ik samen met het team van deskundige collega’s naar streef.

Ik verzorg en begeleid met hart en ziel uitvaarten op persoonlijke en respectvolle wijze, passend bij iemands levensvisie, geloofsovertuiging en persoonlijke wensen.

Daarnaast wil ik vanuit mijn rol een bijdrage leveren aan de verwerking van het verlies, het ondraaglijke iets draaglijker maken…

team-coppens-Wendy-van-Oosterhout-met-kwaliteitskeurmerk

Families vertellen

“Onze moeder had al heel veel van haar crematie tevoren met ons besproken. Wendy heeft ons perfect begeleid om de wensen van ons ma maximaal te realiseren. Om wat voorbeelden te geven: de rouwkaart is door meedenken van Coppens heel bijzonder geworden, net als het bidprentje. Thuis opbaren is dankzij jullie hulp goed gelukt, we mochten ons ma begeleiden van huis naar de kerk. Allemaal”

“Wij hebben jullie hulp als zeer prettig ervaren. We wilden geen standaard uitvaart en dat hebben Prisca en Wendy goed begeleid. Ook de contacten aan de telefoon met mensen op kantoor waren prettig. Er wordt adequaat geluisterd en meegedacht. De communicatie is helder. Een warme en hartelijke steun in deze chaotische dagen.”

“De ervaring met Coppens uitvaartzorg was erg goed bij het overlijden van mijn vader en nu ook bij het overlijden van mijn moeder. Ik ben erg tevreden over de begeleiding door Wendy en Will. Alles is perfect geregeld met veel persoonlijke aandacht.”

Voorgestelde pagina’s