Uitvaartzorg Coppens Bergen op Zoom

Bij Coppens Uitvaartzorg Bergen op Zoom kunt u een persoonlijk afscheid regelen voorafgaand aan de crematie of begrafenis. Met respect, mensgericht, sociaal en met grote betrokkenheid regelen en verzorgen wij uitvaarten in en de gehele regio.

U kunt zelf kiezen waar u uw dierbare wilt opbaren, dit kan thuis of in een afscheidscentrum. Al jaren is het rouwcentrum in Wouw, gelegen aan de Kloosterstraat 13 een vertrouwde plek om afscheid te nemen. Na een metamorfose In 2013 voldoet het rouwcentrum aan alle verwachtingen van vandaag de dag en is voorzien van moderne faciliteiten. Er is een intieme ontvangkamer, waarin nabestaanden met elkaar kunnen zijn en een kopje koffie of thee kunnen drinken. Voor de kinderen is er een kinderhoek. In de huiselijke opbaarkamer kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Daarnaast is het mogelijk om in kleine kring een afscheidsdienst te houden. De ruimte is geschikt voor groepen tot 30 personen. In Rouwcentrum Coppens Wouw kunt u de uitvaart op een intieme manier gestalte geven. Vanuit het rouwcentrum kunt u de begrafenis of crematie van een dierbare op een passende manier vorm geven. Het afscheidscentrum is gunstig gelegen voor het verzorgen van o.a. uitvaarten in Bergen op Zoom en omgeving.

Rouwcentrum-Wouw-uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Wouw-uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Wouw-uitvaart Coppens
Rouwcentrum-Wouw-uitvaart Coppens

Alles in eigen beheer.

Wij hebben alle expertise in eigen beheer (denk aan rouwauto‘s, verzorging, drukwerk en uitvaartcentra) en zijn niet afhankelijk van derden. Coppens uitvaartzorg ontzorgt u volledig, maar geven u ook alle vrijheid om zaken zelf te regelen of te doen. Wij zijn een familiebedrijf met een klein hecht team dat altijd voor u klaarstaat. Wij zijn transparant over de kosten en u ontvangt altijd een gespecificeerde begroting.

Uitvaart verzekering.

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles regelen.

Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Voorgesprek

Steeds meer mensen willen vooraf informatie over alle mogelijkheden en bijbehorende kosten. Indien u uw wensen wilt vastleggen voor uw nabestaanden, bieden wij u een vrijblijvend en kosteloos gesprek aan. We komen bij u thuis, of als u dat prettiger vindt kunnen we ook bij ons op kantoor of in het afscheidscentrum afspreken. Samen nemen we de wensen door en beantwoorden we al uw vragen. Misschien zijn er nog zaken waaraan u niet heeft gedacht. Aan de hand van uw uiteindelijke wensen maken we een begroting voor u. Deze krijgt u compleet met al uw wensen uitgewerkt om bij uw belangrijke papieren te bewaren, zodat later uw nabestaanden op de hoogte zijn.

Heeft u vragen over Uitvaartzorg Coppens Bergen op Zoom? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Persoonlijke aandacht en een huiselijke sfeer zijn al sinds 1990 kenmerken van ons familiebedrijf!

Wilt u meer weten over onze diensten? Bel of e-mail ons gerust. Wij helpen u graag.

logo-persoonlijke-uitvaart uitvaart Coppens
Menu