Koffie met cake of brabantse koffietafel

Uitvaartzorg Coppens verzorgt de catering bij de afscheidsdiensten in eigen beheer. Omdat wij graag verse producten van hoge kwaliteit bieden, werken wij samen met een aantal lokale aanbieders, zoals chocolatier Tosca en bakkerij Van den Bemd in Roosendaal. Zo is het broodje dat u bij de koffie aanbiedt altijd vers en smakelijk. Wilt u méér dan dat kopje koffie met broodje? Dat kan. Een etagère met zoete of hartige hapjes, een high tea of Brabantse koffietafel, ijsjes of trekdrop, een bijzondere toost met het favoriete drankje van uw dierbare… wij doen altijd ons best uw wensen tot in de puntjes uit te voeren. Doe inspiratie op in onze cateringbrochure of laat ons weten wat u wilt en hoe u het wilt.

Een hartelijk en warm ontvangst

Naast producten van grote kwaliteit zorgen wij met professionele gastvrouwen voor een hartelijke en warme ontvangst. Zij ontvangen uw bezoekers, bieden ze iets te drinken aan en zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. U kunt onze vriendelijke en betrokken gastvrouwen ook inzetten voor de ontvangst van het algemene rouwbezoek.

Wilt u meer weten over de cateringmogelijkheden bij Uitvaartzorg Coppens? Bel of e-mail ons gerust. Wij staan u graag te woord.

Bekijk ook de andere mogelijkheden.

Coppens Uitvaartzorg
Coppens Uitvaartzorg