Meld overlijden: 0165-564009

Uitvaart Zundert

Uitvaartzorg Coppens – Brens Zundert

Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Zij is daar altijd een vertrouwd gezicht geweest als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Zundert en Klein Zundert. Ook daar had ze de naam van een betrokken uitvaartleider. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan.

Coppens Uitvaartzorg kan in Zundert en Klein Zundert zowel begrafenissen als crematies verzorgen voor nabestaanden. Dit kan bijvoorbeeld vanuit de H. Trudo kerk of de H. Williebrordus kerk in Zundert, maar ook in een crematorium of in een van de verschillende andere locaties die Uitvaartzorg Coppens – Brens te bieden heeft.

Het rouwcentrum aan De Baai 156 in Etten-Leur heeft in 2017 een complete metamorfose ondergaan. Er is een sfeervolle ontvangkamer en een huiselijke opbaarkamer. Als de naasten voorafgaand aan de uitvaart bij de overledene willen zijn, is er de familiekamer. Deze kamer is 24 uur per dag toegankelijk. Het rouwcentrum Coppens-Brens in Etten-Leur blijft als vanouds een vertrouwd adres om de begrafenis of crematie van uw dierbare te laten begeleiden. Via het telefoonnummer 076-5015006 is Uitvaartzorg Coppens-Brens dag en nacht bereikbaar.

Een andere manier van opbaren is een thuisopbaring, het kan erg fijn zijn om in de dagen tot de uitvaart uw dierbare nog in huis te hebben. U kunt dan met de overledene zijn wanneer u daar behoefte aan hebt.

Alles in eigen beheer

Doordat Uitvaart Coppens – Brens in Zundert alles in eigen beheer heeft voor een van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Uitvaart Coppens – Brens hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Verzekering
Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles geregeld
Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Heeft u vragen over Uitvaart Coppens – Brens in Zundert?

Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Uitvaartleiders Uitvaartzorg Coppens - Brens
Familiekamer rouwcentrum Etten-Leur