Herdenkingsdienst “Samen Herinneren” 12 april 2022

Op dinsdag 12 april heeft Coppens Uitvaartzorg twee sfeervolle herdenkingsdiensten “Samen Herinneren” georganiseerd, voor nabestaanden die zij in 2021 hebben mogen begeleiden tijdens het laatste afscheid van hun dierbaren. De herinneringsdienst werd gehouden in de Lambertuskerk in Wouw. In totaal waren er ruim 350 nabestaanden aanwezig.

Tijdens de dienst werden er mooie teksten gesproken en stonden de overledene centraal. De avond werd opgeluisterd door livemuziek door Martine van de Kar begeleidt door Dennis van Veldhoven.

“Het is bijzonder dat we dit weer live hebben kunnen organiseren voor de nabestaanden voor wie wij het afscheid hebben mogen begeleiden. Fijn ook voor ons team om de families die ze hebben begeleidt weer te zien en te spreken. De nabestaanden hebben een symbolische herinnering ontvangen. We kunnen terug kijken op een waardevolle avond.” aldus Jeffrey Coppens.

Heeft u vragen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere nieuwsberichten

Coppens-Uitvaartzorg-won-tijdens-het-jaarlijkse-Roosendaals-ondernemersgala

ROOSENDAAL – Coppens Uitvaartzorg won tijdens het jaarlijkse Roosendaals ondernemersgala de prijs in de categorie ‘Small Business’ award.

Lees meer

Coppens Uitvaartzorg bestaat 30 jaar!

Lees meer
14-april-hebben-wij-weer-twee-waardevolle-herdenkingsdiensten

14 april hebben wij weer twee waardevolle herdenkingsdiensten “Samen herinneren” georganiseerd.

Lees meer
Coppens-Uitvaartzorg-Samen-herinneren-herdenkingsdienst-oktober

Herinneringsdienst Samen herinneren

Lees meer