Jeffrey Coppens | Directeur/Uitvaartbegeleider

Al vanaf jongs af aan had ik iets met het bedrijf van mijn ouders, vanaf mijn 14e hielp ik al met het rouwdrukwerk. Al snel wist ik dat dit echt iets voor mij was. Vanaf 2010 ben ik dan ook fulltime werkzaam in het familiebedrijf en heb ik alle facetten van het bedrijf doorlopen, zoals o.a. verzorging van overledenen, dragen en rouwauto rijden. Van daaruit groeide ik verder in het bedrijf en ben inmiddels al weer een aantal jaren als uitvaartbegeleider werkzaam. Doordat ik vele mogelijkheden zag binnen de uitvaartbranche en het familiebedrijf ben ik sinds januari 2013 mede-eigenaar.

Het is een voorrecht om dit werk te mogen doen en de nabestaanden te helpen op een heel verdrietig en intiem moment in hun leven. Ik doe dit werk elke dag met passie en overtuiging. De dankbaarheid en waardering die je krijgt van de families geven mij ontzettend veel voldoening en energie.

Mijn doel is om dit prachtige familiebedrijf voort te zetten, zodat wij nabestaanden op de huidige persoonlijke en oprechte manier kunnen en mogen blijven begeleiden.

Jeffrey Coppens

team-coppens-jeffrey-coppens-met-kwaliteitskeurmerk

Families vertellen

“Het onverwachte afscheid van pa is door Jeffrey professioneel begeleid. Onze wensen werden gehoord en op de juiste manier vertaald naar een mooi en waardig afscheid. Zeer professioneel, maar zeker ook heel warm. Ook de afscheidsdienst werd perfect geleid door beiden. En de 24uurs kamer die wij voor pa tot onze beschikking hadden heeft ons zeer goed gedaan, om in alle rust en met de familie afscheid te kunnen nemen.”

“Inmiddels alweer anderhalf jaar geleden maar nog steeds denk ik met een goed gevoel terug naar de periode na het overlijden van mijn man. Jeffrey heeft zoveel voor ons gedaan! Ontzettend veel waardering voor hem hoe hij ons in deze moeilijke periode heeft begeleid. Het heeft ons als gezin een ontzettend goed gevoel gegeven. Mede door Jeffrey kunnen we terugkijken op een heel mooi waardig afscheid. Dit gun je iedereen!”

“Jeffrey Coppens verstaat zijn vak. Een goede luisteraar die met suggesties komt en daarbij de familie goed aanvoelt. Komt gemaakte afspraken stipt na. Goede balans tussen het zakelijke en persoonlijke betrokkenheid.”

Voorgestelde pagina’s