Rouwbloemen webshop van ‘Afscheid met Bloemen’.

Bloemen blijven toch hoopvolle symbolen van liefde, medeleven en troost. Daarom horen bloemen bij de bijzondere momenten in het leven… en rouwbloemen bij het overlijden. Wij hebben hieronder voor u een mooi en gevarieerd assortiment van Rouwboeketten en arrangementen. Mocht u vragen hebben, schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Wilde Wingerd

Deze rouwbloemen webshop van ‘Afscheid met Bloemen’ is in samenwerking met onze vertrouwde partner Wilde Wingerd. Direct na het bestellen ontvangt u van ‘Afscheid met Bloemen’ een e-mailbevestiging. Daardoor bent u er zeker van dat uw bestelling juist is ontvangen.

rouwbloemen uitvaart Coppens

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Als eerste zijn wij als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Daarom staat Persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ons centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau. Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Daardoor geeft het u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu