Op deze pagina van families vertellen vind u alle beoordelingen die zijn achtergeladen door families die wij in het verleden hebben geholpen bij de uitvaart.

9.6
10

Heel goed

We waren aangenaam verrast door de persoonlijke benadering van zowel Wiil, waar we de voorbereidingen mee hadden gedaan, als Irma die de uitvaart heeft geleid. Heel fijn dat er met ons meegedacht werd. Het was daardoor een intiem en passend afscheid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
10

super service

zeer goede begeleiding vanaf het overlijden tot aan de crematie geven alle ruimte om te rouwen maar waar nodig ook een vrolijke noot alles tot in de puntjes geregeld , ik ben deze mensen zeer dankbaar voor hun inzet dank jullie wel
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel -
9

In één woord : Fantastisch

Warm, vertrouwelijk en iedereen even attent en vriendelijk. Niets is hun teveel. En zij denken heel erg mee.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur -
9

Zeer vriendelijk en prettig

Warm en invoelend. Deden goede suggesties die duidelijk niet de duurste mogelijkheden waren. Lieten ons de keuzes zelf maken. Lieten voldoende ruimte voor eigen initiatief.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Heerle -
8

Zie onderstaand kader

Vriendelijk en deskundig personeel. Spelen goed in op de situatie en daardoor wordt het een waardig en warm afscheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

De begeleiding van de uitvaart van mijn vader was heel fijn, punctueel en warm.

We hebben na de uitvaart van mijn vader, van alle mensen die de afscheidsdienst hebben bijgewoond heel veel positieve reacties ontvangen over het afscheid. Heel intiem, warm en persoonlijk. Zo voelt het voor ons als familie ook. Tijdens de week na het overlijden en nog steeds. Een heel goede ondersteuning voor het verwerken van het verlies van Jan, onze pa en opa. Heel veel dank daarvoor!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland -
10

Respectvol en goed ondersteunend in de te regelen zaken

Locatie is uitstekend. Goede medewerking met vooruitziende blik. Persoonlijke aandacht voor de betrokkenen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Goede service en vooral een goede gepaste samenwerking met de nabestaande.

Het is altijd erg wanneer een dierbare komt te overlijden. Dan is het belangrijk de juiste hulp en ondersteuning te krijgen, dat hebben wij zeker gehad en ook zeker het gevoel dat men zeer met ons betrokken was.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

Persoonlijk, warm, luisterend oor

Perfect geregeld. Luisteren naar je wensen, helpen je daar waar nodig. Erg vriendelijk, warm.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Betrokken en behulpzaam

Voorafgaand, tijdens en na de dienst was uitvaartbegeleidster Jozina de Wit erg betrokken, geduldig en behulpzaam. We hebben dit als bijzonder prettig ervaren. De aula heeft een fijne grootte voor groepen tot ca. 90 mensen, en een huiselijke sfeer. Bij het gebruik van de koffiekamer was het erg fijn dat er geen tijdsdruk was, waardoor we op het gemak met onze familie en vrienden konden napraten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen -
10

Zeer goede service

Dankzij de goede zorgen van Coppens Uitvaartzorg kijken wij terug op een mooi en waardig afscheid van mijn moeder. Geen stress, alles was super goed geregeld / voorbereid. Medewerkers verstaan hun vak.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur -
10

Voorkomend, betrokken, empathisch en met de juiste afstand.

Vanaf het moment van het eerste contact was er een goed gevoel. Dat is zo alle dagen gebleven. De telefoontjes tussendoor om te vragen hoe het ging, heb ik zeer gewaardeerd. De houding en betrokkenheid bij het laatste moment in het crematorium heeft ons zeer ontroerd.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Amsterdam -
10

Lief

Wij zijn met liefde, respect, eerbied en empathie begeleid Dat was gewekdig , alsmede ook de service
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zundert -
8

Goede ervaring, het kan bijna niet beter.

Vanaf de eerste contacten tot en met de afsluiting was er een prettige samenwerking die tot een mooi en waardig afscheid hebben geleid.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel -
10

Uiterst correcte behandeling

Vanaf het allereerste contact tot aan het laatste moment van het afscheid hebben jullie ons fantastisch bijgestaan en volledig ontzorgd. Alle afspraken zijn correct uitgevoerd. Personeel verdient een dikke pluim voor correctheid en representatie.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Wouw -
10

Goede Service en vriendelijk Personeel

Onze ervaring met Coppens Uitvaartverzorging is zeer goed, met een geweldige begeleiding en goede informatie en tips van uw begrafenis begeleidster Irma Kerstens Ze heeft gezorgd dat onze familie een mooi afscheid van Moeder / Oma Mevr. E. Wierikx van Loenhout heeft gehad
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Weert -
10

Zeer tevreden

Alles werd uitstekend geregeld en begeleid door Prisca. Het gebruik van de familiekamer hebben wij als zeer prettig ervaren. Uitvaart Coppens is zeker aan te bevelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten-Leur -
10

Nette en respect volle uitvaart gehad

Op het moment dat het nodig was waren jullie er. Op alle vragen direct antwoord alles is geregeld zo Pa en wij het wilde. Wij zijn tevreden zo het gegaan is.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch -
8

betrokken en persoonlijk

Het was een prettige samenwerking met Irma. In eerste instantie wat formeel maar al snel werd het meer ontspannen. Iedereen kreeg de ruimte om mee te denken. Er werd niets opgedrongen. We voelden ons vrij om aanpassingen te doen. Indien nodig werden zaken van ons overgenomen. Dit heeft geresulteerd in een prachtig afscheid waar we met een goed gevoel op terug kijken
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oudenbosch -
9

Respectvol

Wij zijn ontzettend fijn geholpen na het overlijden van onze vader. Alles kon zoals wij dat wensten. Dat geeft rust en een fijn gevoel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
9

Hele fijne samenwerking met veel respect, geduld en doortastendheid.

Jozina heeft ons bijgestaan en begeleidt na het overlijden van mijn moeder. Zij heeft dit met veel respect, geduld en doortastendheid volbracht. Ze was een grote steun voor ons op de momenten dat we haar nodig hadden, maar wist ook precies op de juiste momenten ons knopen te laten doorhakken, voor de soms zo moeilijke beslissingen. Ook Jeffrey en de collega's nog hartelijk bedankt voor de prettige sfeer waarin jullie je werk met veel respect vervullen. Nogmaals bedankt !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bosschenhoofd -
10

Ontzettend goede service, en vriendelijk representatief personeel!!

Fijn dat men zich geen zorgen hoeft te maken over het regelen in zo`n verdrietige periode. Wij hebben dit bij het verlies van onze vader heel fijn gevonden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Moerstraten -
10

uitstekende begeleiding, respectvol, correct en goede communicatie

Coppens uitvaartverzorger mag zich terecht "verzorger" noemen. Alles werd tot in de puntjes verzorgd, waarbij zij respect, correcte en persoonlijke benadering hoog in het vaandel hebben staan met daarbij een zeer goede communicatie. Dankzij hen kijken wij terug op een heel mooi en waardevol afscheid van onze vader, schoonvader, opa en overgrootvader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel -
10

Perfecte service

Een afscheid regelen kun je maar één keer. Het moet meteen goed zijn. Jullie hebben ons in alles ondersteund en alles perfect geregeld. Jullie benadering naar ons was heel persoonlijk en warm. Het afscheid is precies geworden, zoals wij het graag wilden. Daar kunnen we met een heel goed gevoel op terug kijken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal -
10

Goed,professioneel en aandachtig.

Mevrouw Jozina was onze begeleidster en samenwerking was heel goed vanaf begin tot afsluiting van ceremonie en nazorg. Ze denkt hele tijd mee en geeft goede tips en advies. Geen verkeerde beslissingen en mooi afscheid van onze moeder. Voor andere personeel van Coppens ook complimenten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bergen op Zoom -
154 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Als eerste zijn wij als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Daarom staat Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau. Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Daardoor geeft het u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu