Meld overlijden: 0165-564009

Uitvaartzorg Coppens Wouw

Uitvaartzorg Coppens Wouw is vanaf 1991 gevestigd in het rouwcentrum aan de Kloosterstraat 13 te Wouw. In 2013 hebben wij het hele rouwcentrum vernieuwd en gemoderniseerd. Er is een intieme ontvangkamer, waarin nabestaanden met elkaar kunnen zijn en een kopje koffie of thee kunnen drinken. Voor de kinderen is er een kinderhoek.

In de huiselijke opbaarkamer kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare. Daarnaast is het mogelijk om in kleine kring een afscheidsdienst te houden. De ruimte is geschikt voor groepen tot 30 personen. In Rouwcentrum Coppens Wouw kunt u de uitvaart op een intieme manier gestalte geven; het is een sfeervolle plek van waaruit u uw overleden naaste gepast kunt begraven of cremeren.

Voor het overlijden alles al geregeld

Bij leven alles geregeld
Steeds meer mensen willen bij leven vooraf alles al eens rustig doorspreken en regelen.

Dit kan u en uw naasten uiteindelijk veel rust geven. Niets is zo vervelend én lastig om op het laatste moment een uitvaart te moeten regelen, zonder te weten wat de overledene zou hebben gewild.

Wensenboekje / uitvaartcodicil

Neem uw naasten zorgen uit handen
U kunt de wensen voor uw uitvaart vast laten leggen in een wensenboekje een uitvaartcodicil of wilsbeschikking. Dit is voor uw nabestaanden een nuttig document waarin staat wat er bij uw uitvaart moet gebeuren. U neemt hen hiermee enorm veel zorgen uit handen. Een praktische tip: laat uw nabestaanden weten waar u dit document bewaart. U kunt ook een kopie van uw uitvaartcodicil bij ons laten vastleggen, zonder verdere kosten. In een vrijblijvend persoonlijk gesprek met ons kunt u uw wensen op papier laten zetten.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Coppens uitvaartzorg

Wij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Vanuit dit rouwcentrum verzorgen we uitvaarten in Wouw, Heerle, Moerstraten, Nispen, Bergen op Zoom, Wouwse Plantage, Roosendaal.

Heeft u vragen over Rouwcentrum Coppens Wouw? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.