Irma Kerstens | Uitvaartleider

Na 30 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt te hebben, werd het tijd om van baan te veranderen. Ik hecht waarde aan persoonlijk contact en wil echt iets voor mensen kunnen betekenen. Dit was in de financiële dienstverlening steeds moeilijker te realiseren. Gelukkig heb ik dit weer helemaal teruggevonden in deze baan.

Met een team van betrokken en deskundige collega´s, neem ik de zorg van een uitvaart voor u uit handen.

Samen met u en volgens uw wensen verzorg ik een gedenkwaardig afscheid.

team-coppens-Irma-Kerstens-met-kwaliteitskeurmerk-en-dementievriendelijkeuitvaart

Families vertellen

“Onze begeleidster tijdens het afscheid van moeder was Irma Kerstens. Zij heeft ons heel goed bijgestaan in deze periode door echt naar ons te luisteren wat onze wensen waren en dacht met ons mee. De communicatie was uitstekend, zowel met de familie als met het zorgteam van de Contrefort. Ook het zorgteam heeft Irma ervaren als een heel prettig persoon, waarmee de samenwerking voortreffelijk was. Irma bedankt voor alles. Het was top!”

“Wij kijken met een goed gevoel terug op de dag van de uitvaart en de perfecte regeling en geduldige, respectvolle begeleiding door met name Irma. Niets dan lof ook voor alle andere betrokken, fijne en meelevende medewerkers van Coppens Uitvaartzorg! Dankjewel!”

“Irma was onze uitvaartbegeleidster na het overlijden van mijn moeder. Zij heeft ons zeer goed geholpen ! ze was deskundig en hartelijk en nam alle tijd voor ons. De voorbereidingen en de afscheidsdienst zelf is mede door haar soepel en goed verlopen.”

Voorgestelde pagina’s