9.7
8

betrokken en persoonlijk

Het was een prettige samenwerking met Irma. In eerste instantie wat formeel maar al snel werd het meer ontspannen. Iedereen kreeg de ruimte om mee te denken. Er werd niets opgedrongen. We voelden ons vrij om aanpassingen te doen. Indien nodig werden zaken van ons overgenomen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig afscheid waar we met een goed gevoel op terug kijken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch -
9

Respectvol

Wij zijn ontzettend fijn geholpen na het overlijden van onze vader. Alles kon zoals wij dat wensten. Dat geeft rust en een fijn gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Hele fijne samenwerking met veel respect, geduld en doortastendheid.

Jozina heeft ons bijgestaan en begeleidt na het overlijden van mijn moeder. Zij heeft dit met veel respect, geduld en doortastendheid volbracht. Ze was een grote steun voor ons op de momenten dat we haar nodig hadden, maar wist ook precies op de juiste momenten ons knopen te laten doorhakken, voor de soms zo moeilijke beslissingen. Ook Jeffrey en de collega's nog hartelijk bedankt voor de prettige sfeer waarin jullie je werk met veel respect vervullen. Nogmaals bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bosschenhoofd -
10

Ontzettend goede service, en vriendelijk representatief personeel!!

Fijn dat men zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen in zo`n verdrietige periode. Wij hebben dit bij het verlies van onze vader heel fijn gevonden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

uitstekende begeleiding, respectvol, correct en goede communicatie

Coppens uitvaartverzorger mag zich terecht "verzorger" noemen. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, waarbij zij respect, correcte en persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan met daarbij een zeer goede communicatie. Dankzij hen kijken wij terug op een heel mooi en waardevol afscheid van onze vader, schoonvader, opa en overgrootvader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel -
10

Perfecte service

Een afscheid regelen kun je maar één keer. Het moet meteen goed zijn. Jullie hebben ons in alles ondersteund en alles perfect geregeld. Jullie benadering naar ons was heel persoonlijk en warm. Het afscheid is precies geworden, zoals wij het graag wilden. Daar kunnen we met een heel goed gevoel op terug kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
10

Goed,professioneel en aandachtig.

Mevrouw Jozina was onze begeleidster en samenwerking was heel goed vanaf begin tot afsluiting van ceremonie en nazorg. Ze denkt hele tijd mee en geeft goede tips en advies. Geen verkeerde beslissingen en mooi afscheid van onze moeder. Voor andere personeel van Coppens ook complimenten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom -
10

Geweldig, ik wil al het personeel die bij Coppens werken, heel erg bedanken.

Ik voelde mij heel erg gesteund voor alle hulp die ik kreeg bij het overlijden van mijn man Johan, want er kwam iedere dag iemand langs, en ik hoefde maar iets te vragen, of zij hielpen mij, maar ook mijn familie. Nu wordt ik nog gebeld, met de vraag of ik ergens hulp nodig bij heb, en dit is heel fijn. Het zijn niet alleen de mensen die bij mij aan huis komen, maar ik merk ook dat iedereen die op de achtergrond werken, heel erg hun best doen, om het afscheid van Johan goed te laten verlopen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Schijf -
9

Perfecte begeleiding en nazorg !!

Samen hebben we er een waardig afscheid van kunnen maken. Bedankt
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Engelen - Essen -
10

Goede service, zorgzaam personeel!!

Dankbaar zijn we dat Jeffrey alles perfect geregeld heeft Het afscheid was zoals we dat graag wilden, rustig en ingetogen Wij allemaal hebben dit als heel prettig ervaren
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten Leur -
8

De uitvaart van mijn vader is uitstekend begeleid.

.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

Goede rouw- en regel-begeleiding, mooie afscheidsruimte

Niet alleen de begeleiding en het advies op de dagen vóór de crematie was top geregeld bij Coppens, ook de crematie zelf verliep vlekkeloos. De eigen prachtige afscheidsruimte hebben we gebruikt, omdat de gekozen dag en tijdstip niet op de 'normale' plaatsen in Roosendaal en Bergen op Zoom vrij waren. Dit was zeker geen "mindere keuze"! De afscheidsruimte was voor ongeveer 100 personen perfect geschikt en stemmig ingericht. Ook op deze dag was de begeleiding in zeer goede handen bij Coppens, inclusief een geluidsinstallatie die deed wat hij moet doen (dat hoor je weleens anders). Coppens bood ook een goed aanbod (lees: alternatief) voor de bekende "koffie-met-gebak" condoleance periode achteraf. Een advies voor wie dit leest: verwacht U méér dan 100 gasten, dan is de afscheidsruimte niet geschikt. Zo niet, dan is het heel prettig alles in handen te geven van Coppens, op één plek.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harderwijk -
10

zeer goed service

Wij zijn in deze moeilijke periode uitstekend geholpen. Vooral Jozina heeft ons met veel zorg geholpen met al haar deskundigheid. Zij is erg betrokken bij alle gezinsleden en heeft ons door deze moeilijke periode heen geholpen, niks is haar te veel. Er was geen vraag te gek of te veel voor haar. Ook de nazorg was heel erg fijn.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
10

Perfecte service

Wij zijn perfect begeleid door Prisca na het overlijden van mijn vader. Vanaf het eerste contact, de voorbereidingen van de afscheidsdienst en tijdens de nazorg stond ze altijd voor ons klaar om er voor te zorgen dat alles geheel naar onze zin geregeld werd en om snel en vakkundig al onze vragen te beantwoorden, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Wij zijn hier erg tevreden over.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Nijmegen -
10

Hartelijke en professionele begeleiding in emotioneel roerige tijden

Mijn partner Piet is 23 februari j.l. overleden na ruim vijf maanden ziek te zijn geweest. Wij wisten dat Piet niet meer beter zou worden. Voor Piet was de uitvaart heel belangrijk en daarmee ook voor ons als nabestaanden. Piet heeft gelukkig aan kunnen geven wat hij belangrijk vond. Door de vakkundige begeleiding van Coppens hebben we de open einden in kunnen vullen zoals bij Piet en bij ons paste. De moderne mogelijkheden als een speciale website heeft mij positief verrast. Dit verwachte ik niet bij een traditionele bedrijfstak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- BERGEN OP ZOOM -
10

Perfect

Fijne persoonlijke begeleiding met gevoel voor de situatie. Meedenken tijdens het proces waardoor later geen spijt ontstaat door verkeerde beslissingen. Hele prettige nazorg. Voor alles wordt de tijd genomen die nodig is. Warme en perfecte zorg voor, tijdens en na de dienst. Complimenten ook voor alle andere medewerkers voor hun aandacht en zorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouwse Plantage -
10

Professioneel team met een warme uitstraling

Wij hadden ons werkelijk geen betere uitvaartbegeleiding voor kunnen stellen. Het was van het begin tot het einde zeer professioneel. De medewerkers zijn zorgzaam, warm en laten niets aan het toeval over. Met onze bijzondere dank aan Prisca die alles tot in de puntjes heeft verzorgd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rijsbergen -
10

zeer betrokken en kundig personeel

Omdat wij wisten dat mijn vader spoedig zou komen te overlijden hebben wij een vrijblijvend gesprek vooraf aangevraagd. Dit gaf zoveel vertrouwen dat wij zonder twijfel verder zijn gegaan met Coppens. Vanaf het moment van overlijden tot het afleveren van de urn maanden later is er een heel warm contact geweest. Dit heeft ons allemaal heel veel goed gedaan. Vooral het persoonlijke en oprechte contact met mijn moeder heeft haar erg geholpen met het verwerken van het verlies. Alle afspraken zijn nagekomen, oplossingen geboden. Gewoon heel erg goed. Bedankt Coppens, bedankt Wil.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- ROOSENDAAL -
8

goede dienstverlening op alle fronten, vanaf het begin, het intakegesprek in het crematorium tot aan

goede dienstverlening op alle fronten, vanaf het begin, het intakegesprek in het crematorium tot aan het exitgesprek bij het overhandigen van de rekening.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Prettig in een lastige periode.

Prettig in een lastige periode.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten - Leur -
10

Uitzonderlijk goede en uitermate vriendelijke en professionele hulp in moeilijke tijden

Wij hebben ons door de werkwijze en vriendelijke benadering van mw. Kerstens van de fa. Coppens en ook de andere betrokkenen veilig en geborgen gevoeld in een periode die behoorlijk emotioneel voor ons was. Het geduld en ook het creatief meedenken om onze wensen te kunnen realiseren hebben ervoor gezorgd dat we, ondanks de droefenis een zeer goed gevoel hebben overgehouden aan deze periode. Waarvoor enorm veel dank.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Professioneel, deskundig, respectvol, vriendelijk en werkend met veel inzet en inlevingsvermogen.

Vanaf het eerste telefoontje na het overlijden tot en met het einde van de crematiedienst werd er snel en adequaat gereageerd door mevr. Prisca Rombouts en de overige medewerkers. Dit werd met veel respect voor de nabestaanden gedaan. Er werd zeer snel en deskundig op vragen en mailverkeer van ons gereageerd. Ook na de crematie was Prisca altijd snel en deskundig in het beantwoorden van onze vragen. We werden ook heel deskundig geholpen en begeleid met betrekking tot de dienst / crematieplechtigheid, die geleid werd door dhr. Bert Sep. Ondanks de droevige omstandigheden hebben we niets dan lof over Prisca, de medewerkers en dhr. Bert Sep.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerle -
8

Inlevend en behulpzaam zonder enige mate van beinvloeding.

Het eerste gesprek was zuiver informatief en kwam goed over. Tijdens het vervolg gesprek is de uitvaart doorgenomen en de details besproken. Dat ging in goed overleg. Het enige dat mij tegenviel was de rekening. Werkelijk iedere dienst wordt in rekening gebracht.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw -
10

Wij zijn erg goed geholpen vanaf de eerste kennismaking tot het laatste gesprek.

Vanaf onze kennismaking zijn we buitengewoon goed begeleid en geholpen. Verliezen van een nabestaande is geen dagelijkse bezigheid. Wie we ook spraken bij Coppens iedereen was ingesteld om ons te helpen en meer. Ik denk ook dat het komt omdat Coppens werkt met eigen mensen die allen zeer betrokken bij de diensten die worden geleverd. Wij zullen zeker Coppens aanbevelen als dit aan ons gevraagd wordt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Professionele organisatie, zeer prettige persoonlijke benadering, oog hebbend voor alle relevante zaken.

Het gehele proces heeft Coppens voor onze Familie perfect laten verlopen. De goede en prettige communicatie, professionele aanpak en wijze van behandeling en afhandeling door de medewerkers is zéér te prijzen. Wij, als familie, kijken met een goed gevoel terug op de prettige samenwerking met Coppens. Bedankt hiervoor.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
Menu