Meld overlijden: 0165-564009

Uitvaart Nispen

Coppens Uitvaart Nispen

Coppens Uitvaartzorg verzorgd al jaren uitvaarten in Nispen en omgeving zowel begrafenissen als crematies voor de families. Dit kan vanuit bijvoorbeeld de H. Maria Hemelvaart kerk in Nispen. Ook vanuit onze aula in het afscheidscentrum te Roosendaal kunnen intieme uitvaarten worden gehouden. Of in een van de verschillende andere locaties die Coppens Uitvaartzorg in de omgeving  te bieden heeft.

In 2016 opende Coppens Uitvaartzorg de deuren van het afscheidscentrum aan De Meeten te Roosendaal. Dit is voor de mensen in Nispen erg fijn dat er zo dicht bij een mooi en compleet afscheidscentrum bij is gekomen.

In dit afscheidscentrum kunnen de nabestaanden in alle rust bij hun overledene zijn. Mocht de familie 24 uur per dag bij de overledene willen zijn is dit mogelijk in de 24-uur familie kamer die voorzien is van een eigen keuken en toilet.

Ook het houden van een intieme afscheidsdienst is mogelijk in de aula van het afscheidscentrum in Roosendaal.

Alles in eigen beheer

Doordat Uitvaart Coppens Nispen alles in eigen beheer heeft. Van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Coppens Uitvaartzorg hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Verzekering

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles geregeld

Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Heeft u vragen over Coppens Uitvaart Nispen?

Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.