Uitvaartzorg Coppens – Brens Etten-Leur

Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Zij is daar altijd een vertrouwd gezicht geweest als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Rijsbergen, Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd en Rucphen. Ook daar had ze de naam van een vertrouwde en betrokken uitvaartbegeleider. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan. Via Uitvaartzorg Coppens-Brens kunt een persoonlijke uitvaart regelen.

rouwcentrum-etten-leur-uitvaart-uitvaartzorg-coppens

Alles in eigen beheer.

Doordat Uitvaartzorg Coppens – Brens Etten-leur alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Uitvaartzorg Coppens – Brens hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Uitvaart verzekering.

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles regelen.

Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Begrafenis of crematie

Bij Uitvaartzorg Coppens – Brens kun je zowel een crematie als een begrafenis regelen. Wij kennen alle mogelijkheden en prijzen uit de omgeving.

U kunt zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden. Bij een crematie kan de dienst in het crematorium plaatsvinden, maar er zijn meer mogelijkheden. Uitvaartzorg Coppens – Brens werkt samen met een aantal bijzondere locaties waar afscheidsdiensten en condoleances – inclusief catering – georganiseerd kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over twee eigen aula’s.

Voor een begrafenis kunt u de kerk gebruiken maar ook hiervoor kunt u op een van de bijzondere locaties terecht waarna de begrafenis word gehouden op de begraafplaats naar keuze.

Voorgestelde pagina’s