Meld overlijden: 0165-564009

Uitvaart Oudenbosch

Uitvaart Oudenbosch.

In Oudenbosch verzorgt Coppens Uitvaartzorg al jaren zowel begrafenissen als crematies voor de families. Dit kan vanuit bijvoorbeeld de prachtige Basiliek van de H.H. Agatha en Barbara, maar ook vanuit de verschillende andere locaties die Coppens Uitvaartzorg te bieden heeft.

In 2014 opende Coppens Uitvaartzorg de deuren van het afscheidscentrum aan de Veerkensweg 4 te Oud Gastel. Dit is voor de mensen in Oudenbosch erg fijn dat er zo dicht bij een mooi en compleet afscheidscentrum bij is gekomen.

In dit afscheidscentrum kunnen de nabestaanden in alle rust bij hun overledene zijn. Mocht de familie 24 uur per dag bij de overledene willen zijn is dit mogelijk in de 24-uur familie kamer die voorzien is van een eigen keuken en toilet.

Ook het houden van een intieme afscheidsdienst is mogelijk in de aula van het afscheidscentrum in Oud Gastel.

Alles in eigen beheer

Doordat Uitvaart Oudenbosch alles in eigen beheer heeft voor een van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Coppens Uitvaartzorg hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Verzekering
Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles geregeld
Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Heeft u vragen over Coppens Uitvaartzorg Oudenbosch?

Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.