Bent u opzoek naar onze livestream pagina?

Klik op de onderstaanden button en vul daar de code van de rouwkaart in.

Coronavirus en de uitvaart

Update: 20-12-2021

Het zal u niet ontgaan zijn – zaterdag is voor Nederland weer een lockdown afgekondigd. Voor de uitvaartbranche is er naast de reeds bestaande beperkingen alleen een maximum groepsgrootte afgekondigd van 100 personen.

Gelukkig heeft de uitvaartbranche een uitzonderingspositie. Hierdoor kunnen we zorgen dat uw dierbare een heel mooi en waardevol afscheid krijgt.

Momenteel is de 1,5 meter maatregel weer van kracht, hierdoor zitten we aan een beperkt aantal van 100 personen die bij de uitvaartdienst aanwezig mogen zijn.

Het is wel gewoon toegestaan om ook de condoleance/koffietafel op de uitvaartlocaties zoals het crematorium te houden. Er geldt hier geen QR-code plicht. Wel is het verplicht van het dragen van een mondkapje als u zich in de gebouwen verplaatst.

Het bespreken van alle wensen voor een uitvaart doen wij als uitvaartbegeleiders gewoon bij de nabestaanden aan huis zoals u van ons gewend bent. Mocht er iemand van het gezin besmet zijn dan stemmen we de mogelijkheden met u af, maar wij zoeken altijd naar een passende oplossing.

Ons team staat dag en nacht voor u klaar staan en er alles aan doen om de uitvaart naar wens te laten verlopen. We denken graag met u mee in oplossingen. Zo kunnen wij mee denken in de juiste locatie en een livestream faciliteren.

In onze locaties, Roosendaal en Oud Gastel is het mogelijk om een intieme afscheidsdienst te laten plaatsvinden tot +/- 35 personen.

Hieronder vind u de meest gestelde vragen.

Mochten er verder toch nog vragen zijn horen wij het graag en kunt u met ons contact opnemen via 0165-564009 of via info@uitvaartcoppens.nl

Hoeveel mensen mogen er nu bij een uitvaart aanwezig zijn? 

Momenteel is de 1,5 meter regel weer van kracht, dit betekend een beperkt aantal genodigde bij een uitvaartdienst. Op dit moment is dat tussen de 85 en 100 personen in een crematorium. De uitvaartbranche heeft gelukkig een uitzonderingspositie waardoor er ook geen testbewijs of vaccinatiebewijs getoond hoeft te worden door de genodigde.

In onze locaties, Roosendaal en Oud Gastel is het mogelijk om een intieme afscheidsdienst te laten plaatsvinden tot +/- 35 personen.

Wij kunnen als Coppens Uitvaartzorg faciliteren in een livestream zodat mensen op afstand of in een andere ruimte de dienst kunnen volgen. Dit kan zowel op een van onze eigen locaties maar ook in crematoria of eventueel kerken. Wij zullen altijd met u zoeken naar een passende oplossing.

Als u hierover vragen heeft neemt u gerust contact met ons op. 0165-564009 of via de e-mail, info@uitvaartcoppens.nl

Komt de uitvaartbegeleider bij ons thuis om de uitvaart te regelen?

Wij komen als uitvaartbegeleider gewoon bij u thuis om de uitvaart te regelen en alle wensen door te spreken voor een persoonlijk afscheid.

Voorgestelde pagina’s

Menu