ROOSENDAAL – Coppens Uitvaartzorg won tijdens het jaarlijkse Roosendaals ondernemersgala de prijs in de categorie ‘Small Business’ award.

Coppens Uitvaartzorg versloeg in de categorie tot twintig werknemers, Tierolff Muziekcentrale en jongerenopvang Huize Vinkenbroek.

Kwaliteit “Het belangrijkste kenmerk aan onze dienstverlening is de persoonlijke benadering rondom de uitvaarten die wij mogen begeleiden” aldus Jeffrey Coppens. “Nabestaanden ervaren het als prettig om steeds contact te hebben met dezelfde vertrouwde persoon. Ik denk dat deze persoonlijke benadering heeft bijgedragen aan het winnen van deze prijs”. Het Juryrapport spreekt erg lovend over Uitvaartzorg Coppens. De kwaliteit van de dienstverlening en de nazorg worden daarin benadrukt. Kees Coppens: ,,We willen de kwaliteit waarborgen van onze intensieve begeleiding bij uitvaarten. Daar ligt onze focus. Nazorg van nabestaanden is daar een onderdeel van. Mijn vrouw Anja begeleidt in haar rouwpraktijk volwassene en kinderen, daarmee hebben we alles onder één dak”.Familiebedrijf Na jarenlange ervaring opende Kees Coppens in 1991 zijn eerste rouwcentrum in Wouw. Dit leidde stapje-voor-stapje naar de opening van een tweede vestiging in Roosendaal in 2000. In 2014 is het derde rouwcentrum geopend in Oud-Gastel.

Coppens-Uitvaartzorg-won-tijdens-het-jaarlijkse-Roosendaals-ondernemersgala
rouwcentrum-roosendaal-uitvaartzorg-coppens

De Roosendaalse vestiging is in 2016 verhuisd van de Vijfhuizenberg naar De Meeten. Het nieuwe afscheidscentrum in Roosendaal is voorzien van eigen aula, catering en 24-uurs familiekamer. Met de overname van Uitvaartverzorging Brens in 2016, kreeg Coppens Uitvaartzorg een vierde rouwcentrum erbij in Etten-Leur. Toekomst Zoon Jeffrey, 31 jaar, is een paar jaar geleden toegetreden aan het familiebedrijf. De continuïteit van het bedrijf is daarom gewaarborgd voor de langere termijn. “Het belangrijkste is dat dat we ook in de toekomst ons blijven onderscheiden ten opzichte van concurrenten in de branche. De uitvaartbranche en de wensen van nabestaanden veranderen snel, daar moeten we op blijven inspelen”. “Verder uitbreiden is niet onze doelstelling” aldus Kees Coppens. “Maar wat er op ons pad komt, weten we natuurlijk niet. Coppens Uitvaartzorg is in West-Brabant al één van de grotere spelers en daar zijn we erg trots op. Met de ontwikkelingen binnen ons bedrijf zien we de toekomst met vertrouwen tegemoet”.

Coppens Uitvaartverzorging, De Meeten 42, 4706 NG Roosendaal, uitvaartcoppens.nl

Heeft u vragen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere nieuwsberichten

urnenbootje

Wij waren er gisteren bij toen Tiemen Wolfs de urnbootjes demonstreerde.

Lees meer
ROUWCENTRUM-UITVAARTZORG-COPPENS

ROUWCENTRUM UITVAARTZORG COPPENS – BRENS VERNIEUWD

Lees meer

Coppens Uitvaartzorg bestaat 30 jaar!

Lees meer
baby-&-kind-uitvaart-uitvaarzorg-coppens

Online rouwbehandeling voor nabestaanden van wie een dierbare is overleden tijdens de coronacrisis.

Lees meer