Meld overlijden: 0165-564009

Uitvaartzorg Coppens – Brens Etten-Leur

Uitvaartzorg Coppens werkte jarenlang samen met Uitvaartverzorging Ria Brens in Etten-Leur. Zij is daar altijd een vertrouwd gezicht geweest als het gaat om een betrokken ondersteuning en begeleiding voor, tijdens en na de uitvaart. Naast Etten-Leur verzorgde Ria uitvaarten in Rijsbergen, Zundert, Sint Willebrord, Schijf, Hoeven, Bosschenhoofd en Rucphen. Ook daar had ze de naam van een vertrouwde en betrokken uitvaartbegeleider. De manier waarop Ria werkte, sluit naadloos aan bij de werkwijze van Uitvaartzorg Coppens. Sinds 1 februari 2016 is uit de samenwerking met Ria Brens de onderneming Uitvaartzorg Coppens-Brens ontstaan. Via Uitvaartzorg Coppens-Brens kunt een persoonlijke uitvaart regelen.

Het rouwcentrum aan De Baai 156 in Etten-Leur heeft in 2017 een complete metamorfose ondergaan. Er is een sfeervolle ontvangkamer en een huiselijke opbaarkamer. Als de naasten voorafgaand aan de uitvaart bij de overledene willen zijn, is er de familiekamer. Deze kamer is 24 uur per dag toegankelijk. Het rouwcentrum van Coppens-Brens blijft als vanouds een vertrouwd adres om de begrafenis of crematie van uw dierbare te laten begeleiden. Via het telefoonnummer 076-5015006 is Uitvaartzorg Coppens-Brens dag en nacht bereikbaar.

Alles in eigen beheer

Doordat Uitvaartzorg Coppens – Brens Etten-leur alles in eigen beheer heeft van zowel het rouwdrukwerk tot het eigen rouwvervoer. Kunnen wij iedereen van A tot Z de zorg uit handen nemen. Wij regelen een persoonlijk afscheid. De uitvaartkist is ook een belangrijk onderdeel rondom de begrafenis of de crematie. Bij Uitvaartzorg Coppens – Brens hebben wij een ruime keuze in alle soorten materialen en prijzen.

Begrafenis of crematie

Bij Uitvaartzorg Coppens – Brens kun je zowel een crematie als een begrafenis regelen. Wij kennen alle mogelijkheden en prijzen uit de omgeving.

U kunt zelf kiezen waar u de afscheidsdienst wilt houden. Bij een crematie kan de dienst in het crematorium plaatsvinden, maar er zijn meer mogelijkheden. Uitvaartzorg Coppens – Brens werkt samen met een aantal bijzondere locaties waar afscheidsdiensten en condoleances – inclusief catering – georganiseerd kunnen worden. Daarnaast beschikken wij over twee eigen aula’s.

Voor een begrafenis kunt u de kerk gebruiken maar ook hiervoor kunt u op een van de bijzondere locaties terecht waarna de begrafenis word gehouden op de begraafplaats naar keuze.

Uitvaart verzekering

Het maakt niet uit of en waar u verzekerd bent. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Voor het melden van een overlijden kunt u ons dag en nacht bereiken.

Bij leven alles regelen

Steeds meer mensen willen vooraf bij leven alles al een keer hebben doorgesproken en geregeld. Dit is uiteindelijk voor de nabestaanden erg fijn zodat ze weten dat dit de keuze is geweest van de overledene. Wij kunnen in een vrijblijvend gesprek alles rustig met u doorspreken en u een goed beeld geven van de kosten die er bij komen kijken.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Coppens uitvaartzorgWij zijn als enige uitvaartondernemer in de regio in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart stelt diverse kwaliteitseisen aan de uitvaartondernemer. Iedere uitvaart wordt samen met u op maat gesteld, er wordt geen gebruik gemaakt van vaste draaiboeken en/of protocollen. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan centraal, u beslist alles zelf.

De beoordelingen van de uitvaartondernemer worden niet gedaan door een extern bureau.  Nabestaanden waarvoor wij een uitvaart hebben mogen verzorgen kunnen onze dienstverlening volgens diverse criteria beoordelen. Deze beoordelingen zijn daarmee bepalend of wij het keurmerk mogen blijven voeren.

Juist daarom zijn wij trots op dit keurmerk. Het geeft u een idee van de kwaliteit van onze dienstverlening.

Heeft u vragen over Uitvaartzorg Coppens – Brens? Neem gerust contact op. Wij staan u graag te woord.