Rouwcentrum Uitvaartzorg Coppens-Brens vernieuwd

Etten-Leur – Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Ria Brens is altijd een vertrouwd gezicht geweest in Etten-Leur als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Rijsbergen, Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd en Rucphen. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan.

Het rouwcentrum aan De Baai 156 in Etten-Leur heeft in 2017 een complete metamorfose ondergaan. Er is een sfeervolle ontvangkamer en een huiselijke opbaarkamer. Als de naasten voorafgaand aan de uitvaart bij de overledene willen zijn, is er de familiekamer. Deze kamer is 24 uur per dag toegankelijk. Het rouwcentrum Coppens-Brens in Etten-Leur blijft als vanouds een vertrouwd adres om de begrafenis of crematie van uw dierbare te laten begeleiden. Via het telefoonnummer 076-5015006 is Uitvaartzorg Coppens-Brens dag en nacht bereikbaar. Zondag 28 januari van 13.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom in het rouwcentrum aan de Baai 156 te Etten-Leur om in ongedwongen sfeer een kijkje te komen nemen.

ROUWCENTRUM-UITVAARTZORG-COPPENS

Heeft u vragen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere nieuwsberichten

Voor-het-derde-jaar-zijn-Pastoor-Frans-Verheije

Voor het derde jaar zijn Pastoor Frans Verheije en Diaken Ryan Keetelaar samen met ruim vijftig mensen na de kerkdienst in de H.

Lees meer
Gisteren-hebben-wij-deelgenomen-aan-de-wijkavond

17 mei hebben wij deelgenomen aan de wijkavond “Hallo Baai” in Etten-Leur.

Lees meer
urnenbootje

Wij waren er gisteren bij toen Tiemen Wolfs de urnbootjes demonstreerde.

Lees meer
Coppens-Uitvaartzorg-Samen-herinneren-herdenkingsdienst-oktober

Samen herinneren herdenkingsdienst In de aula van ons afscheidscentrum in Roosendaal hebben wij op zondag 28 oktober in de ochtend.

Lees meer