Coppens Uitvaart Stampersgat.

In Stampersgat is Coppens Uitvaartzorg al jaren een vertrouwde naam door de persoonlijke aandacht aan de nabestaanden die een dierbare hebben verloren.

U kunt tegenwoordig zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden.Een afscheidsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de parochiekerk van de H.H. Martelaren van Gorcumte Stampersgat.

Onze rouwcentra

De laatste jaren is er steeds meer vraag naar kleinere, intieme ruimtes om een afscheidsdienst tehouden. Daarvoor hebben wij in ons afscheidscentrum in Oud Gastel een sfeervolle ruimte gecreëerd die plaats biedt aan maximaal 90 personen. De aula kenmerkt zich door de gemoedelijke en warme uitstraling en heeft een laagdrempelig karakter.Vanuit het rouwcentrum kunt u de begrafenis of crematie van uw dierbare op een passende manier vorm geven.Het afscheidscentrum aan de Veerkensweg 4v oldoet aan alle verwachtingen van vandaag de dag en is voorzien van moderne faciliteiten.De familieleden kunnen in alle rust afscheid nemen van hun dierbare in de sfeervol ingerichte opbaarkamer. Als de naasten voorafgaand aan de uitvaart vaker bij de overledene willen zijn, is er de familiekamer. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zo kunt u als familie op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht.

Rouwcentrum-Oud-Gastel uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Oud-Gastel uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Oud-Gastel uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Oud-Gastel uitvaart Coppens

Compleet ontzorgd

Doordat Coppens Uitvaartzorg Stampersgat alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z (indien gewenst) de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Coppens Uitvaartzorg hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Uitvaart verzekering.

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Voorgesprek

Steeds meer mensen willen bij leven de mogelijkheden en wensen hebben doorgesproken en vastgelegd.Voor u betekent dit rust en het maakt uw uitvaart persoonlijk. Zo ontzorgt u de mensen om u heen, het geeft antwoorden op vragen en voorkomt misverstanden.We komen bij u thuis, of als u dat prettiger vindt kunnen we ook bij ons op kantoor of in het afscheidscentrum afspreken. In een vrijblijvend gesprek nemen we alles eerst rustig met u door en als u dat wilt kan daarnaalles worden vastgelegd in de zogenaamde wilsbeschikking. Tevens heeft u dan een goed beeld van de kosten.

Heeft u vragen over Coppens Uitvaart Stampersgat? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu