Prisca Rombouts | Uitvaartleider

Na diverse banen binnen de gezondheidszorg, heb ik besloten om mijn hart te volgen en de uitvaartzorg in te gaan.

Bij het verlies van een dierbare komt er veel op nabestaanden af en moeten er veel keuzes gemaakt worden. Er is tijd en rust nodig om de juiste keuzes te maken. Keuzes die zorgen voor een mooi, uniek en gedenkwaardig afscheid dat past bij de overledene en bij de nabestaanden. Juist in deze tijd wil ik een luisterend oor bieden, ontzorgen en meedenken met de nabestaanden. Een mooi afscheid kan niet alleen tot troost zijn, maar ook helpen bij het rouwproces.

In de gehele periode na het overlijden van een dierbare tot aan de uitvaart ben ik op de achtergrond aanwezig om hen bij te staan.

Ik voel mij bevoorrecht om tijdens deze moeilijke en verdrietige dagen, samen met mijn collega’s, de nabestaanden tot steun en hulp te zijn.

team-coppens-Prisca-rombouts-met-kwaliteitskeurmerk

Families vertellen

“Vanaf het eerste telefoontje na het overlijden tot en met het einde van de crematiedienst werd er snel en adequaat gereageerd door mevr. Prisca Rombouts en de overige medewerkers. Dit werd met veel respect voor de nabestaanden gedaan. Er werd zeer snel en deskundig op vragen en mailverkeer van ons gereageerd. Ook na de crematie was Prisca altijd snel en deskundig in het beantwoorden van onze vragen. We werden ook heel deskundig geholpen en begeleid met betrekking tot de dienst / crematieplechtigheid, die geleid werd door dhr. Bert Sep. Ondanks de droevige omstandigheden hebben we niets dan lof over Prisca, de medewerkers en dhr. Bert Sep.”

“Wij zijn perfect begeleid door Prisca na het overlijden van mijn vader. Vanaf het eerste contact, de voorbereidingen van de afscheidsdienst en tijdens de nazorg stond ze altijd voor ons klaar om er voor te zorgen dat alles geheel naar onze zin geregeld werd en om snel en vakkundig al onze vragen te beantwoorden, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wij zijn hier erg tevreden over.”

“Wij hadden ons werkelijk geen betere uitvaartbegeleiding voor kunnen stellen. Het was van het begin tot het einde zeer professioneel. De medewerkers zijn zorgzaam, warm en laten niets aan het toeval over. Met onze bijzondere dank aan Prisca die alles tot in de puntjes heeft verzorgd.”

Voorgestelde pagina’s