team-foto-coppens-uitvaartzorg-lang-17-04-22

Willem Lambregts | Uitvaartleider

Na jaren werkzaam te zijn geweest als zelfstandig ondernemer en vervolgens te hebben gewerkt in de logistieke sector, besloot ik in 2020 het roer om te gooien en als uitvaartbegeleider aan het werk te gaan. Bezig zijn met zaken die er écht toe doen in het leven en het daadwerkelijk iets voor mensen kunnen betekenen, hebben ervoor gezorgd dat ik de overstap naar de uitvaartbranche heb gemaakt.

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op de nabestaanden af en breekt er een hectische en emotionele periode voor hen aan. Ik heb zelf meerdere keren mogen ervaren wat het belang is van een uitvaartbegeleider in zo’n  hectische en emotionele periode. Het luisteren naar de wensen van nabestaanden, adviseren en kijken wat de mogelijkheden zijn om een zo persoonlijk mogelijk afscheid te realiseren, zijn slecht enkele zaken die voor mij dan belangrijk zijn.

Mijn doel is om nabestaanden te ontzorgen en met een tevreden en warm gevoel terug te laten kijken op een afscheid, precies zoals zij het hadden bedoeld.

team-coppens-Willem-Lambregts-met-kwaliteitskeurmerk

Voorgestelde pagina’s

Menu