Stervensbegeleiding en rouwverwerking

Als uitvaartverzorger kan Uitvaartzorg Coppens u en uw gezin bijstaan met een vakkundige stervens- en rouwbegeleiding en rouwverwerking. In rouwpraktijk ‘De Einderveer’ mogen kinderen en jongeren verdriet hebben en zich openstellen voor de intense emoties die bij het definitieve afscheid loskomen. Anja Coppens helpt kinderen en jongeren met handreikingen om het verlies en het gemis van een dierbare een waardevolle plek te geven.

Als een naaste binnenkort zal gaan overlijden, helpt Anja Coppens in haar praktijk voor stervensbegeleiding kinderen, jongeren en volwassenen om te gaan met het verdriet en het aankomende afscheid. Na een eerste kennismakingsgesprek bekijkt Anja samen met u welke begeleiding zij u en uw gezin kan bieden.

rouwverwerking-uitvaart-uitvaartzorg-coppens

“Afscheid nemen is het moeilijkste in je leven.
Je leert het eigenlijk nooit.”

Toon Hermans

cremeren-uitvaartzorg-coppens

De juiste, persoonlijke vorm

Ieder mens heeft zijn eigen manier om met afscheid en rouw om te gaan. Voor kinderen is praten bijvoorbeeld niet altijd de juiste keuze. Beter is het dan om te werken met creatieve werk- en spelvormen, waarbij we gebruik maken van muziek, tekenen, schrijven en het maken van collages. Op deze manier kun je een verbinding maken naar fijne herinneringen aan de persoon waarvan je afscheid hebt moeten nemen of van wie je afscheid zult gaan nemen. Voor iedereen bedenken we een geschikte manier om het verlies een plek te geven.

Voor volwassenen kunnen wij u ook kijken helpen, in een intake gesprek zullen we samen kijken welke begeleiding u nodig heeft.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor rouwbegeleiding / rouwverwerking bij Coppens Uitvaartzorg ? Neem contact op. Wij staan u graag te woord. Telefonisch: 0165 -564009 of stuur een mail naar info@uitvaartcoppens.nl.

Voorgestelde pagina’s