Herinneringsdienst Samen herinneren

In de aula van ons afscheidscentrum in Roosendaal heeft Coppens Uitvaartzorg op zondag 6 mei in de ochtend en in de middag een herdenkingsdienst “Samen Herinneren” georganiseerd. Voor de nabestaanden die wij in de laatste zes maanden van 2017 hebben mogen begeleiden tijdens het afscheid van hun dierbaren. We hebben samen geluisterd naar toepasselijke teksten en sfeervolle muziek.Het was een waardevolle dag! “Samen herinneren”  Herinneringsdienst “Samen herinneren” mei 2018 Sinds 2014 organiseert Coppens Uitvaartzorg twee keer per jaar deze herinneringsdienst “Samen herinneren. “We merken dat wij als uitvaartonderneming voorzien in een behoefte. Wij vinden het fijn dat dit zo wordt gewaardeerd”, vertelt Jeffrey Coppens.

Coppens-Uitvaartzorg-Samen-herinneren-herdenkingsdienst-oktober

Heeft u vragen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere nieuwsberichten

In-de-landelijke-week-van-de-begraafplaats

ETTEN-LEUR – In de landelijke week van de begraafplaats zijn de begraafplaatsen Binnentuin en Stationsstraat in Etten-Leur omgevormd tot gedenkparken.

Lees meer
Sinds-kort-krijgen-mensen-bij-Centrum-voor-Wonen-&-Zorg-Blankershof

Sinds kort krijgen mensen bij Centrum voor Wonen & Zorg Blankershof in Oud Gastel die bij hun dierbare moeten waken, een waakkoffer aangeboden.

Lees meer
baby-&-kind-uitvaart-uitvaarzorg-coppens

Online rouwbehandeling voor nabestaanden van wie een dierbare is overleden tijdens de coronacrisis.

Lees meer
Voor-het-derde-jaar-zijn-Pastoor-Frans-Verheije

Voor het derde jaar zijn Pastoor Frans Verheije en Diaken Ryan Keetelaar samen met ruim vijftig mensen na de kerkdienst in de H.

Lees meer