Zundert

Uitvaartzorg Coppens Klein Zundert

Bij Coppens Uitvaartzorg Zundert kunt u een persoonlijk afscheid regelen voorafgaand aan de crematie of  begrafenis.

Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten in Etten-Leur, Rijsbergen, Zundert, Klein Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd, Rucphen, Wernhout, Achtmaal, Zevenbergen en Prinsenbeek.

Rouwcentrum-Etten-Leur-uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Etten-Leur-uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Etten-Leur-uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Etten-Leur-uitvaart Coppens

Afscheidshuis Etten-Leur

In de moeilijke tijd na een overlijden wilt u in alle rust afscheid kunnen nemen van uw dierbare. Afscheidshuis Etten-Leur, gelegen aan de Baai 156, is al jaren een vertrouwde plek om afscheid te nemen en geeft u dit moment van rust. Het afscheidscentrum voldoet, na een metamorfose in 2017, aan alle verwachtingen van vandaag de dag en is voorzien van moderne faciliteiten. Zo kunnen familieleden in alle rust afscheid nemen van hun dierbare in de sfeervol ingerichte opbaarkamer. Het afscheidshuis beschikt tevens over een familiekamer. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zodat u naar eigen behoefte, op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht kunt. De familiekamer heeft een huiselijke intimiteit en geeft daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Volledig ontzorg

Coppensuitvaartzorg heeft alle expertise in eigen beheer (denk aan rouwauto‘s, verzorging, drukwerk en uitvaartcentra) en zijn niet afhankelijk van derden. Wij ontzorgen u volledig, maar geven u ook alle vrijheid om zaken zelf te regelen of te doen. Coppens uitvaartzorg een familiebedrijf met een klein hecht team dat altijd voor u klaarstaat. Wij zijn transparant over de kosten en u ontvangt altijd een gespecificeerde begroting.

Uitvaart verzekering.

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Voorgesprek

Steeds meer mensen willen vooraf informatie over alle mogelijkheden en bijbehorende kosten. Indien u uw wensen wilt vastleggen voor uw nabestaanden, bieden wij u een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan. We komen bij u thuis, of als u dat prettiger vindt kunnen we ook bij ons op kantoor of in het afscheidscentrum afspreken. Samen nemen we de wensen door en beantwoorden we al uw vragen. Misschien zijn er nog zaken waaraan u niet heeft gedacht. Aan de hand van uw uiteindelijke wensen maken we een begroting voor u. Deze krijgt u compleet met al uw wensen uitgewerkt om bij uw belangrijke papieren te bewaren, zodat later uw nabestaanden op de hoogte zijn.

Heeft u vragen over Uitvaartzorg Coppens Klein Zundert? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu