Landelijk steunpunt verlies

Landelijk steunpunt verlies

Wij geven graag persoonlijke aandacht, ook na de uitvaart. Daarom bieden wij u, in samenwerking met het ‘ Landelijk Steunpunt Verlies ’ digitale nazorg aan.

Wat houdt de digitale versie in?

Na een overlijden moet u verschillende beslissingen nemen. En dan zijn er ook nog allerlei administratieve, financiële en belastingtechnische zaken. In al deze regelzaken kunt u gemakkelijk de weg kwijtraken. De digitale versie helpt u om een overzichtelijke actielijst te maken die aansluit op uw persoonlijke situatie.

Het gaat om:
digitale checklist die de acties voor de afwikkeling van de nalatenschap in beeld brengt (wie doet wat).
e-book die u kunt raadplegen als toelichting op de uit te voeren acties.

Hoe maakt u gebruik van de digitale versies?

Klik hieronder op het logo/beeldmerk van “Steun bij Verlies”.

U komt dan op de inlogpagina waar u gevraagd wordt om uw verificatiecode in te vullen.

Deze heeft u gekregen van uw uitvaartleider na de uitvaart.

De verificatiecode geeft u gratis toegang tot de digitale ondersteuning.

Als laatste wordt u gevraagd om een persoonlijk (gratis) account aan te maken (gebruikersnaam en wachtwoord). De gebruikersnaam en wachtwoord kunt u voor een volgende keer gebruiken bij ‘Mijn steunpunt’ (zie laatste tab op de oranje balk ‘Ik zoek hulp’) om opnieuw toegang te krijgen tot de digitale versie.

Wij hopen dat de digitale steun u helpt in deze moeilijke tijd.

Inloggen-LSV uitvaart Coppens

Uitvaartcentra

Wij beschikken over uitvaartcentra in Roosendaal, Wouw, Oud Gastel en Etten-Leur. Ons eerste rouwcentrum staat sinds 1991 in Wouw. Dit gebouw is in 2013 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. Oud Gastel kwam er in 2014 bij. In 2016 verhuisden wij ons uitvaartcentrum in Roosendaal naar De Meeten 42. In hetzelfde jaar ontstond in Etten-Leur – na jarenlange samenwerking met Brens Uitvaartverzorging – de nieuwe onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens.

Alles in eigen beheer

Uitvaartzorg Coppens beschikt over alle middelen om de uitvaart vorm te geven. Zo hebben wij eigen rouwvervoer en verzorgen wij het rouwdrukwerk in eigen beheer, met een ruime keuze in rouwbrieven, dankkaarten en gedachtenisprentjes. Uw eigen ontwerp kunnen wij ook verwerken op het gekozen papier.

De uitvaartkist

De uitvaartkist speelt natuurlijk een belangrijke rol bij de beleving van de uitvaartdienst. Bij Uitvaartzorg Coppens heeft u een ruime keuze uitvaartkisten in alle mogelijke stijlen, materialen en prijzen.

Koffie met cake of brabantse koffietafel

Wat biedt u uw gasten aan bij de condoleance? U kunt de aanwezigen een kopje koffie met cake aanbieden, maar er is bij Uitvaartzorg Coppens veel meer mogelijk. Een high tea, Brabantse koffietafel, bonbons, trekdrop of een proostmoment met het favoriete drankje van de overledene: laat de catering passen bij de favorieten van uw naaste. In onze cateringbrochure staat ons uitgebreide assortiment, maar als u persoonlijke wensen heeft, maken wij die graag mogelijk.

Onze Ontvangstruimte in ons afscheidscentrum in Roosendaal is uitermate geschikt voor condoleances na een afscheidsdienst. We bieden de ruimte voor maximaal 90 personen.

U ziet: voor zo’n uitvaart moet u veel keuzes maken. Uw uitvaartbegeleider helpt u daarbij met deskundig advies.

Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft.

Menu