Meld overlijden: 0165-564009

uitvaart Bergen op Zoom

Uitvaartzorg Coppens Bergen op Zoom

Bij Coppens Uitvaartzorg Bergen op Zoom kunt u een persoonlijk afscheid regelen voorafgaand aan de crematie of  begrafenis. Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten in de gehele regio.

U kunt zelf kiezen waar u uw dierbare wilt opbaren, dit kan thuis of in een afscheidscentrum. Al jaren is het rouwcentrum in Wouw, gelegen aan de Kloosterstraat 13 een vertrouwde plek om afscheid te nemen. Na een metamorfose In 2013 voldoet het rouwcentrum aan alle verwachtingen van vandaag de dag en is voorzien van moderne faciliteiten. Er is een intieme ontvangkamer, waarin nabestaanden met elkaar kunnen zijn en een kopje koffie of thee kunnen drinken. Voor de kinderen is er een kinderhoek. In de huiselijke opbaarkamer kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Daarnaast is het mogelijk om in kleine kring een afscheidsdienst te houden. De ruimte is geschikt voor groepen tot 30 personen. In Rouwcentrum Coppens Wouw kunt u de uitvaart op een intieme manier gestalte geven. Vanuit het rouwcentrum kunt u de begrafenis of crematie van een dierbare op een passende manier vorm geven. Het afscheidscentrum is gunstig gelegen voor het verzorgen van o.a. uitvaarten in Bergen op Zoom en omgeving.

Volledig ontzorgt

Wij hebben alle expertise in eigen beheer (denk aan rouwauto‘s, verzorging, drukwerk en uitvaartcentra) en zijn niet afhankelijk van derden. Onze uitvaartleiders ontzorgen u volledig, maar geven u ook alle vrijheid om zaken zelf te regelen of te doen. Coppens Uitvaartzorg is een familiebedrijf met een klein hecht team dat altijd voor u klaarstaat. Wij zijn transparant over de kosten en u ontvangt altijd een gespecificeerde begroting.

Verzekering

Welke verzekering u ook heeft afgesloten u bent altijd vrij om te kiezen welke uitvaartondernemer u wilt inschakelen om u te helpen. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Voorgesprek

Steeds meer mensen willen vooraf informatie over alle mogelijkheden en bijbehorende kosten. Indien u uw wensen wilt vastleggen voor uw nabestaanden, bieden wij u een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan. We komen bij u thuis, of als u dat prettiger vindt kunnen we ook bij ons op kantoor of in het afscheidscentrum afspreken. Samen nemen we de wensen door en beantwoorden we al uw vragen. Misschien zijn er nog zaken waaraan u niet heeft gedacht. Aan de hand van uw uiteindelijke wensen maken we een begroting voor u. Deze krijgt u compleet met al uw wensen uitgewerkt om bij uw belangrijke papieren te bewaren, zodat later uw nabestaanden op de hoogte zijn.

Heeft u vragen over Uitvaartzorg Coppens Bergen op Zoom? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Peperbus Bergen op Zoom
Ontvangkamer rouwcentrum Wouw
Kleine aula rouwcentrum Wouw