Meld overlijden: 0165-564009

Uitvaart Nispen

Coppens Uitvaart Nispen

Coppens Uitvaartzorg is al jaren een vertrouwde naam in Nispen en omgeving, waar ze een afscheid geheel kunnen verzorgen voor de nabestaanden. U kunt zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden. Een afscheidsdienst kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de Heilige Maria Hemelvaartkerk te Nispen of vanuit een andere locatie van uw keuze.

Zo beschikken wij in ons Afscheidscentrum aan De Meeten 42 te Roosendaal over een intieme aula, waarin voor groepen tot 90 personen een persoonlijke afscheidsdienst gehouden kan worden.

De aula kijkt uit op een binnentuin met een waterpartij. Dit zorgt voor rust en sfeer tijdens een dienst. Na het afscheid is het fijn om met elkaar rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, een toost uit te brengen of herinneringen op te halen aan het leven van uw dierbare. Dat kan in de sfeervolle condoleanceruimte. In onze cateringbrochure ziet u wat u de gasten bij het kopje koffie kunt aanbieden. Ook tijdens het algemeen afscheidsbezoek kan men hier gebruik van maken.

Zo kunt u ook zelf kiezen waar u uw dierbare wilt opbaren, dit kan thuis of in een afscheidscentrum. Behalve in Roosendaal beschikken wij ook nog over een rouwcentrum in Wouw, gelegen aan de Kloosterstraat 13.

Het afscheidscentrum in Roosendaal heeft tevens een een familiekamer met een eigen toegang. Nabestaanden kunnen hier 24 uur per dag terecht om in alle rust afscheid te nemen. De begraafplaats en het crematorium zijn niet ver weg en dat maakt dit rouwcentrum een uitstekende uitvalsbasis voor de begrafenis of crematie van uw dierbare.

Alles in eigen beheer

Doordat Coppens Uitvaartzorg Roosendaal alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Coppens Uitvaartzorg hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Begrafenis of crematie

Bij Coppens Uitvaartzorg kun je zowel een crematie als een begrafenis regelen. Wij kennen alle mogelijkheden en prijzen uit de omgeving, zodat u een juiste keuze kunt maken voor het afscheid van uw dierbare.

Bij een crematie kan de dienst in het crematorium plaatsvinden, maar er zijn meer mogelijkheden. Uitvaartzorg Coppens werkt samen met een aantal bijzondere locaties waar afscheidsdiensten en condoleances – inclusief catering – georganiseerd kunnen worden.

Uitvaart verzekering

Welke verzekering u ook heeft afgesloten u bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u wilt inschakelen om u te helpen. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles regelen

Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Heeft u vragen over een afscheid in Nispen of het Afscheidscentrum in Wouw of Roosendaal?

Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

H.M. Hemelvaart kerk Nispen
Aula afscheidscentrum Roosendaal
Condoleanceruimte afscheidscentrum Roosendaal