Stervensbegeleiding en rouwverwerking

Als enige uitvaartverzorger in de regio kan Uitvaartzorg Coppens u en uw gezin bijstaan met een vakkundige stervens- en rouwbegeleiding en rouwverwerking. In rouwpraktijk ‘De Einderveer’ mogen kinderen en jongeren verdriet hebben en zich openstellen voor de intense emoties die bij het definitieve afscheid loskomen. In samenwerking met psychologe en orthopedagoge Inge de Kroon helpt Anja Coppens kinderen en jongeren met handreikingen om het verlies en het gemis van een dierbare een waardevolle plek te geven.

Als een naaste binnenkort zal gaan overlijden, helpt Anja Coppens in haar praktijk voor stervensbegeleiding kinderen, jongeren en volwassenen om te gaan met het verdriet en het aankomende afscheid. Na een eerste kennismakingsgesprek bekijkt Anja samen met u welke begeleiding zij en/of Inge de Kroon u en uw gezin kan bieden.

anja-en-inge uitvaart Coppens

“Afscheid nemen is het moeilijkste in je leven.
Je leert het eigenlijk nooit.”

Toon Hermans

De juiste, persoonlijke vorm

Ieder mens heeft zijn eigen manier om met afscheid en rouw om te gaan. Voor kinderen is praten bijvoorbeeld niet altijd de juiste keuze. Beter is het dan om te werken met creatieve werk- en spelvormen, waarbij we gebruik maken van muziek, tekenen, schrijven en het maken van collages. Op deze manier kun je een verbinding maken naar fijne herinneringen aan de persoon waarvan je afscheid hebt moeten nemen of van wie je afscheid zult gaan nemen. Voor iedereen bedenken we een geschikte manier om het verlies een plek te geven.

Meer informatie over stervensbegeleiding kunt u contact opnemen met Anja Coppens, telefoon 0165 – 308625 of stuur een mail naar anja@einderveer.nl.

Voor volwassenen werkt Anja samen met praktijk Mentaal Welzijn. Meer informatie over rouwverwerking vindt u via www.mentaalwelzijn.nl en telefoon 0165 – 553322.

De praktijken voor stervens- en rouwbegeleiding zijn beide gevestigd naast het afscheidscentrum aan De Meeten 40 te Roosendaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor rouwbegeleiding / rouwverwerking bij Coppens Uitvaartzorg ? Neem contact op. Wij staan u graag te woord.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Als eerste zijn wij als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Daarom staat Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau. Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Daardoor geeft het u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu