Jozina de Wit | Uitvaartleider

In het jaar 2005 werd mij duidelijk, mede door verschillende gebeurtenissen op mijn levenspad, dat ik het roer om wilde gooien. Mijn administratieve baan was niet meer passend. Het werd voor mij helder dat een baan in de uitvaart was wat ik ambieerde, daar lag mijn hart. Na verschillende disciplines in deze branche, was en is dit waarheid gebleken.

Sinds 2012 werk ik als uitvaartbegeleider bij Coppens Uitvaartzorg. Ook dit bleek een goede keuze te zijn. De persoonlijke benadering, het doen wat wenselijk en wat mogelijk is, geeft veel bevrediging bij het begeleiden van families. Het blijkt een rode draad te zijn in mijn bijzondere werk (en in dat van mijn collega’s).

Elke overledene, elk gezin…. uniek. Ieder met zijn/haar/hun levensverhaal, daarom is het keer op keer bijzonder om aan de verwachtingen van families te voldoen en waar mogelijk net even meer. Het kijken waar de mogelijkheid ligt om in een emotionele periode nabestaanden zorg uit handen te nemen of juist de ruimte bieden om zelf hun bijdrage te leveren aan het laatste afscheid van hun dierbare is een vorm van maatwerk. Dit is tevens mijn streven.

jozina uitvaart Coppens

Families vertellen

“Wij kijken terug op een prachtig afscheid van onze moeder, Oma Toosje, bij het uitvaartcentrum Coppens. De liefdevolle en warme aandacht, het overal aan denken en regelen met name door Jozina, ons persoonlijk contact, altijd bereikbaar, is voor ons hartverwarmend geweest. Heel veel dank daarvoor van de familie Scheepers-Van Ghert.”

“Wij zijn in deze moeilijke periode uitstekend geholpen. Vooral Jozina heeft ons met veel zorg geholpen met al haar deskundigheid. Zij is erg betrokken bij alle gezinsleden en heeft ons door deze moeilijke periode heen geholpen, niks is haar te veel. Er was geen vraag te gek of te veel voor haar. Ook de nazorg was heel erg fijn.”

“Tijdens een zware periode werd zoveel door jullie uit onze handen genomen op een zeer professionele wijze. Tevens het medeleven van met name Jozina was voor ons (mij) een hele grote troost.”

Menu