[rev_slider slidertitle=”vervolg pagina’s 11″ alias=”vervolg-paginas-11″]

Coppens Uitvaartzorg bestaat 30 jaar!

Een heugelijk moment in een roerige periode; het 30-jarig jubileum. We hadden ons zo verheugd om deze mijlpaal met ons team gezamenlijk te kunnen vieren. Helaas is de situatie vanwege de Coronacrisis flink veranderd. De uitbundigheid is eraf. Toch staan we vandaag stil bij het bereiken van dit bijzondere moment in de geschiedenis van onze onderneming.

14 mei 1990 is Coppens Uitvaartzorg gestart als eenmanszaak aan de Boomhoefstraat te Wouw. Nu, 30 jaar later, is Coppens Uitvaartzorg uitgegroeid tot een echt familiebedrijf en nog steeds een vertrouwde naam in de regio. Inmiddels actief in een groot deel van West-Brabant met 4 eigen afscheidscentra en een fantastisch betrokken team. Dit team staat elke dag klaar om nabestaanden, ook in deze bijzondere periode, een waardevol en persoonlijk afscheid te bieden, met respect voor bestaande tradities en gewoonten, maar ook tegelijkertijd vernieuwend.

Wij willen via deze weg tevens iedereen graag bedanken voor de hartverwarmende berichten die we de afgelopen tijd hebben ontvangen.

Heeft u vragen?

Wij staan dag en nacht voor u klaar.

Bekijk ook de andere nieuwsberichten

Een positief bericht in een roerige tijd.

Lees meer

Coppens Uitvaartzorg verkozen als beste van Nederland

Lees meer
Voor-het-derde-jaar-zijn-Pastoor-Frans-Verheije

Voor het derde jaar zijn Pastoor Frans Verheije en Diaken Ryan Keetelaar samen met ruim vijftig mensen na de kerkdienst in de H.

Lees meer
Coppens Uitvaartzorg
Coppens Uitvaartzorg