9.7
10

Goed geregeld voor ons

Zonder zorgen een uitvaart die goed geregeld word door Coppens
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

We zijn erg goed geadviseerd en geholpen door Irma

Ondanks de Corona maatregelen hebben we op een heel waardige wijze afscheid kunnen nemen. We kijken er met een goed gevoel op terug
We zijn erg goed ondersteund en geadviseerd in het maken van keuzes en geholpen bij het regelen van allerlei zaken na het overlijden.
We willen m.n. Irma heel hartelijk danken voor haar betrokkenheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Veghel
10

Een rustige, persoonlijke en warme begeleiding zowel voor als na de uitvaart.

Onze ervaring is positief. In deze corona tijd is het erg moeilijk om afscheid te nemen van je dierbare en de begrafenis te regelen. Ondanks dat is alles op een rustige, menselijke en waardige manier gegaan. Ons contactpersoon (Irma) heeft ons daar goed in begeleid en ondanks dat ook zij beperkingen in deze tijd ondervindt heeft ze ons toch een warm gevoel van afscheid gegeven, ons goed begeleid en ons veel uit handen genomen en vragen beantwoord. Wij zijn erg dankbaar dat we dit op deze manier voor onze vader hebben kunnen doen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Etten Leur
10

Uitstekend

Ondanks alle regels met betrekking tot het Corona virus hebben we op een goede manier afscheid kunnen nemen van mijn vader. Alles was top geregeld door Jeffrey.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Een warm en prachtig afscheid op de boerderij

Met de beperkingen die Corona met zich meebracht hebben we een warm, prachtig afscheid gehad van ons ma op de boerderij dankzij Uitvaart Coppens, met als rouwbegeleider Will Buckens. Will was enorm betrokken, de manier waarop hij meedacht aan mogelijkheden, respectvol, alles was bespreekbaar, dat gaf een enorm goed gevoel. Will en medewerkers, bedankt !!!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zegge
10

Professionele uitvaartverzorging, zeer betrokken en flexibel.

Aan de begeleiding van Coppens begrafenis- & uitvaartverzorging hebben wij een zeer goed gevoel overgehouden. Alles was bespreekbaar en veel was mogelijk. Hierdoor hebben we ondanks deze coronatijd zeer waardig afscheid kunnen nemen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Erg fijne begeleiding en ondersteuning

Met alle beperkingen die corona met zich meebracht toch een mooi afscheid
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Fijne ervaring in een niet zo fijne situatie.

Wij zijn zeer tevreden met de uitvaartzorg die Coppens heeft geboden. We konden altijd bellen met vragen en ook hebben we veel steun aan de uitvaartbegeleider gehad. Alles is goed afgehandeld en met veel respect.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven
9

Veel beter had het niet kunnen zijn

Mijn vader is op 24 Juni 2019 overleden. Een hele heftige ervaring, maar gezien hij ziek was en we hem af zagen takelen wisten we dat het er aan zat te komen. En toen het onvermijdelijke gebeurde kregen wij te maken met Prisca, een van de uitvaartbegeleiders van Coppens. Zij was echt geweldig!

Waarom nu pas een review schrijven? Je leeft op dat moment een beetje in een andere wereld, en mensen vertellen je: "alle eerste keren zijn het moeilijkst". We hebben nu veel 'eerste' keren meegemaakt. De trouwdag van m'n ouders (zouden 50 jaar getrouwd zijn), Kerst, Oud & Nieuw, zijn verjaardag en Pasen, en zelfs nu, wanneer ik bijna een jaar later nog terugdenk aan die periode ben ik nog steeds heel erg blij met de keuze van mijn moeder voor Coppens en met Prisca.

Werkelijk alle zorg wordt uit handen genomen. Vanaf het moment dat ze arriveren vertelt ze wat er gaat gebeuren. Wat ze doen, hoe ze het doen, en waarom ze dat doen en wanneer. Het zijn vreselijke momenten, maar het gevoel dat er iemand is die geen twijfel heeft en weet wat ze doet geeft enorm vertrouwen en zo heb je zelf ruimte om gewoon verdrietig te zijn.

Ook in de eerste dagen na het overlijden van m'n vader, en nog voor de uitvaart denkt ze overal aan. De kaarten, de bloemen, wie het beste bij je past om de uitvaart te begeleiden (schot in de roos overigens!), je wensen om te helpen met aankleden, kijken of niet kijken. Het mag allemaal zoals jij het wilt, en je voelt je er geen moment ongemakkelijk bij.

Natuurlijk is Coppens gewoon een bedrijf en hebben ze ook een commercieel doeleinde, maar dat is iets wat je weet, maar niet op die manier merkt. Er zijn deadlines, en dat weten ze. Met kaarten, teksten en nog 100 keuzes die je moet maken. Op een hele prettige manier weten ze je wat te pushen zodat je deze keuzes op tijd maakt.

Eerlijk gezegd hoop ik ze heel lang niet nodig te hebben, maar ik zou absoluut opnieuw voor Prisca kiezen en beveel Coppens dan ook van harte aan!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Wederom perfect verzorgd

Irma en haar collega’s hebben onze familie altijd correct en zorgzaam bijgestaan ondanks de zeer moeilijke omstandigheden in de corona-tijd.
Dit is de tweede keer dat Coppens een afscheid van een dierbare verzorgd heeft en wederom werd alles perfect geregeld.
Een hele geruststelling.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Irma nam alle tijd voor ons en afspraken werden nagekomen

Niets wat we vroegen was teveel en alles klopte zoals wij het wilden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Rucphen
10

Fijn en warm gevoel waardevol en respectvol

Wij hebben Prisca ervaren als een kundig betrokken en fijne persoonlijkheid, DE PERSOON die je bij het regelen van de uitvaart wil hebben.
Ze was ook zeer rustig en punctueel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Zegge
10

Ervaringen met Coppens zijn uitstekend, accuraat en precies verzorgd zoals wij het wilde

Niets dan lof over dan de werkwijze van crematieverzorging Coppens. Irma Kerstens heeft uitstekend bijgedragen aan een passend afscheid bij de crematie van mijn vader.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hoeven
10

zeer warme,persoonlijke en deskundige begeleiding .

Dankzij de prettige, persoonlijke en deskundige begeleiding van Prisca Rombouts rondom t overlijden van onze moeder,kijken wij met troost in ons hart terug op een mooi afscheid.Het meedenken en medeleven was voor ons van grote waarde.Ze liet pa met veel respect toch betrokken zijn, met veelal beslissingen die hij niet meer kon nemen, heeft hij zich niet buitengesloten gevoeld maar juist gehoord op momenten die voor hem belangrijk waren. Daar zijn wij haar erg dankbaar voor.
Mede dankzij alle medewerkers van Coppens kunnen we terugkijken op een afscheid zoals ma dat had gewild, wat ons troost, steun .en moed geeft om door te gaan in deze moeilijke tijd
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud-Gastel
10

Een waardig en liefdevol afscheid

Wij, als familie, hebben de samenwerking met Coppens als heel bijzonder ervaren. Alle ruimte voor onze eigen inbreng en blij met hun input en expertise. Geen opdringerige salespraatjes maar waardig en betrokken.

Zo hebben wij ons moeder een mooi afscheid kunnen geven waar we met een goed gevoel op terug kijken!
Dank aan alle medewerkers van Coppens Uitvaartzorg
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Zeer prettige, respectvolle en op maat begeleiding bij de uitvaart

Irma heeft ons op een zeer prettige en respectvolle manier begeleid in deze moeilijke tijd.
Alle praktische zorgen rondom overlijden zijn uit onze handen genomen.
Heeft ons in contact gebracht met een bijzonder iemand die de dienst op waardevolle manier heeft vormgegeven.
Door jullie begeleiding kijken we met een fijn gevoel terug op de uitvaart. Het heeft ons enorm geholpen in de rouwperiode.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Kruisland
10

Ontzettend respectvol en goed geholpen

Mijn broer en ik verloren plots onze laatste ouder voor onze 30ste verjaardag. We zijn ontzettend goed, lief, respectvol en rustig begeleid tijdens het hele proces.

Ook een keurige nazorg.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Papendrecht
10

Alles prima geregeld

De contacten vanaf het begin af aan heel attent.
Goede adviezen, Er wordt goed meegedacht.
Er was een klein foutje, maar dat werd zo goed mogelijk hersteld.
Verder is alles goed georganiseerd en geregeld.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Konden ons geen fijnere begeleiding wensen

Met Irma en Jolanda samen hebben wij in alle rust het afscheid van onze vader voor kunnen bereiden. Het meedenken en medeleven waren voor ons van grote waarde.
We hebben van onze familie en vriendenkring veel complimenten mogen ontvangen voor de manier waarop de dienst met name door Jolanda werd begeleid.
Nogmaals onze hartelijke dank voor jullie hele fijne en persoonlijke service.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Ontzorging tijdens de periode van sterven tot crematie en daarna.

Tijdens de hectische periode van sterven tot de crematie van moeder hebben de medewerkers van Coppens Uitvaartzorg ons ondersteund en ontzorgd.
Regelen van de crematie zijn al onze wensen gehonoreerd en hebben ze ons voorzien van zeer kundig en proffesionele ondersteuning, alles was bespreekbaar. Mede door hun input heeft moeder het afscheid gekregen wat ze verdiende. Ook de nazorg betreffende administratieve zaken is door hun geweldig geregeld. Jeffrey, Willem en medewerkers van de Firma Coppens Uitvaartzorg BEDANKT! ūüĎćūüĎć
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

heel goede begeleiding, informatie en uitleg.

Jaren geleden, waren ze ook bij mijn moeder en dat was toen ook heel goed. Ik heb er dus niet over na moeten denken, om Coppens zelf ook weer te nemen. Ik zal het zeker een ander aanraden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel
10

heel goede verzorging en begeleiding

De verzorging en begeleiding van de twee uitvaarten die wij in korte tijd hebben gehad waren respectvol en goed verzorgd.
In de voorbereidingstijd werden we goed geadviseerd en werd meegedacht over de mogelijkheden om het persoonlijk afscheid van de overledenen waardig en naar hun wens te doen verlopen.

Als naaste nabestaande kunnen we tevreden terugkijken op twee sfeervolle verzorgde uitvaarten. Getuigen de vele positieve reacties die we hebben gekregen over de mooie afscheidsdiensten.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Stampersgat
10

Een hele prettige, warme begeleiding van Coppens

Wij hebben de begeleiding van Coppens ervaren als heel warm, persoonlijk en zeer bekwaam. Onze rouwbegeleidster was Irma Kerstens. Zij heeft ons zo goed begeleid, dat was perfect. Zij stond altijd voor ons klaar om vragen te beantwoorden. Maar ook nam zij zelf geregeld contact met ons op om te vragen hoe het op dat moment met ons was. Heel betrokken. Dat heeft ons heel veel steun gegeven. Het is al een hele moeilijke tijd en dan is het echt heel fijn als je iemand hebt die de uitvaart op zo'n deskundige manier regelt.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Ossendrecht
10

heel persoonlijk en deskundig

Wij, alle kinderen, klein- en achterkleinkinderen hebben de begeleiding van Coppens Uitvaartzorg na het overlijden van onze moeder als een warme deken ervaren.
Er werd alle aandacht besteed aan de verzorging van onze moeder.
Het gebruik van de familiekamer is een aanrader.
Ieder kon hier dag en nacht, op zijn eigen moment en eigen manier, afscheid nemen van onze moeder, samen en/of individueel.
Het advies over de invulling van het afscheid was zeer deskundig en zeker helpend.
Hierdoor kunnen we hier met heel veel voldoening en dankbaarheid aan terug denken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Roosendaal
10

Coppens biedt alles wat je maar kunt wensen bij het verzorgen van een uitvaart.

Persoonlijk, betrokken en professioneel.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Oud Gastel

Voorgestelde pagina’s

Menu