Meld overlijden: 0165-564009

Afscheidscentrum Coppens Uitvaartzorg Roosendaal

Bij Coppens Uitvaartzorg Roosendaal kunt u zowel een crematie als een begrafenis regelen.

Afscheidscentrum Coppens Uitvaartzorg Roosendaal aan De Meeten 42 beschikt over een sfeervolle aula. Waarin voor groepen tot 90 personen intieme afscheidsdiensten gehouden kunnen worden. De aula kijkt uit op een binnentuin met een vijver en een waterpartij. Dit zorgt voor rust en sfeer tijdens een afscheidsdienst. Na het afscheid is het fijn om met elkaar rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, een toost uit te brengen of herinneringen op te halen aan het leven van uw dierbare. Dat kan in onze sfeervolle condoleanceruimte. In onze cateringbrochure ziet u wat u de gasten bij het kopje koffie kunt aanbieden.

Het afscheidscentrum heeft tevens een familiekamer met aparte toegang. Nabestaanden kunnen hier 24 uur per dag bij hun dierbare zijn. De begraafplaats en het crematorium zijn niet ver weg en dat maakt dit rouwcentrum een uitstekende uitvalsbasis voor de begrafenis of crematie van uw dierbare.

Alles in eigen beheer

Doordat Coppens Uitvaartzorg Roosendaal alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Coppens Uitvaartzorg hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Verzekering

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles geregeld

Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Vanuit dit afscheidscentrum verzorgen we uitvaarten in: Roosendaal, Nispen, Wouw, Wouwse Plantage, Heerle. Moerstraten, Oud Gastel, Hoeven, Rucphen, Bosschenhoofd, Oud Gastel, Schijf. Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, Oudenbosch.

Heeft u vragen over Afscheidscentrum Coppens Roosendaal? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.