Binnentuin en Stationsstraat in Etten-Leur omgevormd tot gedenkparken.

ETTEN-LEUR – In de landelijke week van de begraafplaats zijn de begraafplaatsen Binnentuin en Stationsstraat in Etten-Leur omgevormd tot gedenkparken. Het thema tijdens de landelijke week van de Begraafplaats dit jaar is ‘Tussen kunst en kist’.Uitvaartzorg Coppens – Brens stond deze week met een stand op de tentoonstelling in de Lambertuskerk te Etten-Leur. Deze werd georganiseerd door de gemeente in samenwerking met de Heemkundekring Jan Uten Houte. Tijdens deze tentoonstelling werden de diverse mogelijkheden op het gebied van begraven getoond. Uitvaartzorg Coppens – Brens toonde in hun stand alle mogelijkheden die zij kunnen bieden. Ondanks dat er steeds meer mensen de laatste tijd kiezen voor cremeren, word er toch ook nog begraven. Rondom een persoonlijk afscheid zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Tegenwoordig vinden het mensen het fijn om vooraf al informatie te krijgen van de uitvaartondernemer. Mocht u meer informatie willen of een keer een vrijblijvend gesprek inplannen met een van de uitvaartbegeleiders van Uitvaartzorg Coppens – Brens. Neemt u dan gerust contact met ons op via 076-5015006.

In-de-landelijke-week-van-de-begraafplaats

Heeft u vragen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere nieuwsberichten

Sinds-kort-krijgen-mensen-bij-Centrum-voor-Wonen-&-Zorg-Blankershof

Sinds kort krijgen mensen bij Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof in Oud Gastel die bij hun dierbare moeten waken, een waakkoffer aangeboden.

Lees meer
beurs-zorg-rondom-afscheid

de uitvaartbeurs ‘Zorg Rondom Afscheid’ op 11 mei in de Baai te Etten-Leur is een succes geworden!

Lees meer

Voor het vierde jaar is Pastoor Frans Verheije naar de katholieke begraafplaats om de graven te zegenen

Lees meer
Menu