Coppens Uitvaart Kruisland

Coppens Uitvaartzorg is al jaren een vertrouwde naam in Kruisland en omgeving door de persoonlijke aandacht aan de nabestaanden die een dierbare hebben verloren.

Zo kunt u tegenwoordig zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden.Een afscheidsdienst, voorafgaand aan de begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld plaatsvinden in de H. Georgiuskerk te Kruisland, of vanuit een andere locatie van uw keuze. De laatste jaren is er steeds meer vraag naar kleinere, intieme ruimtes om een afscheidsdienst tehouden.

Zo beschikken wij in ons Afscheidscentrum aan De Meeten 42 te Roosendaal over een intieme aula, waarin voor groepen tot 90 personen een persoonlijke afscheidsdienst gehouden kan worden. De aula kenmerkt zich door de gemoedelijke en warme uitstraling en heeft een laagdrempelig karakter. Na het afscheid is het fijn om met elkaar rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, een toost uit te brengen of herinneringen op te halen aan het leven van uw dierbare. Dat kan in de sfeervolle condoleanceruimte. In onze cateringbrochure ziet u wat u de gasten bij het kopje koffie kunt aanbieden. Ook tijdens het algemeen afscheidsbezoek kan men hier gebruik van maken.

Onze rouwcentra

U kunt zelf kiezen waar u uw dierbare wilt opbaren, dit kan thuis of in een afscheidscentrum. Behalve in Roosendaal beschikken wij over een rouwcentrum in Oud Gastel, gelegen aan de Veerkensweg 4.

De beide afscheidscentra voldoen aan alle verwachtingen van vandaag de dag en zijn voorzien van moderne faciliteiten.De familieleden kunnen in alle rust afscheid nemen in een sfeervol ingerichte opbaarkamer. Ook zijn er familiekamers. U ontvangt de sleutel van deze kamer, zo kunt u als familie op elk moment van de dag of nacht en zonder afspraak in deze kamer terecht.De familiekamers hebben een huiselijke intimiteit en geven daardoor een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Een plek waar u zich thuis voelt.

Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens uitvaart Roosendaal
Rouwcentrum-Roosendaal uitvaart Coppens

Volledig ontzorg

Wij hebben alle expertise in eigen beheer (denk aan rouwauto‘s, verzorging, drukwerk en uitvaartcentra) en zijn niet afhankelijk van derden. Coppens uitvaartzorg ontzorgt u volledig, maar geven u ook alle vrijheid om zaken zelf te regelen of te doen. Wij zijn een familiebedrijf met een klein hecht team dat altijd voor u klaarstaat. Wij zijn transparant over de kosten en u ontvangt altijd een gespecificeerde begroting.

Verzekering

Welke verzekering u ook heeft afgesloten u bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u wilt inschakelen om u te helpen. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Zoveel mensen, zoveel wensen…

Steeds meer mensen willen bij leven en welzijn wat zaken en wensen al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Voor u betekent dit rust, voor de mensen om u heen geeft dit antwoorden op vragen die ze u later niet meer kunnen stellen.Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en daarna kunt u, gedetailleerd, vastleggen hoe u uw afscheid wilt vormgeven. Tevens heeft u dan een goed beeld van de kosten.

Deze website geeft u alvast een globale indruk van Coppens Uitvaartzorg en de zorg die wij u bieden. Wilt u meer informatie over onze dienstverlening. Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Tot slot wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu